Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד משהו ברשותכם.

צויין פה סוג הרכב וזאת חוצפה.

אין לי מינימום פרארי, ולא מקסימום זונדה. יש לי בדיוק מיקרה.

ומה?! זה לא רכב?

לרכב שלי חסכתי לא פחות מ4 שנים כדי לקנות אותו. הוא יקר לי, ואני שומר עליו.

כל אותם שצחקו וצחקקו והסתלבטו הם באמת חוצפנים.

בעצם, אולי להם כן יש זונדה או פרארי, או שלא.

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מבחינתך מקובל עלייך שבעל מקצוע יכנס לבית שלך, ידליק את המזגן על 16 מעלות וינוח שעתיים על המיטה שלך.

לי זה לא כל כך מתאים.

חג שמח!

8)

מבחינתך מקובל עליך שדודה של בין לאדן תיכנס אליך הביתה, תירה לך בראש ותאכל יוגורט דנונה בטעם אפרסק עליז?

מה זה? אין קשר בין מה שכתבתי עכשיו לבין מה שאתה כתבת? וואלה? לא יכול להיות.

אין לי מה להוסיף, עוד פעם אתה מסלף את דברי - מתי כתבתי שאני לא מוכן שמוסכניק ינהג על האוטו שלי?

אתה שוב מאבד קשר למציאות ולנושא הדיון.

פות"ש התלונן על מוסך. מרבית המגיבים אמרו לו שהוא מדבר שטויות. אתה לעומת זאת הגנת עליו תוך כדי שאתה אומר דברים הזויים משלך. כשניסו להסביר לך שגם אתה "קצת" מגזים, נכנסת למגננה שהוציאה אותך לגמרי מבאלאנס והתחלת להקצין את הדברים הקודמים שלך כדי ש"נאלץ" להסכים איתך. הרי אף אחד לא רוצה שמוסכניק יעשה לו דריפטים באוטו, אבל הדלקת מזגן זה לא דריפטים...

קודם כל, מחר אעלה את החשבונית. לא נעלמתי, ולא ברחתי, מחוסר יכולת רק מחר בעבודה אוכל להיות מול המחשב ולהעלות שכולם יראו וירגעו.

שנית, ציינתי מספר פעמים וזאת הפעם האחרונה שאני מציין זאת, הישיבה וההתנחלות ברכבי, ההאצה, וכל המגע בוצע לפני שנגעו לי ברכב לצורך העבודה, הטיפול, ולפני כל צורך מקצועי!

ציינתי זאת לא פעם, כנראה בחרו להתרענן לי ברכב למס דקות לא מועט, לכוון לי ולעשות לי ניסויים ברכבי, להאיץ שלא לצורך, וכל זה -לא- לצורך מקצועי!

יש סיבה מוצדקת לעשות את כל זה לפני שנוגעים לי ברכב לצורך טיפול?

שעתיים לפני?

אני מניח שהמוסכניק נכנס לרכב ועשה כמה בדיקות במסגרת הטיפול לוודא שכל המערכות עובדות כראוי. הוא גם נתן טיפה גז לשמוע אם יש רעשים מיוחדים. לאחר מכן הוא לקח את הרכב לעמדת הטיפול וחיכה שיתקרר קצת כדי לבצע החלפת שמן לפי הספר. מניח גם שמחיר של 800 שקל כולל משהו מעבר לטיפול קטן (כי לפי המחירון הזה מדובר בכ-400 שקלים, אם כי לא ברור אם זה בלי או עם מע"מ).

מחכים לחשבונית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא מקצין שום דבר, אני חושב בדיוק את מה שאני כותב. אבל בוא נתפס על המילה דריפט ונסתלבט (התכוונתי לפרפור גלגלים קל, אגב).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

ידוע, עברתי את זה גם,

מעולם לא אקנה רכב מיבואן קרסו, ו/או צ׳מפיון...

אף על פי שאני חולק על כמה מטענותייך..

פורסם (נערך)

פות"ש - צא מהסרט. אף אחד לא צריך את המיקרה שלך בשביל לעשות ניסויים. ממש אף אחד, ממש לאף ניסוי. אין שום קונסטלציה בה מוסכניק, בשטח המוסך, יאיץ באופן שיגרום נזק לאוטו שלך. התלונה היחידה שיכולה להיות מוצדקת אצלך היא עלוץ הטיפול ומשך ההמתנה, ואת זה נבין כשתעלה חשבונית. היתר - לא רק קטנוני אלא גם מאד מגעיל.

