Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT 500X מי נהג על הדגם הזה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(*)השימוש במונח ג'יפון היה אך ורק למטרת הPUN, אף אחד לא באמת קורה לדבר הזה ג'יפ.

לאח הכמעט תאום שלו, יש אופציית 4X4 עם הגבהה של הרכב, 4X4 אמיתי והילוך כח.

ככל הזכור לי, אופציית הילוך הכח לא תוצע כלל ב 500X.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וכנראה זה תורם לכך שלאח התאום שלו אכן אפשר לקרוא ג'יפ :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני חושב שהיבואן חייב לעשות הכל כדי להציע מחיר אטרקטיבי. גם במחיר של רווח מינימאלי.

פיאט פשוט מותג מת בארץ. אין שום סופר מיני מעניינת, אין שום משפחתית מעניינת. חוץ מ500 וקצת מסחריות אין להם כלום.

הרכב הזה הוא הזדמנות מצויינת לשיקום המותג, וזה יותר חשוב לדעתי בטווח הרחוק מעוד כמה ספרות בחשבון בנק.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

(גילוי נאות - הרכב המשפחתי שלנו הוא פיאט בראבו 1.4 טורבו שנרכשה כמשומשת, אני חושב שמדובר במכונית מצוינת ומאוד שמח שקניתי אותה, אבל אין לי שום סנטימנט מיוחד למותג פיאט. אין כמעט קשר בין המכוניות - מדובר בפלטפורמה שונה לחלוטין ובתיבה רובוטית שונה לחלוטין, גם המנוע הוא מגרסה מתקדמת יותר).

לציין שרשמתי סקירה קצרה על ה-500X לאחר נהיגה של כ-600 ק"מ בכבישי צפון איטליה (תריצו חיפוש).

תלוי כמובן בחבילת האבזור הספציפית שהרכב יוצע בה, אבל נראה שמדובר במחיר סביר.

ה-1.4 טורבו של פיאט משאיר אבק ל-1.6 האטמוספריים שיש בסובארו ובקיה לא רק בזינוק מהמקום, אלא בעיקר בהאצות ביניים ובשמירה על קצב טוב ולא מאומץ בעליות. בהסתייגות שנהגתי על 1.6 דיזל ידנית, ה-500X גם יכולה לשמור על קצב סביר גם שהכביש מתחיל להתעקל (אם כי בלי רגש, זאת ממש לא משפחתית חמה), המושבים די נוחים לטעמי, הספסל האחורי עם בליטה מינורית בלבד במרכז (יתרון לא מבוטל למי שמדי פעם מושיב מישהו שם).

אופציה לגיטימית למי שרוצה משפחתית גבוהה בלי יותר מדי יומרות שטח.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

לפחות לפי מה שכתוב כאן השיווק יחל בחודש הבא וה-500X הידנית תעלה 120K עם מנוע 1.6 המפיק 110 כ"ס, וה-TCT עם מנוע 1.4 המפיק 140 כ"ס תעלה 130K.

אם אלה אכן יהיו המחירים - הולך להיות פה מעניין.

ולחשוב שלפני 6 שנים ה-500 הבסיסית עלתה סכום דומה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם זה אכן התמחור ל1.4 טורבו זה מחיר מצויין וסוף סוף נראה שסמל"ת מכוונים ללמכור הרבה.

נקווה שזה באמת יהיה המחיר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מחירים דומים מאוד לטראקס טורבו, אחיו מוקה, ייטי וSX4 קרוסאובר. עם עיצוב עדיף מהרשימה הנ"ל ומנוע מוצלח בהרבה מהספורטאג' אני מאמין שהוא יימכר יפה.

מקווה שסמל"ת יצליחו לעורר את פיאט בדומה להצלחה (היחסית) שלהם עם אלפא ואבארת'.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

זה לא קשור לסמל״ת. זה שער החליפין. כמו צ׳מפיון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כתבה ישנה...

(כרגיל) יש פער לא קטן באבזור בין המתואר בכתבה לבין מה שראיתי ב-500X המושכרת שנהגתי בה (וכנראה מייצגת יותר את מה שיגיע לישראל). לדוגמא - במכונית המבחן יש את הגרסה הבכירה של ה-UCONNECT שלא סביר שנראה בישראל.

וכמו בפעמים רבות אחרות - תמונות רבותי! טיילתם באלפים (או לידם) על חשבון הברון - אז תמונות! משהו מעורר חשק, משהו איטלקי כזה. איפה טופלברג?

מצ"ב נוף אופיני שלא ראינו את ה-500X איתו בכתבה.

בחיי שאני צריך לפתוח שרשור בנוגע למצב העגום של התמונות בחלק מכתבות רכב והדיווחים כאן בפורום...

17063906888_fcd9ffa8c0_h.jpg

• תוכן חדש...