Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

כבר הרבה זמן שאני מעוניין ברכב ספציפי מסביבות שנת 2006-2007.

קראתי קצת באינטרנט והבנתי שלא ניתן לייבא שום רכב שעברו שנתיים מאז יצורו.

האם יש אופציה אחרת ליבוא רכב משנים אלה?

מה לגבי רכב ישן יותר?

אשמח למידע שיכול לעזור

תודה!

פורסם

כלומר יכול להיות מצב שיש בעצם רכבים שנכחדים/ייכחדו מהארץ?

מכוניות ספורט למינהן שיוצרו בשלהי שנות ה80-90?

הזוי...

פורסם

כן, לצערנו למשרד התחבורה או למדינה אין ממש זיקה לרכבים והכחדתם לא משנה כמה הן צובטות לנו בלב, ראה את הפורד GT שנרקבת לה במגרש המכס תקועה ללא אופציית רכישה או ייצוא החוצה.

אך כן התופעה החיובית הגוברת היא ייבוא של רכבים בני 30 על ידי חובבי הרכב, ראה את הבחור שייבא לכאן MR2 מהדור הראשון לפי זמן קצר ועד 205T16 שנחתה כאן וכד'.

פורסם

הפורד GT זו לא דוגמה,הבן אדם הצהיר הצהרת מכס שקרית.

ומשום מה פירקו אותו וכנראה לא יודעים להחזיר:lol:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
שלילי. או שנתיים או אספנות (30 שנה). אלא אם אתה תושב חוזר ואז זה 4 שנים.

negative kemosabe

יש עוד כמה אופציות:

עולה חדש (שהוא גם תושב חוזר, שחוזר לארץ אחרי שהות של 6 שנים ומעלה בחו"ל) יכול להביא איזה רכב שהוא רוצה.

עוד אופציה היא להביא את הרכב כרכב מירוץ עם רישיון אפור, רק כדי שהרכב "יהיה לידך" ואולי ביום מן הימים אפשר יהיה להסב אותו לרכב אספנות (זה בגדר רעיון שחשבתי עליו וצריך לבדוק אם זה אפשרי משפטית).

בקשר לפורד GT, הרכב נגרט בגלל שהיה מעורב בהונאת מכס.

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם (נערך)

https://www.facebook.com/groups/mondeo.mk3.talkford/permalink/652177854925782/

https://www.facebook.com/groups/mondeo.mk3.talkford/permalink/645408172269417/

פשוט יוצא לי העיניים לראות את האוטו הזה (וגם את המחיר)

אין שום דרך להביא אותו? מבחנים שם , אישורים, מס , אני יודע מה?

וכן - אני יודע שאלה ספציפית הם מבריטניה אז אי אפשר בגלל הכיוון של ההגה, אבל לא חסר באירופה דוגמאות

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

תנאים לייבוא. רכב בן 30 ומעלה או רכב עד גיל שנתיים מקסימום כאשר הרכב חייב להיות בארץ לפני שחוגגים לו "יום הולדת" שנתיים מאז שיוצר.

כל דבר שבאמצע (אלא אם כן אתה עולה חדש או תושב חוזר) חבל לך על הזמן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני חושב שיש אפשרות לעולה חדש להביא רכב איתו, ואז ההגבלות של לא פחות משנתיים/ בן 30 לא תקפות, אבל צריך לבדוק את העיניין

פורסם
עולה חדש / תושב חוזר . רק הם יכולים לייבא רכב מחו״ל ללא הגבלת שנות יצור וכו׳

לדוגמא מרצדס C63 2008 להם יש אפשרות לייבא .

ממש לא נכון, חזרתי לארץ אחרי 10 שנים בחו"ל ולא הייתה שום אופציה להביא רכב מבוגר יותר מגיל 4.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...