רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,608 נושאים בפורום הזה
-
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היום פגשתי בחור שראה במקרה את הרכב שלי והתעניין לגבי כמה פרטים, כי הוא רוצה לשדרג, מכאן כבר שוחחנו על מכוניות ופתחתי מולו את נושא מנוע האקובוסט והבעיות שלהם, לכן רוצה לשתף, יש לו פוקוס דור קודם אחרי מתיחת הפנים, ניצלתי את ההזדמנות לשאול אותו לגבי בעיות וכו.., הוא יד ראשונה מטפל בחברה, הרכב עם כ110K ק"מ, עד כה 0 תקלות, שאלתי אותו לגבי המנוע, אם הוחלף או משהו במסגרת אחריות, טען שוב שאין כלום, ממש 0 תקלות, אפילו אף פעם לא הצטרך למלא שמן בין טיפולים, הנושא היחידי שקצת הפריע לו זה צריכת הדלק, שלטענתו נעה סביב ה9-10 ק"מ לליטר, אך מעבר לזה הוא די נהנה מהרכב. שיחה אחת כמובן לא תכליל, ואני מבין שיש כאלה שכן נתקלו בתקלות, ומסתדבר שיש כאלה שלא, לא יודע אם זה שימו…
הודעה אחרונה מאת Rather, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 548 צפיות
אמנם מדובר על שנה ארורה, אבל לפחות בזווית המאוד צרה של שוק הרכב, הושקו לא מעט דגמים מעניינים וחדשניים. טופ גיר יחלקו 18 פרסים שונים לקטגוריות שנעות בין "Track Weapon" ל-"Unstoppable Force" (רכב שטח). צפייה מהנה: https://www.youtube.com/watch?v=HRN4jKyMBco
הודעה אחרונה מאת HyperViper, -
שרשור געגוע לתיבה הידנית. אילו רכבים מעניינים ולא רכבי ספורט נשארו עם התיבה הזו? 1 2 3 4
מאת shlomi6280-
- אחראי פורום
- 22 עוקבים
- 50 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
היי חברים. אז כיום אני נוסע במאזדה 6 סיגנצ'ר ונהנה מאוד מהמכונית. לעיתים קרובות אני מנצל את הדלקן ברכב של העבודה של אבא שלי ועד לפני חודשיים היתה זו פיאט דובלו חסרת כל הנאה אך התיבה הידנית הפכה את העניין לקצת יותר כיף. כיום המכונית של אבי היא סיטרואן ברלינגו שיין אוטומטית שהאמת מאוד מפתיעה באבזור- בין אם הבטיחותי ובין אם אבזור הנוחות, היא ממש מיישרת קו עם המכוניות המשפחתיות אך היא אוטומטית. הגעגוע לתיבה הידנית הביא אותי לחשוב: אילו רכבים משווקים בארץ עם התיבה הזו בניכוי המסחריות ורכבי הספורט? אני משער שלא הרבה אך אחד כמוני שחובב את רכבי המנהלים, האם אני יכול למצוא משהו בארץ? אילו מכוניות משפחתיות משווקות עם התיבה הזו? מכוניות פרימ…
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12, -
-
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעקבות נגיף הקורונה, עברו במשרד הרישוי לטופס ירוק דיגטלי, והשתנו בו מספר דברים, בינהם החתימה מרופא שונתה להצהרה שכל אחד צריך להצהיר על מצב בריאותו ואין צורך בחתימה מרופא על המסמך וכעת לשאלה שלי, אשמח לדעת האם יש בדיקה להצהרה שאני מצהיר על הבריאות שלי, ואם כן מול מי בודקים את זה. בקיצור, יש להם גישה לתיק הרפואי האישי שלי?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
רכב 7/8 המקומות המגודל של סובארו נוחת בישראל ונראה שההדלפות של @PriceDevil קלעו בול בפוני. עבודה טובה, תמשיך ככה! מי שלא תהיה... עוד פרטים בידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 22 עוקבים
- 28 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
נתקלתי היום ב-2 סרטונים עם אותה תקלה. תקלה מפחידה. מאד. yuhuyv 2.mp4 WhatsApp Video 2020-11-29 at 11.23.31.mp4 אין מילים להוסיף.
