Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים.

בעתיד הנראה לעין, אשתי ואני נעבור לדירה עם חניה ברוחב של 5.4 מטרים ואורך של כ-5 מטרים עומק כל חניה.

יש לציין שהחניה אינה טורית אלא רכב חונה ליד רכב. לכל אחד מאיתנו רכב משפחתי קומפקטי.

האם רוחב של חניה כזו עלול להיות צפוף או קשה לתימרון? זה נשמע לי טיפה צר, ואשתי שתחיה לא ממש "שומאכר" מבחינת חניות. מה דעתכם?

תודה למגיבים, ליאור

עריכה אחרונה על ידי THE-ONE

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר הזכרת את שמי ( :wink: )... לדעתי זה צריך להספיק די והותר. הרי רוחב ממוצע של רכב רגיל הוא 1.80 מטר, ככה שיש לכם עוד מרחב תמרון של מטר וחצי לפחות (פתיחת דלתות וכו').

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בדקתי קצת.

בגדול זה בסדר - אתה מקבל 2 חניות ברוחב של 2.7 מטר.

היה קצת קשה למצוא, אבל למיטב הבנתי המינימום בחוק הוא 2.3 מטר רוחב. כאשר אם זה ליד עמוד או קיר המינימום הוא 2.55.

אז 2.7 זה לוקסוס :-D

פורסם

אאל"ט הרוחב התקני לחניה הוא 2.10 מ' - אבל אדריכלי הפורום יאירו את עינינו, כיון שמדובר במספר שזכור לי משנת 1991 ויתכן שהתעדכן מאז. בכל מקרה - אם נביא בחשבון שרוחב מכונית הוא כ-170-180 ס"מ הרי שייותרו 180 ס"מ ויותר בחניה, ואם תעמידו מכונית אחת עם הפנים פנימה אחת עם הפנים החוצה כך שהדלתות השמאליות יפנו כלפי חוץ, ותעמידו אותן צפופות, תוכלו להשאיר מרווח די גדול לפתיחת הדלתות השמאליות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אאל"ט תקן המינימום לרוחב חנייה הוא 2.3 או 2.4 מטרים, כך שאתם מקבלים חנייה שבהחלט ניתן להחנות בה שני רכבים ולא בצפיפות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שומאכר - 1.80 רוחב לרכב הוא אמנם ממוצע, אך לא כולל מראות. כלומר תוסיף עוד 20 סנטימטר בהערכה גסה לכל צד.

נ.ב - ראיתי אותך באיילון בפקק הנוראי שהיה ביום רביעי האחרון.. היית עם חברה שלך, זחלת למוות כמונו. לקח לי פאקינג 50 דקות

להגיע לבורסה.

נקמיצ'י - למען האמת, החניה די תחומה, כלומר בכל צד יש בטונדה או עמוד לפי תכניות הבניין. ככה שהרווחנו 15 סנטימטרים בכל צד עפ"י החוק.

פורסם

לפי ההצעה שלי יצטרכו פשוט להשתמש רק בדלתות השמאליות, ואם יש צורך להוריד או להעלות מישהו מהדתלת הימנית לעשות זאת בעצירה קצרה צחוץ לחניה. אם נניח חניה של המכוניות במרחק 40 ס"מ זו מזו ורוחב מכונית 180 ס"מ ייותרו כ-70-80 ס"מ מכל צד לכניסה ויציאה של הנהג, די והותר. ואני מניח שכאשר תתרגלו לחניה תגלו שאפשר להשאיר מרווח מספק גם בין המכוניות כדי לפתוח את הדלתות בצד שביניהן, במיוחד אם בצדדים יש עמודים ולא קירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפי ההצעה שלי יצטרכו פשוט להשתמש רק בדלתות השמאליות, ואם יש צורך להוריד או להעלות מישהו מהדתלת הימנית לעשות זאת בעצירה קצרה צחוץ לחניה. אם נניח חניה של המכוניות במרחק 40 ס"מ זו מזו ורוחב מכונית 180 ס"מ ייותרו כ-70-80 ס"מ מכל צד לכניסה ויציאה של הנהג, די והותר. ואני מניח שכאשר תתרגלו לחניה תגלו שאפשר להשאיר מרווח מספק גם בין המכוניות כדי לפתוח את הדלתות בצד שביניהן, במיוחד אם בצדדים יש עמודים ולא קירות.

ואם נחנה עם התחת לתוך החניה?

פורסם
15 סנטימטר זה מה שעושה ילד [emoji85]

:lol:

הרגת אותי.

ובנימה יותר רצינית, תתקין לאישתך ברכב חיישני רוורס ומצלמת רוורס שיקלו עליה בחניה ושלום על ישראל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
:lol:

הרגת אותי.

ובנימה יותר רצינית, תתקין לאישתך ברכב חיישני רוורס ומצלמת רוורס שיקלו עליה בחניה ושלום על ישראל.

יש לה כבר... :-o

• תוכן חדש...