Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת לא מבין, זה נראה למישהו רציני השטות הזו שמנסים למכור לאנשים?

http://digitalface.wix.com/noko

ספירלה כזו שגורמת לערבול האוויר בלה בלה בלה, כאילו שאת השטות הזו יצרני הרכב היו חוסכים ולא מתקינים במידה והיה לזה הצדקה.

אופנוען

פורסם (נערך)

"הספק-מומנט - המערכת גרמה לעליה במומנט(הספק) המנוע ..."

חבל רק שמומנט זה לא הספק.

אותי מעניין אבל למה פרופסור מעמיד את המוניטין שלו בסכנה עבור מוצר שקרי שכזה.

"מתוך הדו"ח של פרופ' ערן שר: "תוצאות נאות ומעניינות...""

כמובן שצריך להיות פרופסור על מנת לכתוב ממצאים כאלה מדוייקים

עריכה אחרונה על ידי לאון
פורסם

אתקין 10 כאלה ובמקום לצרוך דלק, אייצר דלק ואמכור לפראיירים :lol:.

מה שמצחיק, היצרנים נלחמים לחסוך כל טיפה של דלק, עושים כל מיני פתרונות יקרים כדי לחסוך אחוזים בודדים. ומישהו עדיין מאמין שפתרון בשקל יחסוך לו דלק. זה מאוד פופולארי בכל מיני אתרי מכירה, כניראה שיש מספיק פראיירים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תצחק,תצחק,אבל חם שלי עשה לי את המוות ועד שלא רכשתי לו את השטות הזאת הוא לא עזב אותי.

הוא גר ברוסיה ולמוצר הזה יש שם פרסום אדיר ומאוד חזק.

שום שכנוע לא עזר,כנראה שעשו להם שטיפת מח רצינית.

שם זה עולה יותר מ1000 רובל שזה ממש לא זול.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

יש פטנט שבאמת חוסך, קוראים לזה ספייס סטאר. :lol:

עזבו אותכם מה שטויות הללו, רוצים לחסוך? קונים רכב חיסכוני, אין קסמים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שם זה עולה יותר מ1000 רובל שזה ממש לא זול.

1,000 רובל מהווים כיום פחות מ 80 ש"ח - גם בעבר לא היו הרבה יותר מ 100 ש"ח.

מביקוריי ברוסיה, לא יצא לי להיתקל או לשמוע על המוצר הזה.

פורסם

אני מוכר פטנט לא נורמלי, מתחבר לשקע המצית מצד אחד ולבקבוק 1.5 ליטר סטנדרטי מלא מים מצד שני. זה משתמש בחשמל שבכל מקרה מיוצר על ידי המנוע בשביל לפרק את המים למימן ולחמצן שמוזרקים אל ראשי הצילינדרים. פעם ב-1000 ק"מ יש למלא את בקבוק המים.

מעבדה מובילה בדקה ומצאה שבמנוע אטמוספרי סטנדרטי זה מוביל לשיפור של 18% בהספק ולירידה של 35% בצריכת הדלק.

שימו לב - ההתקן משתמש בחשמל שבכל מקרה מיוצר כל הזמן ואחרת היה מתבזבז סתם! מדובר ברווח נקי!

ההתקן פותח על ידי מדען גרעין רוסי ומיוצר במפעל המתקדם ביותר מסוגו.

אני משווק את ההתקן ב-12X500 ש"ח בלבד. מחיר זה הינו מחיר הפסד. החברה מוכנה לספוג את ההפסדים מסיבות אידיאולוגיות! שימו לב שהמלאי הראשוני מוגבל ולאחר שיאזל המחיר יעלה בעשרות אחוזים! מהרו לקנות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...