הודעה אחרונה מאת ארי62, -
-
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
תא הנוסעים של אופל גרנדלנד, עם יחידת ההנעה של פיג'ו 3008 PHEV כפול ההנעה? אה, כן בבקשה!
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 580 צפיות
לפני בערך חודש מצאתי צרור מפתחות בחנייה וכמו כל שכן טוב שמתי בלובי של הבניין, היום לאחר יום יום שאני רואה את המפתח תלוי בלובי החלטתי ללכת עוד צעד ולנסות למצוא את הבחור, שום מפתח לא נתן לי הרבה מידע אבל אחד מהמפתחות אולי כן, אני בטוח ב99% שזה מפתח של אופנוע/רכב וכנראה שגם תוכלו לעזור. מישהו יודע לאיזה כלי שייך המפתח?
הודעה אחרונה מאת FoxLight, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 9 תגובות
- 817 צפיות
יחידה ראשונה של ניסאן מיקרה ידנית ברמת גימור VISIA נחתה בישראל. האבזור על פניו די דומה לרמת הגימור ASCENTA ששווקה עד כה, המחיר זול ב-3000 ש"ח ועומד על 79900 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
https://www.gov.il/he/departments/news/car-prices מה דעתכם? האם יש סיכוי שהישראלים באמת ידווחו בכמה הם מכרו את הרכב שלהם? המוכר - 3 חודשים מבקש 30,000 על הרכב שלו.... בסוף נשבר ומכר ב 25,000... אבל מבקש מהקונה, "מדווחים30,000" , אני לא רוצה לצאת פראייר. או בדיוק ההיפך.. הקונה הוריד אותי כלכך.. אני הולך לדפוק אותו .. אדווח 20,000 ככה שהוא יהיה בתת ביטוח או שיבוא למכור ולא יצליח. הקונה - בדיוק קנה מציאה ב 25,000... וואללה נדווח על 30,000 .. ככה שאם נמכור יהיה שווי ראוי. או בדיוק הפוך .. נדווח על 20,000 כדי לפרגן לחברים שגם מחפשים רכבים כאלה.
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
היי חברים, כפי שרשום בכותרת, לפני כחודש רכשתי פורד פוקוס גרסת אקטיב X. ארשום כאן סקירה קטנה, כאשר אתם מוזמנים לשאול מה שתרצו בנוגע לרכב. אז ככה, לפני הכל - למי הרכב מתאים? או יותר נכון...למי הוא לא מתאים. אם אתם רוצים רכב חסכוני - הוא לא עבורכם. אם נהיגה הוא חלק לא משמעותי מבחינתכם ואתם רוצים רק רכב שיביא אתכם מנקודה A לנקודה B - גם במקרה זה, הרכב לא עבורכם. נשארתם? יופי. את הסקירה ארשום בעיקר בנקודות של חסרונות ויתרונות, אחרת היא תהיה ארוכה מאוד. חסרונות: - הרכב אינו חסכוני. גם במצב eco - הוא לא חסכוני. כרגע עושה בערך 9 קילומטר לליטר, בנהיגה משולבת אם כי פנים עירונית בעיקר. - לא ניתן להגדיר בצורה קבועה שהמנוע לא יכבה ברמזור/בעת עצירה. בכל כנ…
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
משרד הרישוי מחייב זימון תור מראש לפני ההגעה (קורונה thingy, ככל הנראה), אך לצורך הורדת רכב מהכביש זימון התור אינו תופס - מה ניתן לעשות?
מאת ALÞћÃ-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
פשוט לזמן תור עבור עניין אחר ולקוות שהאינטיליגנט שיקבל אותי שם לא יגיד לי "אה... באת לצורך הורדת רכב מהכביש? תשתמש במאיץ הורדות, רצוי נטסקייפ או קומודור 64" וישלח אותי לחפש.
