Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AWD או RWD לדריפט ?

dxtop
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חן, ברברת כלכך הרבה שבלבלת את עצמך (אנחנו איבדנו אותך מזמן), בהתחלה התייחסת לרכב סטוק, אחרי זה עברת לרכבי ראלי ומירוצים - כאילו שיש איזה קשר בין הדברים.

קח איזה STI או גולף R כאמור ותשווה את יכולת הדריפט שלו לבמוו M235, או איזה מרצדס AMG.

לחילופין, קח רכב D1 תקני ותשווה אותו לרכב WRC תקני.

אבל עזוב, נהגת בחייך ברכב הנעה אחורית חזק? הנעה כפולה חזק? הנעה קדמית חזק?

כי לצטט מהאינטרנט אפשר גם בFXP, זה אגב ההבדל בין CF לשאר ואשמח אם תכבד את זה.

*את עידן וcuore אגב אני קצת מכיר, וגם את הנסיון שלהם על שלל סוגי הרכבים - התשובות שהם כתבו באות מהרבה מאד נסיון, ממך בינתיים קיבלנו המון מלל מצוטט, ומהונדס שבזכות הניסוח המצויין שלך נראה כאילו יש בו המון אמת, לצערי - אמנם איני יודע הכל אך לי זה נראה ומרגיש כאילו אתה בעיקר בקיא בתאוריה, אך הפרקטיקה ממך והלאה.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בוא נעשה סדר: בהקשר הזה אין הבדל מהותי בין רכב סטוק לבין רכב למירוצי ראלי או סלון - צידוד הגלגלים דומה וכוח המנוע לא בא לידי ביטוי, מאחר והקדמיים מחליקים הצדה ולכן יפרפרו בנקל גם תחת מומנט מועט.

אני לא אומר שלאסתי או גולף יש "יכולת דריפט" של AMG כי דריפט משובח נמדד בעיקר ביכולת למשוך את ההחלקה לאורך זמן. ברכב הנעה כפולה ההחלקה קצרה יותר - אבל אפשר להגיע לזווית חדה יותר.

חלק מהסיפוק בהחלקת הרכב גם נובע מן האתגר שבשליטה במצב, ומאחר ובהנעה כפולה זה קל יותר (אם היא משתפת פעולה) אז ממילא הדריפט פחות מרגש.

כן, יצא לי לנהוג על רכבים מכל קשת ההנעות, אבל מעולם לא טענתי שאני איזה נהג מזהיר. אני בעל מספיק נסיון (שרובו כתלמיד) כדי לדעת איך נוהגים, בצורה שהיא מוכחת מעשית ולא רק תאורטית גרידא.

בוא נגיד שלא תמצא אותי מחזיק דריפט כזה, לפחות לא בנסיון הראשון. ועדיין הדברים נכונים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן - בחייך, לא ענית על שאלה אחת בסיסית - מה תועלת לפות"ש מהמגילות שפרסמת, פרט להפגנת ידע? מצטער על הבוטות, אבל זה פשוט מעמיס על השרשור שהתחיל בשאלה מאד פשוטה אשר עליה יש גם תשובה מאד פשוטה. ההתחמקות של ג'ייסון פלאטו בהנעה קדמית מדהימה (באמת, לא בציניות), וההחלקות של ג'יג'י גאלי וקן בלוק ברכבי הנעה כפולה מדהימות אף הן (גם כאן לא בציניות) - אבל מה עניין שמיטה להר סיני?

אם הנעה כפולה הייתה טובה לדריפט, זה מה שהיית רואה בתחרויות. עד כדי כך בסיסי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם אני לא טועה, הנעות כפולות השתתפו בעבר בליגות דריפטינג בכירות, עד שהוצאו מן החוקים של התחרויות.

פותח השרשור שאל אם אמנם משתמשים בשתי ההנעות, ומה היתרונות והחסרונות של כל אחת. עניתי. כל השאר זה פשוט ויכוח שנגררתי אליו, ולא ברצון רב.

התשובה שלי היתה קצרה ופשוטה:

כן, אפשר לעשות דריפטינג עם הנעה כפולה מתאימה (לא כל אחת!).

היתרון בהנעה כזו הוא שאפשר לצאת מזוויות החלקה קיצוניות.

החסרון הוא שאי אפשר להחזיק את ההחלקה לאורך אותו פרק זמן ושזה פחות מתאגר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...