Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול נסעתי לי-ם והוויז סימן את כביש האבות, כביש 60, כדרך הקצרה ביותר- כ120/130 ק"מ בלבד. שוב התבאסתי על העיקוף שצריכים לעשות כל פעם שרוצים אנשים כמוני שגרים באזור הצפון ,להגיע לירושלים. ניגשתי וגיגלתי העניין. בוויקיפדיה כתוב שכביש 60 ממעבר ג'למה עד צומת דותן סגור למעבר ישראלים. ומשם עד לשבי שומרון ניתן לעבור בליווי צבאי בלבד.

האם הכוונה שכל פעם שישראלי רוצה לנסוע משם הוא צריך ליצור קשר עם החמ"ל באותו איזור ולבקש ליווי ויתנו לו?

במקרה כזה, מי שרוצה להגיע מאזור עפולה לירושלים, באופן תיאורטי, בלי להתחשב בסיכון להיפצע בדרך מיידוי אבנים, יכול לעלות על כביש הסרגל, ומיד אח"כ לחתוך שמאלה לאום אל פאחם, לעבור דרך יישוב זה ולנווט דרכו לצומת דותן, ומשם בנסיעה על כביש 60 עד לירושלים.

מה אתם אומרים?

פורסם

אישית הייתי נמנע מנסיעה באזורם אלה.

מעבר לכך - נסיעה דרך כביש 6 תהיה הרבה יותר קלה ופחות מעייפת (מבחינת אופי הנהיגה) ואני גם לא בטוח שתמשך יותר זמן ותצרוך יותר דלק, למרות שמבחינת קילומטרים המרחק יותר ארוך. את לשכח שמרבית הכבישים בגדה אינם באיכות של הכבישים שאתה מכיר בישראל, הם צרים ומפותלים, והנהגים הפלסטיניים עוד יותר אגרסיביים מהישראליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עשיתי את הדרך הנ"ל בכביש 60(מטבריה לירושלים דרך כביש 60) ולא היה שום בעיה(המון מחסומים רכבים פלסטינאים וכו') אבל לא היה חסימה פיזית או איסור קונקרטי להיכנס לאחד המקומות, היה את יריחו בדרך בדיוק ירדה השמש וראיתי את האורות מהעיר שזה היה דווקא מגניב .

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נסיעה דרך כביש 6 תהיה הרבה יותר קלה ופחות מעייפת (מבחינת אופי הנהיגה) ואני גם לא בטוח שתמשך יותר זמן ותצרוך יותר דלק, למרות שמבחינת קילומטרים המרחק יותר ארוך.

אל תשכח שנסיעה דרך כביש 6 עולה כמה עשרות שקלים.

עשיתי את הדרך הנ"ל בכביש 60(מטבריה לירושלים דרך כביש 60) ולא היה שום בעיה(המון מחסומים רכבים פלסטינאים וכו') אבל לא היה חסימה פיזית או איסור קונקרטי להיכנס לאחד המקומות

נסעתה את כל כביש 60 בלי שעצרו אותך? האם השתמשתה בוויז? איך נמנעתה מלהיכנס ליישובים פלסטיניים?

פורסם (נערך)

אנשים מתבלבלים פה.

דרך האבות זה כביש 60, אבל באיזור כביש המנהרות שמוביל לגוש עציון ולדרום.

לזה שנסע מטבריה לירושלים, נראה לי שנסעת דרך הבקעה (כביש 90), הרבה ישראלים נוסעים שם וקווי אגד שעוברים שם ביום הם אפילו לא ממוגנים.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כביש 90 סבבה, כביש 60 סבבה רק בהאמר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...