מיקי - אף אחד לא סילף כלום אלא הסתמכתי על דבריך המפורשים. רוצה שיפרשו אחרת - דבר אחרת.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני לא מקצין שום דבר, אני חושב בדיוק את מה שאני כותב. אבל בוא נתפס על המילה דריפט ונסתלבט (התכוונתי לפרפור גלגלים קל, אגב).

אתה לא מקצין שום דבר וחושב בדיוק מה שאתה כותב, אבל אתה כותב דריפט ומתכוון לפרפור גלגלים קל. אתה מבין איך המשפט הראשון שלך לא מסתדר עם השני, או שזה באמת לדבר לקיר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא משנה, כי מבחינתי לעשות דריפט או פרפור גלגלים קל או להרים פול ווליום במערכת זה אותו דבר.

הכל כמובן מתייחס למוסך בו אני האדון, כלומר משלם כסף, ולא מוסך שעובד בהתנדבות ואני לא יכול לבוא בטענות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

וואו מיקי, אתה באמת פריק...

הרגת אותי עם הטענה "אני לא מקצין" ובהמשך ההודעה כתבת, "דריפט הכוונה לפרפור צמיגים קל".

אתה אפילו לא מבין כמה מגוחך אתה נראה מהצד.

פורסם

זה מעניין כי דווקא אני נוסע עם האוטו שלי די בעדינות רוב הזמן ובפעם הראשונה שהמוסכניק נסע איתו (כשאני לצידו) וקצת לקח אותו יותר חזק (בפניות ובהאצה) שמחתי. כן היה חשש קל על האוטו, אבל מצד שני היה לי אמון שאם יהיה נזק, הוא יטופל ובכל מקרה עדיף שהמוסכניק יעלה על בעיות במצבים כאלה מאשר שאגלה זאת באמצע מקום כלשהו.

לפותח השרשור, אני מבין את מה שאתה אומר בניגוד לאחרים כאן, אבל קח את זה בקלות. להפעיל מזגן ולהאיץ קצת באוטו משנת 2014 זה שום דבר, גם אם זה כביכול לא לצורך. על הזמן הארוך שהמתנת זה באמת לא בסדר, אבל קורה בהרבה מקומות. אולי פשוט במקום לעשות עניין, תחליף מוסך להבא.

פורסם (נערך)
שלום רב לכולם.

לאחר הודעות רבות החלטתי להגיב.

קודם כל, מחר אעלה את החשבונית. לא נעלמתי, ולא ברחתי, מחוסר יכולת רק מחר בעבודה אוכל להיות מול המחשב ולהעלות שכולם יראו וירגעו.

שנית, ציינתי מספר פעמים וזאת הפעם האחרונה שאני מציין זאת, הישיבה וההתנחלות ברכבי, ההאצה, וכל המגע בוצע לפני שנגעו לי ברכב לצורך העבודה, הטיפול, ולפני כל צורך מקצועי!

ציינתי זאת לא פעם, כנראה בחרו להתרענן לי ברכב למס דקות לא מועט, לכוון לי ולעשות לי ניסויים ברכבי, להאיץ שלא לצורך, וכל זה -לא- לצורך מקצועי!

יש סיבה מוצדקת לעשות את כל זה לפני שנוגעים לי ברכב לצורך טיפול?

שעתיים לפני?

אין סיבה.

רוצה להתרענן? חם? לך למשרד ותנוח.

רוצה להאיץ? קח קורס נהיגה, תריץ ברכב שלך.

אם הוא היה עושה טיפול, יוצא לנסיעת מבחן, לבדוק שהכל עובד, אף אחד ולא אני לא היו אומרים כלום. כי יש סיבה לזה.

כמה מהחברים ציינו בתגובתם על חוסר אנושיות וכאלה, אני מאחל לכם, שמה שעשו ברכבי, יעשו ברכבכם. לא יותר.

ומה שהכי חשוב, השרשור גולש למקומות מכוערים ולא נכונים.

המוסכניק לא מסריח, ולא כלום. הם בני אדם, בעלי מקצוע. הכעס שלי מופנה לחוצפה שלהם, וזה לא הופך אותם למסריחים. מי שציין זאת, לדעתי זה לא במקום.

אני לא יודע למה המוסכניק החליט "להתנחל" ו"להתרענן" לך באוטו.

מה שכן אני יודע שכשהאוטו מגיע למוסך יש פעולות שהמוסך עושה שדורשות גם נסיעה באוטו.

