Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT 500X מי נהג על הדגם הזה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשה לעצב רכב יותר יפה מג'וק. נגזרות פיאט 500 דוחות והרכב הזה לא יוצא מן הכלל. פיאט עיצבו מעיין יצור כלאיים בין ה-500 החמודה לרכב יותר רציני. החלקים בדשבורד נראים לא קשורים אחד לשני. בצדדים פלסטיק סולידי רך ובאמצע תקעו חלקי פלסטיק מבריקים וזולים מפיאט 500. חלק מהכפתורים מודרניים וחלק מהכפתורים מעוצבים בסגנון רטרו מפיאט 500. מה הקשר?

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא לי לשבת ברכב הזה בתערוכת פריז , ואני יכול לומר שהפנים דווקא מרגיש איכותי ונעים לשהיה ,וגם ברוב המבחנים שראיתי ציינו את זה שהפנים איכותי ביחס למתחרים.

בכלל הרכב גם מרווח יחסית ועם תא מטען שימושי , לדעתי במחיר של עד 140K לגרסה האוטומטית 140 כ"ס הוא ימכר במספרים יפים .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
השאלה אם יהיו מספיק חדשות בשביל שבעתיד יהיו משומשות :lol:

אם מהבראבו נמכרו כמה מאות יחידות למרות מחיר ממש גבוה, אני מניח שגם ה500X יימכר בכמה מאות יחידות במידה והתמחור יהיה גבוה.

אם התמחור יהיה נמוך ותחרותי, אני מאמין שהוא יימכר יפה מאוד והרבה מעבר למאות יחידות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא קשה לעצב רכב יותר יפה מג'וק. נגזרות פיאט 500 דוחות והרכב הזה לא יוצא מן הכלל. פיאט עיצבו מעיין יצור כלאיים בין ה-500 החמודה לרכב יותר רציני. החלקים בדשבורד נראים לא קשורים אחד לשני. בצדדים פלסטיק סולידי רך ובאמצע תקעו חלקי פלסטיק מבריקים וזולים מפיאט 500. חלק מהכפתורים מודרניים וחלק מהכפתורים מעוצבים בסגנון רטרו מפיאט 500. מה הקשר?

הם בכלל צריכים לשנות את השם מ"פיאט" ל"500" כי כל דבר חדש שהם מוציאים אוטומטית הופך להיות 500. הבעיה שחוץ מהפס ניקל עם הסמל בחזית אין שום קשר עיצובי בין זה לפיאט 500.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי במחיר של עד 140K לגרסה האוטומטית 140 כ"ס הוא ימכר במספרים יפים .

הכל כמובן תלוי במפרט הרכבים שייובאו אבל ברף התחתון הם יצתרכו להתמודד עם 99K שבהם הידניים הפשוטים (ג'וק/ 2008 וכו') נמכרים.

ברף הגבוהה, עם 140K יש להם ללא ספק בעיה רצינית מאוד עם הספורטאג' (1.6) שנמכר ב 135K ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^ אל תשכח שזה יגיע עם מנוע נורמלי הפעם. 1.4 טורבו מולטיאייר / 140 כ"ס. שמעתי גם על ידני וגם על TCT.

הם בכלל צריכים לשנות את השם מ"פיאט" ל"500" כי כל דבר חדש שהם מוציאים אוטומטית הופך להיות 500. הבעיה שחוץ מהפס ניקל עם הסמל בחזית אין שום קשר עיצובי בין זה לפיאט 500.

למעשה, גם הקשר המכני רופף.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מנוע הטורבו 140 כ"ס הוא לחלוטין סבבה לי, לך ולעוד רבים וטובים פה בפורום.

לרוכש/ת הממוצע/ת של גוק או ספורטאג' זה לא ממש מעניין.

אם סמל"ת ירצו למכור את ה 500X היטב, זה חייב להתבטא במחיר תחרותי וזה אכן יתבטא שם.

או בטוב (בתמחור טוב) או ברע (במכירת המוצר במבצעים).

פורסם

אנחנו מכירים את סמל"ת לא מאתמול, מה בהיסטוריה שלהם גורם לכם לחשוב שהם ימכרו את הדבר הזה עם 1.4T במחיר של XV ידנית?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני אומר - אין טעם לספקולציות.

