Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככל הנראה תציע מנוע 1.5 טורבו 150 כ''ס ותיבה אוטומטית חדשה.

תמונות מתא הנוסעים, כן ויש רושם יוקרתי.

כן בתמונות פנים היא עושה רושם יוקרתי. עם מושבי העור וכל הבז' הז בכל מקום. ואני בטוח שאין שום אפשרות לעולם שמשהו מזה אי פעם ייראה בארץ.

לארץ יגיעו 2 גרסאות כמו בדרך כלל: אחת מאוד מביכה עם טאסות ובלי כלום כמעט, ואחת קצת פחות מביכה עם ג'אנטים סאנרוף וחיישני גשם.

מהעור והצבעים אפשר לשכוח.

עם העיצוב הם כשלו לחלוטין, אם היו מעמידים מולי יונדאי I35,קיה פורטה ואת השברולט הזאת, כולן ללא סמלים, לא הייתי יודע מה זה מה. עיצוב אנמי, קוריאני, ועלוב ללא שום ייחוד.

V5

פורסם

בהתחלה התבלבלתי וחשבתי שמדובר במאליבו החדשה שהוצגה לפני כמה שבועות.

מעניין עם איזה מכלולים הקרוז תגיע לארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כן בתמונות פנים היא עושה רושם יוקרתי. עם מושבי העור וכל הבז' הז בכל מקום. ואני בטוח שאין שום אפשרות לעולם שמשהו מזה אי פעם ייראה בארץ.

לארץ יגיעו 2 גרסאות כמו בדרך כלל: אחת מאוד מביכה עם טאסות ובלי כלום כמעט, ואחת קצת פחות מביכה עם ג'אנטים סאנרוף וחיישני גשם.

מהעור והצבעים אפשר לשכוח.

עם העיצוב הם כשלו לחלוטין, אם היו מעמידים מולי יונדאי I35,קיה פורטה ואת השברולט הזאת, כולן ללא סמלים, לא הייתי יודע מה זה מה. עיצוב אנמי, קוריאני, ועלוב ללא שום ייחוד.

העיצוב נלקח בכלל מהשברולט וולט החדשה, אני אומר חכה לעוד תמונות וסירטונים, תמיד ממבט ראשון העיצוב לא מסתדר בעין מנסיון.

2016-Chevrolet-Volt-010.jpg

ff50f56cf2d0fa2ee927c8fd4623addex.jpg

פורסם

אני גם רואה את הדימיון לפורטה ולפוקוס.

המחשבה שניה, היא דווקא נראית יותר טוב מהמוחלפת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הרכב ממש מכוער ולא פרופורציאונלי מבחוץ. ובפנים - מה זה שילוב צבעים הזה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הרכב ממש מכוער ולא פרופורציאונלי מבחוץ. ובפנים - מה זה שילוב צבעים הזה?

נו באמת קצת חשיבה, זה שתא הנוסעים שפרסמתי בצבע ככה וצבע החוץ הוא ככה זה רק בשביל ההדגמה.

אין עדין השקה רשמית ועדין אין חדשות על הדגם הזה.

פורסם

הרגשה שלי.. הרכב הזה מאוד יצליח בארץ.

זה פשוט לדעתי, עיין ערך i25/i35/פורטה וכדו'...

יש פוזה, יש דאווין הוא נראה יותר ממה שהוא, לא משנה שהוא ערום וזאת גרסת ליסינג בסיסית...

זה מה שחשוב לאנשים בארץ וכל החברים כאן צודקים בין אלו שאומרים שהיא טובה ובין אלו שאומרים שלא.

זה מה שעושה רכב כאן בארץ למוצלח..

ועוד מילה אחת- וחבל.

פורסם (נערך)

יצא לי לנהוג לא מעט בקרוז ופיתחתי אמביוולנטיות נוראית לרכב הזה. עיצוב הפנים "חללית" שלו היה מאוד נאה בעיניי, אבל זה היה רכב מעצבן בטירוף. היה לו גיר טיפש שלא מצליח להבין את הנהג, מנוע ה1.6 היה אנמי מאוד. אני חושב שב-2009 או 2010 [תקנו אותי אם אני טועה] הגיעו מנועי ה-1.4 טורבו ועדכון לגיר, ואז הרכב השתפר מאוד. האבזור השתפר והעיצוב הנאה נשאר, אך נותרה הבעיה שבכל פנייה לא מנהלתית זה מרגיש כאילו השלדה לא מצליחה לעכוב אחרי המנוע ואתה עוד שנייה מתהפך.

אני מאוד אוהב ושונא את הקרוז. אחלה חרא של רכב. אנחנו לא חולים, אנחנו מרגיש בסדר גמור. איפה my precious?

לגבי החדשה - נראית לא רע. את הצבע בפנים לא אהבתי, אבל בטח אפשר לשנות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...