Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול אתה צודק , אין לשרשור הזה כל טעם, יותר מציקה הדרך שרשמת את הדברים.

יחד עם זאת, ת'רדים של השקות יכולים להיפתח גם על רכבים בייצור סדרתי אבל שיהיה בהם מידע מנקודת המבט של הרוכש הממוצע - הרי לא חסר שרשורים פה על אנשים שהוציאו קיה ספורטג' ועדיין היה מעניין לקרוא.

פות"ש- להבא אתה יכול להוסיף התרשמות ראשונית מהרכב , לספר אולי על תהליך המסירה אם היו דברים מיוחדים וכו' ..

פורסם

בן אדם יכול לקנות פיגו 205 מודל 95 ולפרסם בתור השקה או התחדשתי, אבל כמוmjko אמר לפחות לתת חוות דעת עלה הרכב, סיקור קטן, פה אין שום השקה, רק 3 תמונות, חבל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה פורום רכבים מיוחדים או שכל אחד זכאי להיות כאן בפורום? מצידי היה "משיק" שרייד, אז? שיהיה לו במזל טוב, שיתחדש, וישמור עליה כדי שתשמור עליו. לא צריך לקנות למבורגיני אוונטדור כדי להעמיס על עמוס (ז"ל) השרת.

אה, כן, סיקור קצר יהיה נחמד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מחכה שתעלה בעתיד צריכת דלק אמיתי ואיכות חומרים כי אני חושב בעתיד לקנות אחת. המזדה החדשה באמת יפה לא כמו הדגם הקודם שלדעתי לא נראת מושכת עיניים.

פורסם

אוטו מדהים! אין ספק שהייתי רוכש אחת כזאת אם היה אפשר :wink:.

אגב, יש סט ניקלים מלא לרכב הזה, בשחור זה פשוט מדהים ומפחיד, הייתי מציע לך לשים קצת וגם להשחיר את החלונות.

פורסם

אושריקו, הייתי מגיב לך אבל כנראה יחסמו אותי. אז פשוט - תפסיק להציע ניקלים. זה זוועה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אוטו מדהים! אין ספק שהייתי רוכש אחת כזאת אם היה אפשר :wink:.

אגב, יש סט ניקלים מלא לרכב הזה, בשחור זה פשוט מדהים ומפחיד, הייתי מציע לך לשים קצת וגם להשחיר את החלונות.

אני לא רוצה לדעת מה הטעם שלך בבחורות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מקבלים עם זה כובע מצחייה לבן של נייקי מתנה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...