אם התמחור יהיה גבוה עקב כך שסמלת הם סמלת - יימכרו מעט הערך יישחט ותהיה אחלה עסקה לרכב משומש.

אם התמחור יהיה נמוך עקב כך שסמלת החליטו לשנות ופאזה ולנסות להחזיר את פיאט לכבישים - ייתכן שתהיה אופציה מאוד מעניינת לכל חובבי הכמושטח, רכב מעוצב, לא חלש, ועם פוטנציאל יפה (ממתין לעוד מבחני דרך), ובגדול תתכן עסקה מעניינת לרכב חדש. וכמובן שגם הוא יישחט ויהיה עסקה טובה למשומש! :)

והעיקר שהפסקתי עם הספקולציות....

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מנוע הטורבו 140 כ"ס הוא לחלוטין סבבה לי, לך ולעוד רבים וטובים פה בפורום.

לרוכש/ת הממוצע/ת של גוק או ספורטאג' זה לא ממש מעניין.

אם סמל"ת ירצו למכור את ה 500X היטב, זה חייב להתבטא במחיר תחרותי וזה אכן יתבטא שם.

או בטוב (בתמחור טוב) או ברע (במכירת המוצר במבצעים).

כלומר, זה לא משנה איזה מנוע יש שם. אז שיביאו 1.4 ללא טורבו ותמורת פחות כסף. זה מה שאתה אומר אם הבנתי נכון?

אנחנו מכירים את סמל"ת לא מאתמול, מה בהיסטוריה שלהם גורם לכם לחשוב שהם ימכרו את הדבר הזה עם 1.4T במחיר של XV ידנית?

זה הכיוון לפי מה ששמעתי.

פורסם
כלומר, זה לא משנה איזה מנוע יש שם. אז שיביאו 1.4 ללא טורבו ותמורת פחות כסף. זה מה שאתה אומר אם הבנתי נכון?

זה בטח לא מהשהוא שאני מעודד ובטח עומד בניגוד לדעתו של כל חובב רכב.

אבל שוק הרכב מורכב ממעט מאוד חובבי רכב והיתר זה עם ישראל (חי) [בסרט].

בא ניקח תסריט כזה:

יביאו את ה 1.4 טורבו במחיר X.

במקביל יביאו את ה 1.4 (לא טורבו) באיבזור זהה אבל ב 10K ש"ח פחות.

יש בכלל שאלה מי ימכר יותר?

פורסם

סמל"ת תמחרו את ה-B4 בצורה לא רעה ביחס ליחידת ההנעה ולרמת הגימור אז אני מקווה שמשהו שם קצת השתנה.

לדעתי הרכב נראה מעולה ובטח יהווה המשך לא רע לכל רוכשי (ובעיקר רוכשות) ה-500.

פורסם

עולם מוזר,כאן (אוסטריה) מחיר מחירון שלו ושל הג'יפ רנגייד פחות או יותר זהה (22,000 אירו), וברור לי איזה מהשניים הייתי לוקח. כמובן שבמקום שבו היבואן הוא רציונאלי ומודע לכך שהרכבים שהוא מוכר לא בדיוק פופולרים, הוא מוכן להתמקח. אבל לפי הבנתי סמל''ת אינה כזו...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
זה בטח לא מהשהוא שאני מעודד ובטח עומד בניגוד לדעתו של כל חובב רכב.

אבל שוק הרכב מורכב ממעט מאוד חובבי רכב והיתר זה עם ישראל (חי) [בסרט].

בא ניקח תסריט כזה:

יביאו את ה 1.4 טורבו במחיר X.

במקביל יביאו את ה 1.4 (לא טורבו) באיבזור זהה אבל ב 10K ש"ח פחות.

יש בכלל שאלה מי ימכר יותר?

לא כולם כל כך סתומים. אמנם זה לא בדיוק אותו הדבר, אבל איזה דגם של הג'ולייטה מוכר יותר: 170 כ"ס או 120 כ"ס (ידניות)?

• תוכן חדש...