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
תוספת שנה אחריות על תיבות הילוכים לרכבים שיוצרו בשנים 2017-2019 הסדר פשרה צ'מפיון מוטורס.pdf
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle, -
יעוץ מה לעשות עם רכב לא בשימוש 1 2
מאת Guest Mikelt89-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, לאחרונה החלפתי רכב ו"התחדשתי" בפיג'ו 208 2016, רק שלא מן הצפוי, אני מחליף גם מקום עבודה מתחילת החודש הקרוב (1.12) ולמקום העבודה החדש אינני יכול להתנייד ברכב עקב מחסור בחנייה (מדובר במקום מאוד מרכזי ועמוס) ועליי להתנייד בתחבורה ציבורית במהלך כל השבוע, יצר המקרה, לצערי, שאני בהתלבטות מה לעשות עם הרכב שלי, במידה ואכן ישאר לעמוד 5 ימים בשבוע לא מצדיק את אחזקתו גם אם בכל סופ"ש אנסע איתו נסיעה ארוכה צפונה וחזרה, לכן אבקש את יעוצכם בנושא, אופציה ראשונה שעומדת בפני היא מכירת הרכב (אם אין ברירה), אופציה שנייה היא שישמש כרכב לסופ"ש שעומד במהלך 5 ימים בשבוע (אולי פה ושם לנסיעה לקניות במהלכו) ובסופ"ש לנסיעות ארוכות צפונה וחזרה, אבל במקרה הזה אני חייב להוזיל עליו עלו…
הודעה אחרונה מאת URI.SELA, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 546 צפיות
מחפש להשכיר ליפט לצורך בדיקת שמאי פרטית(מדובר ברכב אספנות),מה הטווח מחירים לפי שעה? המלצות על מוסכים יתקבלו בברכה. עדיפות אזור המרכז
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מי שקורא את הסקירות שלי כבר יודע; אני נמשך לסיפורי הכישלונות המוטוריים, ברובם מהתעשייה הבריטית- שלא לומר בריטיש ליילנד (BLMC ואח"כ BL). אבל לא הכל היה שחור ומדי פעם, ראוי שאציין גם הצלחות- בעבר נסקרה הרובר SD1, וכעת אני רוצה לפנות לסיפורה של קרובת משפחה (תחת בריטיש ליילנד) מבית טריומף; הדולומייט (Dolomite). היא התחילה כסדאן יוקרתית קטנה ומעניינת-טכנולוגית, אבל עד שתמה דרכה, התפתחה הטריומף 1300\טולדו\דולומייט באופן מעניין ובכיוונים רבים. על אף שהפיתוח עצמו התחיל באופן סטנדרטי למדי, המשכו התקדם לכיוונים מעניינים הרבה אחרי שהמכונית עצמה הייתה בייצור- ושניים ממהנדסי הרכב הטובים ביותר בבריטניה תרמו לשימור יכולותיה המרשימות של המכונית בפסגה. פיתוחים נוס…
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הופיע היום ב-Ynet: עמדה מספר 1 במשרד הרישוי מבוטלת, האחריות עברה למכוני הרישוי. לפני כעשור נאלצתי לבלות שם יום וזה היה סיוט. לא רק ההמתנה המייגעת, אלא גם כל המאכרים שמסתובבים שם ועוקפים את התור וכמובן היחס הגרוע מהבוחנים. בהחלט שינוי מבורך.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
סתם חשבתי על זה קצת היום. המון דברים שאנחנו מכירים הולכים להיעלם. המון חברות שאנחנו מכירים הולכות להיעלם מצד אחד. מצד שני המון חברות הולכות לזנק. המוסכים כפי שאנו מכירים אותם, הרבה מהם הולכים להיעלם. חשבתי לפתוח שרשור, ושכל אחד ירשום על דברים שהולכים להיעלם/להשתנות ודברים שצפויים לצמוח בענק. נתחיל עם הבסיס: שמנים - השמנים הולכים להיעלם! למה יצטרכו שמן מנוע? למה שמן גיר? הולך להשתנות בגדול: פורום טכני אחזקה וטיפולים 😃. אז מה דעתכם? מה הולך להיעלם? מה יעשו אותם גורמים שהולכים להיעלם? הם יודעים את זה? מי הולך להנות מצד שני מהמהפכה? והשאלה הכי מעניינת -איך יגבו בלו על חשמל?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 678 צפיות
שלום לכולם. שאלה שמעניינת אותי כבר זמן רב. בהינתן תקציב של X ש"ח, שבו ניתן לרכוש את אותו הרכב, בשתי אופציות: מנוע קטן יותר, עם רמת אבזור גבוהה, או מנוע גדול יותר עם רמת אבזור נמוכה. במה הייתם בחורים? ושאלה נוספת: ניתן לרכוש את הרכב באותה העלות, בשתי אפשריות גימור: ספורט/אוונגרד או אלגנט/אקסקלוסיב. במה הייתם בוחרים? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת nadavd4, -
נסיעה לאילת
מאת עדן.-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי לכולם, יש לי שאלה יש לי יונדאי i10 2009 ורציתי לדעת האם לדעתכם הרכב יוכל להגיע לאילת? (הרכב במצב טוב) תמיד אומרים לי לא לקחת סיכון שאני לא אתקע באמצע הדרך למרות שנסעתי איתו לערים רחוקות והחזיק יפה..ועכשיו אני רוצה לרדת לאילת עם האוטו ואשמח לשמוע מה דעתכם, תודה רבה 🙏🏻😊
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, קניתי לפני כשבוע מאזדה 3 קומפורט שנת 2014 והתצוגה העילית קצת מפריעה לי בעין. האם מתרגלים לזה? תורם בעיניכם? אפשר לבטל את עליית מסך ה-HUD? תודה!
