Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

HLB - בבקשה הצג בפורום את החשבונית המדוברת כפי שהובטח על ידך שיעשה היום.

הקוראים/כותבים יחוו דעתם על העלות באם היא סבירה או מוגזמת.

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין באפשרותי להעלות תמונה.

מה שבוצע בטיפול:

תכשיר מסיר פיח

שייבה לקרטר

מסנן שמן מנוע

אום

שמן פרימיון 540 צובר

וטיפול שגרתי

סהכ 793

פורסם (נערך)

גבי אני לא חושב שמישהו מחברי הפורום חיכה ל"מישהו כמוך" כדי לטרוף אותו.

פותח השרשור מתלהם ואיבד כל פרופורציה, אילו היה שוטח את טענותיו בצורה יותר רציונלית אני בטוח שהוא היה מקבל תגובות אחרות.

לנושא.

1 לפי נוסח כתיבתך אני מאמין שאתה בנאדם "שקצת" קשה להסתדר איתו, ולכן סיכוי סביר שתרמת "ליחס המחפיר" שקיבלת במוסך.

2 לא ראיתי שמישהו ציין זאת אבל נהוג לעשות בדיקת מחשב לרכב וקריאת מדדים, חשבת לרגע שזה מה שהמכונאי עשה בזמן שהוא התפנן ברכב שלך?

3 תעלה חשבונית. *******

עריכה אחרונה על ידי נהג מתחיל
הוכחות יבקש אחרי המינוי לשופט או דיין, לא לפני

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

וזה שמעליי, כן, חטפתי התקף לב בעברי. ולא מהרכב.

נו, אז על אחת כמה וכמה שאתה צריך לדעת שלא מתרגשים מכל דבר קטן. המכונאי לחץ על הגאז? לא נורא: "אמר חברו, לא נורא חבר, יש צרות גדולות יותר"...

כמו כן, כמו שאתה לא אוהב שמזלזלים בך בלי לדעת בדיוק במה מדובר, אולי גם אותו מכונאי - שגם הוא בן אדם, בסופו שלך דבר - אינו אוהב את זה.

דני

נ.ב. חלק מהמגיבים כאן הם מכונאים.

פורסם

אז על אחת כמה וכמה, אני מתנצל אם מישהו נפגע. זאת לא כוונתי, ובשום הודעה שלי לא פגעתי במישהו כאן, ובכלל.

וגם אותו מכונאי באותו המוסך, אם הייתי יודע שכל התהליך זה חלק מה מתהליך הטיפול, דעתי הייתה אחרת.

קבלו את התנצלותי.

פורסם

ידידי היקר, עזוב טעויות והתנצלויות. כדי שנוכל להתקדם או שתעלה חשבונית או שתעתיק פריט X עלה Y עבודה עלתה Z וככה אפשר יהיה להבים מה בדיוק עשו. אם אתה יכול אנא ציין מהחשבונית שעת קבלה ושעת שחרור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אין באפשרותי להעלות תמונה.

מה שבוצע בטיפול:

תכשיר מסיר פיח

שייבה לקרטר

מסנן שמן מנוע

אום

שמן פרימיון 540 צובר

וטיפול שגרתי

סהכ 793

אם זה כל מה שנעשה אז זה יקר אש!

ונניח שנחליק את זה שדחפו פה מסיר פיח ללא בקשת הלקוח.

ומה זה "אום"? (אני יודע מה זה אום... אך היכן זה נכנס בטיפול?)

פורסם

מה זה כל חלק אינני יודע.

מסיר הפיח התווסף בידיעתי והסכמתי. נאמר לי שזה שומר על המנוע לאורך זמן.

בוצע טיפול בכל החלקים שרשמתי בנוסף לטיפול שגרתי ממה שהבנתי.

פורסם

מסיר פיח זה תוסף דלק שמנקה את המזרקים. הדעות לגבי יעילותו חלוקות ובטח ברכב חדש. אך אם שאלו אותך

אם לשים, זה יפה כי מוסכים בדרך כלל לא שואלים ושמים ללא ידיעת הלקוח. בכל מקרה העלות הכוללת היא גבוהה יחסית, אפילו למורשה יבואן.

וגם זמן ההמתנה הוא ארוך מאוד כי מדובר בטיפול סטנדרטי לחלוטין.

כל זאת בהנחה שאין טיפול נוסף שלא שמת אליו לב בחשבונית.

פורסם

HLB - אם אתה לא יכול לצרף תמונה, תוכל לכתוב ליד כל רכיב את עלותו כפי שמופיעה בחשבונית?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יאללה, ניחושים? הנה שלי:

תכשיר מסיר פיח - 80 שקלים

שייבה לקרטר - 10 שקלים

מסנן שמן מנוע - 85 שקלים

אום - 5 שקלים

שמן פרימיון 540 צובר - 180 שקלים

עלות טיפול 1.2 שעות לפי 260 לשעה זה 312

מע"מ 121

הנחה - אין, כי לא ביקש.

סהכ 793

השאלה האמיתית היא איך הם מסבירים את ההפרש בין זה לבין העלות שרשומה בלינק שלמעלה (כמעט חצי מחיר...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

רוני, לדעתי עלות הטיפול משקפת את עלות העבודה אבל מה שלי מפריע זה שנציג קרסו בפורום לא טורח להגיב.

עריכה: חאליק אנשים, רדו מהבחור.

נכון שהוא התבטא בצורה גסה ולא עניינית אבל כפי שאני מפרש את הדברים הוא פשוט נלחץ והגיב בפאניקה. אדם לא צעיר שבפעם הראשונה מגיע לרכב משלו ועוד חדש בטח קנה אותו במאמצים רבים וטבעי לחלוטין שיהיה היסטרי לגבי החלום שהגשים בעיקר לנוכח כל הסיפורים על המוסכניקים הרמאיםשדופקים אנשים תמימים.

לדעתי התגובה שלו נבעה מלחץ והיסטריה ולא מבהמתיות יסודית כפי שחלק מהמגיבים כאן הפגינו.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תוריד מסיר פיח - כבר ירדו 94.4 ש"ח. תקצץ במחיר של השמן - עוד 50 ש"ח (ושמן קנולה במקום שמן מנועים, אבל זה כבר עניין אחר). עוד הנחה גלובאלית - והופה, המחיר ירד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פותח השרשור:

הכל בסדר. מוסך ראשון שהגעת אליו ולא הבנת מה צריך לקרות ומה לא. מטעויות לומדים. אתה תראה שאם הזמן אתה תבין יותר ויותר.

אני כן אמליץ לך לקרוא את הסקירה הבאה על מנת שתלמד יותר על רכבים (כי לפי הבנתי זה רכב ראשון שלך):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423498-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2004-1-4-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...