Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פותח השרשור,

אתה נשמע לי חתיכת קוטר שלא מהעולם הזה.

מה בדיוק ציפית, שתגיע למוסך ובכניסה יפרסו שטיח אדום ויתקעו בחצוצרה?

שלא יפעיל מזגן? יש לך את זה ביותר קמצן? (וזה עוד לפני שנכנסים למה עדיף, שיפעיל מזגן או יזיע עצמו לדעת ברכב ושאתקע עם הריח זיעה).

אין לו ביטוח? ברגע שנכנסת למוסך, תופים....... כל נזק שיגרם על ידי המוסך הינו תחת הכיסוי הביטוחי של המוסך.

עשו לך צרכים בפנס?......כלומר מישהו פתח מכסה מנוע, הוציא את המנורה, חיבר לשם משפך והטיל את מימיו אל תוך הפנס שלך בעוד המוסך נמצא בשעות פעילות עם עוד אנשים מסביב, כן?

הרבה זמן לא קראתי כל כך הרבה שטויות ודברים הזויים בפוסט אחד, אשרייך.

אחסוך לך את התהייה, אני לא עובד בקרסו, אין לי מניות בחברה ובאופן כללי הם מעניינים אותי כקליפת השום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ולגבי כל השאר, הכוונה היא לא הדלקת מזגן בכדי להניע את הרכב, לקחת אותו לליפט, או כדומה. אלא לעשות ברכב סיבוב בלי סיבה. וזה לא מקובל.

ידידי, הרכב שלך הוא ניסן מיקרה - לא פרארי טסטרוסה. קשה לי להאמין שהמוסכניק - שרואה כל יום רכבים - התלהב מהרכב שלך עד כדי כך שהחליט לעשות איתו סיבוב דאווין. אולי הנסיעה הזו נעשתה לצורך בדיקה של רכיב כלשהו?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תגידו לי אתם רציניים?

על מה אתם בכלל מדברים אתם מבינים?

לא מדובר פה על נסיעת מבחן, לא מדובר על פתרון תקלה, מדובר פה על נסיעה סתם! האצה סתם! להכנס לי באוטו ולשבת במזגן ולהתרווח סתם! כאשר את הטיפול עתמו עסו כשעתיים לאחר מכן!!

קמצנות? אין לאף אחד זכות להכנס לי באוטו ולהתרענן. מבחינתי זה כמו שמעשהו זר יכנס לי, ואם מישהו יעצור אותך בצומת ויבקש להתרענן לא תיתן לו. ואתה תהיה גם קמצן.

מבחינתי זה אותו הדבר.

פורסם

חבר יקר הדבר פשוט,

1.אם קבעת תור מראש זמן הטיפול לא הגיוני.

2.מחיר הטיפול - מדוע לא עשית השוואת מחירים ובדקת כמה מוסכים? למה לא סגרת על מחיר מראש? ככה לא היו הפתעות והכל היה מסוכם מראש, בדקת את הקבלה לראות בדיוק על מה לקחו לך תשלום? אולי החליפו רפידות בלמים? או עשו טיפול נוסף אחר? אם תעלה קבלה ותמחוק פרטים אישיים יוכלו לעזור לך להבין איך הגעת למחיר הנ״ל

3.גם אני נורא מפחד על האוטו בטח במקום בו אין לי שליטה עליו כמו במוסך, אבל חלק מהבדיקות שעושים כמו האצות וכו זה ע״מ לשמוע את המנוע ולוודא שאין בעיות אז אני לא מתערב, ואני לא מתערב למוסכניק בתהליך הבדיקה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ניראה לי שבמקרה הזה, אכן צריך להתחיל מהסוף להתחלה (בטח במקרה של משתמש חדש) - כפי שביקשו ממך כבר קודם,

תעלה בבקשה צילום של החשבונית (אתה יכול להשמיט את פרטיך האישיים).

פורסם
שידליק? להתרענן לי באוטו? זה לא מקובל!

האיץ במהירות, אתה מקל ראש ב20-30 קמש? איזו זכות יש לו בכלל לנסוע לי ברכב בלי זכות?

אין לו ביטוח, אין לו סיבה.

אם היה נכנס במישהו ב20 קמש? מי היה אשם? הוא? שנהג בלי ביטוח?

ולא נשכח שהרכב שלי!