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום יש לי סיאט איביזה שנת 2014 הבגאז ננעל לי הבנתי שאפשר לפתוח אותו ידני מאחורה נכנסתי מאחורה ופרקתי את הפלסטיק משהו יכול להגיד לי איכן הידית נמצאת תודה רבה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת soulnous, -
*אזהרה- תמונות גרפיות* זיהוי - באיזה רכב נסע בדרכו האחרונה בכיר הגרעין האיראני שחוסל ? 1 2
מאת beamvelavan- 12 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מדען הגרעין הבכיר מוחסן פחריזאדה - שתואר כ"אבי הפצצה האיראנית" - חוסל ביריות ליד טהרן. כתוב על זה בכל אתרי החדשות בליווי צילומים מאתר ההתנקשות. הרכב בו נסע/נהג מופיע בצילומים אחדים ונראה כרכב מנהלים גדול, לא חדש במיוחד אבל מדגם שאינו מצוי כלל בכבישי ארצינו. הסמל בגריל חסר כך שהזיהוי אינו טריוויאלי. מי מזהה באיזה רכב מדובר ? AP_20332553248004.webp 605730.webp 605735.webp
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מאזדה 3 דגם ספיריט 2.0 2011, עכשיו אני יודע שהרכב הזה ידוע בצריכת הדלק שלו, אבל עניין אותי לדעת האם זה נורמאלי לרכב הזה. היה חודש בו עשיתי רק נסיעות עירוניות וטנק מלא נגמר לי אחרי סביבות ה 320 ק"מ. זאת אומרת מעל 10 ל' ל100 ק"מ, אם זה לא תקין ממש אשמח לדעת מה אפשר לעשות בעניין.
הודעה אחרונה מאת new_driver_MAZDA, -
-
מה? כמו בכותרת, כמו זו ש-misterb סיפר עליה כאן, רק חדשה בשנה ועם מסך מחשב דרך מעפן יותר (לא יודע למה, כך יצא). למה? כי עוד מעט לא יהיה, כי AL4 זה לא זה, כי משבר גיל 40. הכל ביחד. איך? מסכים עם מה שכתב misterb בלינק למעלה, פרט לעניין האבזור (הלו, דלק מוטורס, למה המראות לא מתקפלות? ולמה רק הנעה בלי מפתח? או שהכל בלי מפתח או שכלום, אחרת צריך גם להוציא את המפתח מהתיק וגם להצליח לא לאבד אותו כשאין סוויטץ', לא לעניין) והנוחות (אולי הסטנדרטים שלי גבוהים מדי בקטע הזה, אבל הפוקוס נוחה במובן הקשיח של המילה. עוד ס"מ ספוג רך במושבים לא היה הורג אף אחד). ובכל זאת? יש כמה נקודות קטנות לשיפור, הכיוון של פתחי המזגן ישר להגה הוא מהמעצבנים שיש, קיפאון מובטח. ממש לא ל…
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב טוב, קניתי שברולט ספארק בת 3 שנים ושמתי לב לאחר מכן, שבכל תחילת נסיעה במהירות נמוכה של עד 40 קמ"ש שומעים מעין שריקה עמומה מקדמת הרכב. במהירויות גבוהות יותר הצליל הזה נבלע כנראה ולא שמים לב אליו . עובד במוסך מורשה התפלא שאני מצפה מרכב זול כזה שיהיה לו בידוד רעשים טוב. האם זה נורמלי? האם בעלי ספארק כאן יכולים להגיד לי אם הם גם שומעים משהו כזה?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
