Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT 500X מי נהג על הדגם הזה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הנסיון לנכס את הרכב לפיאט הוא שגוי בדיוק כמו הצגתו כסוזוקי עם סמל של פיאט, מדובר במיזם משותף של שני היצרנים (להבדיל לדוגמא מרכב שנרכש מיצרן אחר ורק שמים עליו סמל שונה ללא כל צד טכני בבנייתו).

2. ההחלטה של היבואן להביא את הרכב במחיר הזה כאשר ברור שיש לו מתחרה ותיק יותר, זהה וזול יותר, זו הפואנטה, זו ההחלטה ההזויה.

בא אלי ספק, מציע לי מוצר, אני בודק את התמחור, מכאן והלאה אי רכישה או ההצלחה המסחרית או הכשלון הקולסאלי הוא כבר עליי.

3. אני לא ציני ולא מתנשא, נסה בבקשה להסביר לי איזה רכב בהיצע של פיאט הוא פרמיום לעומת המקבילה העממית של פיגו-סיטרואן-רנו.

או שאולי גם הם פרמיום?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון, זה מיזם משותף ולא שייך לאף אחת מהן.

לגבי יבוא הסדיצ'י, הוא נפסל מראש בגלל הבדל מחירים הזוי בין הסוזוקי לפיאט ולכן לא הגיע לארץ אלא בסוף חיי הדגם אז המחיר ירד במעט.

לגבי פרימיום, אין אף דגם שנחשב לפרימיום, לכן כתבתי שיקח להם הרבה זמן ומאמצים להפוך אותה לפרימיום אם באמת זה מה שהם מנסים לעשות.

פורסם

כן, על פניו באמת שאין שום טענות על הרכב עצמו, הוא אפילו נראה טוב, רק שלא יחזרו על טעויות העבר ויתמחרו לא רלוונטי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לגבי ה500X, מאז השרשור הזה התחלתי להתעניין ונראה לי שאני מוצא סוף סוף את המחליפה לרומסטר המתיישנת שלי. מנתוני ניר היא נראית מתאימה בול.

אני ממתין להגעת הרכב לאולמות התצוגה. כמו שציינתי באולם התצוגה הראשי ביגאל אלון בתל אביב אמרו לי נציגי המכירות שהרכב צפוי להגיע אליהם באמצע מאי.

אם המחיר יהיה סביר אני בהחלט מתכוון לרכוש אחד.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
1.

3. אני לא ציני ולא מתנשא, נסה בבקשה להסביר לי איזה רכב בהיצע של פיאט הוא פרמיום לעומת המקבילה העממית של פיגו-סיטרואן-רנו.

או שאולי גם הם פרמיום?

בגירה, תגובה אחת מעל התגובה הקודמת שלך שהתרעמה על השימוש במונח פרימיום, רשמתי (מקווה שזה בסדר לצטט את עצמי):

...

כבר ציינו זאת לעיל, אבל שוב - אף אחד לא טוען שפיאט זה רכב פרימיום, חלק כן טוענים שהם ממתגים עצמם כמותג פרימיום (הייתי אומר 'סמי-פרימיום'). בצדק? לדעתי לא. פשוט צעד שיווקי שלהם בשביל להכנס לנישה מסוימת, כולה אסטרטגיה שיווקית.

לדעתי אגב, היה עדיף בהרבה אם הם היו מורידים קצת מחירים, ומנסים לפרוץ חזרה לשוק. בעיות האמינות שלהם כבר לא מה שהיו פעם, הרכבים שלהם כן מעוצבים 'שונה' ויש להם לא מעט ערך מוסף, במחיר אטקרטיבי הם היו עלולים לחזור להיות רלוונטיים (מבחינת קנית רכב חדש). בתמחור הנוכחי (יחד עם השם שלהם בארץ) שלהם הם לא, וחבל.

אנשים רואים את המותג פיאט ואת המילה פרימיום באותה שורה, וזה נראה כאילו נהיה להם 'שחור בעיניים' והם מגיבים מהבטן...

מיתוג =/= מציאות, מיתוג זה נסיון לקבוע מציאות (או מציאות מדומה) בראש של הצרכן, כפי שאמרתי לפני כמה הודעות עם 'כשאתה באמת צמא ספרייט'.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"פרימיום" זאת מילה ריקה מתוכן. גם לI20 החדשה קוראים פרימיום, אז? בצפון קוריאה גם הרכב שלי נחשב פרימיום.

כיום פיאט בישראל נתפסת כמותג נישה עם קהל די מוגדר בסוג של הצהרה שצעצועי ה500 שלו לא מתאימים לכל אחד. לדעתי זה עושה רק טוב למיתוג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המכונית במציאות נראית ממש טוב.

יש פה פוטנציאל בכלל לא רע מצד מתחזקי תדמית אינית סטייליסטית.

1.jpg

2.JPG

3.JPG

4.JPG

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם המחיר התרחק מ130K יהיה להם קשה.

בתור מישהו שאוהב את רכבי פיאט האחרונים, ובמשפחתו נמצאות כמה פיאט משעממות כבר שנים היבואן בדרך כלל פשוט עושה רושם של "לא רוצה למכור לכם מכוניות".

הציפיות שלי כל כך נמוכות כי אני פשוט מעדיף להישאר פסימי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לכידה.JPG

רכב מעניין מאוד,

מאז ההשקה אני עוקב אחר אחיו התאום. בתמחור הוגן אני חושב שיש כאן קלף מנצח.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

האוטו מזכיר את ה 500L לא רק בפרונט, גם במיצוב. האחרון מתומחר כזכור במחיר מעט מוזר, אם להשאר עדין, שמהווה סיבה די טובה לנדירותו על הכביש. הסיכוי ש ה X יחתוך את המחיר האמור כלפי מטה לא נראה גדול במיוחד, מה שיפנה גם אותו לאגף החיות על סף הכחדה בגן החיות הזה של סמל"ת.

פורסם

הרכב נראה ממש טוב.

אני בספק ענק שהרכב יתומחר במחיר הגיוני, אני מהמר על כך שהוא יתומחר סביב ה150K~, מה שימצב אותו כמו שאר הפיאטים בארץ - רכב נישתי ולא שכיח.

אם פיאט/סמל"ת יפתיעו ויתמחרו אותו באזור ה130K~, ייתכן שהג'יפון* הזה יגרור אותם החוצה מהבוץ.

(*)השימוש במונח ג'יפון היה אך ורק למטרת הPUN, אף אחד לא באמת קורה לדבר הזה ג'יפ.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שוב, להבנתי היבואן מנסה למצוא נוסחה שתאפשר מחירים תחרותיים (ספורטאז' ומעלה?). אני מקווה שזה יהיה המצב כי אני מתעניין ברכישה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• אחראי פורום
פורסם

גם אני במתעניינים, כמחליפה לבראבו. כבר הייתי קרוב לסגור על הספורטאז' אבל במחיר טוב יש לפיאט המון המון מה להציע.

מנגד, הוא קטן. במבחני וידאו אמנם רואים מקום סביר לרגליים מאחור, אבל תא המטען קטן מזה שבבראבו (וקטן משמעותית מבספורטאז'

שבכלליות מצטיין במרווח פנים) ולמשפחה בת 4 נפשות זה נראה פחות מגבולי. אמנם הקטן שבחבורה יוותר בקרוב על העגלה, אבל בכ"ז.

בכל מקרה, ההחלפה לא דחופה ואני מתכוון לחכות לפיאט לבדיקה פיזית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...