למה לא שאלת את המוסכניק או מנהל המוסך מדוע הוא נסע באוטו? למה לא שאלת אותו מדוע הוא האיץ בצורה חריפה לפחות לדעתך?

אולי היית מקבל תשובה שמתיישבת עם המציאות, ולא היית צריך לפתוח שרשור עם טענות שבתוספת ההתקטננות על המזגן נראות הזויות? או לחלופין היית יכול לתת לנו את תגובתו של המוסכניק.

גם לגבי מחיר הטיפול למה לא שאלת למה חוייבת ב800 שקלים? למה לא בדקת לפני שמבוצע הטיפול מה עושים לך ברכב וכמה זה יעלה?

עד שלא נראה חשבונית אין גם מקום להתלונן על המחיר כי אתה לא ממש מספק פרטים על מה נעשה בטיפול.

אני קיבלתי את הרושם שהגעת למוסך פעם ראשונה, לא בדקת, לא שאלת, חווית את מה שחווית במקום לדרוש תשובות במקום באת להוציא קיטור כאן, והעלת כמה טענות שעם כל הכבוד הזויות.

מחכים לחשבונית כדי לתת את דעתנו בנושא.

לגבי הפנסים הם צריכים לטפל בבעיה יש לך אחריות כל תשובה אחרת היא לא הגיונית, ולא משנה אם זה נגרם בטיפול או לא בטיפול.

לגבי שאר הטענות אני לא יכול להתייחס אליהם בצורה עניינית כי הן הועלו בצורה חד צדדית ולא עניינית.

אדגיש ואומר שיש סיכוי לא רע שהטענות שלך במקום, ויש סיכוי לא רע שהתנהלו עם הרכב שלך לא בצורה תקינה, אבל צורת ההתנהלות שלך והדברים שכתבת מעלים סימני שאלה.

בלי קשר קנית רכב חדש, ואתה הולך לבלות איתו בזמן הקרוב/רחוק. חפש מוסך אחר כי ברור שהתחלתם ברגל שמאל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני חושב שכולנו הבנו שיש כאן הגזמה, למה כותרת השרשור לא נערכת? חיפוש "קרסו שירות" בגוגל מעלה את השרשור הזה בעמוד הראשון ! תוצאה אחרונה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כמה כבר אפשר להשתולל ברכב עם מנוע 1.2? התחושה היא שאתה הגעת למוסך בשביל לחפש סיבה לבלאגן.

אני מברר מבעוד מועד את עלות הטיפול, מגיע במועד שקבע ומבקש לקבל צפי לסיום העבודה.

פורסם

לכל מי ששאל, אכן זאת הפעם הראשונה שלי במוסך אי פעם.

כל מה שאתם מציינים פה, שהכל חלק מהטיפול.

אני רוצה ומנסה להבין שאולי זה ככה, אולי באמת מתמימותי ומחוסר נסיוני, זה באמת ככה במוסכים ואינני מודע.

אבל שוב פעם, למה עשו זאת שעות לפני? למה לא בצמוד לטיפול עצמו?

אציין בזאת, שקיבלתי הודעה בעובד קרסו, שציין את טענותיי. זה עשה לי מאוד טוב, ואני מתחיל להבין שזאת אולי הייתה בעיה נקודתית, בעובד מסויים, ולא באותו מוסך בכלליות, וכנראה גם לא ליבואן.

פורסם

ולכל מי שציין פה, אני לא רוצה ׳ללכלך׳ על היבואן, נכון שיש במילותיי כעס, אך אם עובד מסויים החליט לנהוג כך, כנראה שלא כולם ככה.

לדעתי אפשר אף למחוק את השרשור, מבחינתי ולדעתי הוא מיצה את עצמו. נאמרו פה דברים נכונים, גם דברים פוגעים ולא נכונים, אך את שלו הוא עשה.

פורסם
ולכל מי שציין פה, אני לא רוצה ׳ללכלך׳ על היבואן, נכון שיש במילותיי כעס, אך אם עובד מסויים החליט לנהוג כך, כנראה שלא כולם ככה.

לדעתי אפשר אף למחוק את השרשור, מבחינתי ולדעתי הוא מיצה את עצמו. נאמרו פה דברים נכונים, גם דברים פוגעים ולא נכונים, אך את שלו הוא עשה.

בפעם הבאה תפתח אשכול עם מנגנון השמדה עצמית.

האשכול עשה את שלו ? מי אתה שתקבע לנו מה האשכול עשה או לא עשה ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...