**** אזהרה! טקסט ארוך לפנייך! אמ;לק בסוף הפוסט **** "אם אתה מקבל מוצר כלשהו ואתה לא משלם עליו, אתה לא הלקוח. אתה המוצר." את המשפט הזה הפך לפופולרי הסרט "הדילמה החברתית" (אני לא זוכר איך הם תרגמו את זה לעברית, אבל אני זוכר שזה היה מטופש, אז נדבוק לתרגום המילולי), אבל שמעתי אותו לראשונה בראיון עם איזה לוחם אנטי-רשתות חברתיות לפני כמה שנים. האמת, המשפט הזה היכה בי הרבה יותר חזק ממה שהוא היה אמור. מאז שקארספורום קיים, בטח שמאז שהוא מערב בעצמו פאן עסקי, תמיד הקפדנו שלא לחצות את הקו של הפיכת הגולשים שלנו למוצר. כן, שיתפנו פעולה עם גופים מסחריים, עם עסקים גדולים וקטנים, אבל תמיד עמד מול עינינו משפט אחד: חברי קארספורום אינם למכירה. אם נרשמתם לאתר, מחובתנו לס…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בשבוע החולף עלו לכביש מס' דגמים חדשים: 5 מכוניות ראשונות של סקודה אוקטביה החדשה לראשונה עם מנוע בנזין 999 סמ"ק 110 כ"ס ומערכת הברידית קלה שגורמת לה להיות בקבוצת זיהום 4 (כל האוקטביות שעלו עד עכשיו מהדגם החדש היו מצוידות במנוע דיזחל) רמת הגימור של המכוניות שעלו על הכביש היא DYNAMIC וכוללת מפרט בטיחותי מלא למעט זיהוי בשטח נסתר. 8 מכוניות קודיאק ברמות גימור Style, L&K ו-Exclusive עם הנעה כפולה ומנוע דיזל חדש 2.0 המפיק 200 כ"ס ומערכת סינון חלקיקים משופרת. כמו"כ לדגמים יש גלגל הגה חדש עם שני חישורים הכולל מערך חדש של כפתורים לשליטה נוחה במערכות הבטיחות ובמולטימדיה. מערכת בקרת השיוט האדפטיבית בקודיאק שודרגה אף היא.
הודעה אחרונה מאת TsachiE, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
יש לי שכן מבוגר נהג מונית כבר עשרות שנים ותמיד נוסע רק על מוניות חדשות, כל 2-3 שנים מחליף לאחת חדשה, אתמול הגיע לחנייה עם המונית החדשה שרכש והבחנתי שעל הלוחית רישוי שלו יש רק 7 ספרות, למיטב ידיעתי מיולי 2017 כל רכב חדש שיצא קיבל לוחית עם 8 ספרות, קשה לי להאמין שהוא רכש הפעם מונית לא חדשה, האם ייתכן רכב חדש שנת 20/21 עם 7 ספרות בלבד?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך בקרוב לחדש ביטוח לרכב שני בבית , כאשר הנהגת הצעירה (והחדשה עם וותק נהיגה של שנה וקצת) שתנהג ברכב מדי פעם היא חיילת המגיעה הביתה בסופי שבוע בלבד במקרה הטוב. הציעו לי אופציה של תשלום לפי קילומטרים כאשר הדבר פועל כך: - מתקינים ברכב התקן כלשהו - ככה"נ של איתוראן שתפקידו לספור קילמוטרים - הילדה בכל תחילת הנסיעה תצטרך ללחוץ על כפתור באפליקציה יעודית בטלפון ובסוף הנסיעה ללחוץ שוב לסיום. המחיר נראה אטרקטיבי אבל אין לי ניסיון בסידור כזה והייתי שמח לשמוע תובנות מאנשים שיש להם ביטוח מהסוג הזה ויכולים לשתף מניסיונם. למשל ,הנציגה לא ידעה להגיד מה בדיוק כוללת התקנה - האם זה התקן שמתחבר לשקע OBD? או שזה התקנה הרבה יותר "רצינית" ? מה קורה כאשר …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,171 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- spidrman
- ארז 1
- GTאי
- Pasha86
- פריג'י
- David32
- SniR89
- sperial
- שחר 1
- 3n
- axSupreme
- מיץ פטל