למוסכניק יש אישור לבצע נסיעת מבחן ותו לא, לא להתרענן במזגן, לא להאיץ, ולא שום דבר אחר!

לעניות דעתי אתה סתם מכפיש את היבואן.

כשיבואן מסוים נותן שירות גרוע באמת, אז אנו מצדדים בפותח השרשור. עם זאת, כשהלקוח עצמו סתם כותב שטויות אז ראוי שהלקוח יידע שהוא טועה. אל תיקח ללב.

השרשור הזה הוא גיבוב של שטויות, לדעתי יועץ השירות או המוסכניק לקח את הרכב לנסיעת מבחן קצרה טרם הטיפול, ועל הדרך כיוון את הכיסא והדליק את המזגן - למה שינהג בחום? חוץ מזה, אם הוא רצה לבדוק שכל המערכות תקינות כדי שלא תחזור למוסך אחרי יומיים ותתלונן שזו חוצפה שלא גילו שהגז ברח מהמזגן בטיפול האחרון?

הכל בסדר. גם על הרכב שלי עשו נסיעת מבחן מחוץ למוסך (עם מזגן!) לפני הטיפול - ותאמין או לא גם כיוונו את הכיסא והאיצו מהמקום בזריזות. לא קרה כלום.

פורסם

אין צורך להצשיך בשרשור חד צדדי שלא מבין את מהות הבעיה.

כנראה שזה תקין שמוזכניק מתרענן לך ברכב, מאיץ בחוזקה, משנה לך את המושב, ומתחיל את הטיפול שעתיים לאחר מכן. לגבות מחיר כה גבוה, ובנקום לשהות במקום שעה, לבלות בו 6 שעות. אתם צודקים. אפשר למחוק את השרשור.

פורסם

ביקשו ממך כבר כמה פעמים להעלות את החשבונית, אבל אתה מתעקש להמשיך עם ההכפשות. מדוע?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חברים - לא אתם ולא אני לא היינו במוסך כדי לחוות דעה על ההתנהלות שלו:

1. לגבי המים בפנסים - הרכב חד משמעית באחריות ולכן אין וויכוח על כך שזו אחריות היבואן לטפל בבעיה.

2. לגבי התנהלות הבוחן - קיימות שתי אפשרויות לראות את הדברים:

2.1. הבוחן נהג ברכב כחלק מעבודתו במוסך ואם זה כך אז זו התנהלות תקינה ללא ספק.

2.2. אחד מעובדי המוסך יצא להפסקה שאותה הוא קיים ברכבו של פו"ש, אם זה המצב - כל אחד מהמגיבים כאן היה רותח מזעם וחלקם אף היה מעיף את האידיוט מהרכב.

3. זמן המתנה - לא תקין, אלא אם נעשה ברכב תיקון חינמי מורכב במסגרת האחריות.

פו"ש - נראה שזה הרכב הראשון שלך וחלק מהדברים שכתבת מקורם בחוסר ניסיון, באף מוסך לא ימתינו לך מארחות חביבות ומפנקות רק בשל העובדה שרכשת רכב חדש, גם אם הוא יקר בהרבה מזה שרכשת.

תהנה מהמכונית החדשה שלך.

פורסם

שוב, אם בוצע ברכב רק החלפת שמן ומסנן שמן, אז המחיר מופרז בהחלט.

כנ"ל זמן ההמתנה וזמן העבודה, סתם זילזול.

לגבי היתר, זה די זניח.

תתאר לך מה היה קורה אם לא היו שמים ניילונים על המושב, או גורמים לשריטות ברכב או מלכלכים בשמן את המושבים.

או חלילה, היו דופקים את הרכב במוסך.

עצה שלי: באם לא היית מרוצה במוסך הזה, להבא לך למוסך אחר.

פורסם

פותח השרשור HLB ביקש -

" אין צורך להמשיך בשרשור חד צדדי שלא מבין את מהות הבעיה ".

פותח השרשור ניסה להכפיש שרות של מוסך קרסו או מוסך מורשה יבואן.

הוא מסרב לצרף חשבונית למרות שנתבקש לכך ע"י המגיבים בכדי שנבין את מהות הטיפול ומה בוצע בו.

וכך נוכל לחוות דעת בנדון.

לאור האמור, מאחר והוא מתעקש להמשיך עם ההכפשות - ממולץ לאחראי פורום לסגור את השרשור.

• תוכן חדש...