רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,612 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בת זוגי אזרחית גרמניה ואנחנו רוצים לקנות רכב בישראל הרכב צריך להיות על שמה לצורכי מס בגרמניה. האם אפשר להעביר רכב על שמה? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
אז אחרי שלוש שנים ללא רכב החלטתי שהגיע הזמן לקנות משהו. שוק היד שנייה איפה שאני גר (פולין) מזכיר את סוחרי הרכב של נתניה, ולהביא רכב מגרמניה זה פרוצדורה (ומעל הכל מרחפת העובדה שאי ידיעת השפה זה בהחלט מחסום במקרה הזה). אז החלטנו ללכת על משהו חדש. אנחנו צריכים רכב בהקדם, ולגמר הגיעו שתי פינליסטיות - פורד פוקוס וגולף. שתיהן יפות, חדשות, ומאובזרות. מה שהכריע לבסוף זה תנאי המימון של הגולף, שהם הרבה יותר נוחים מאלו של הפוקוס. בנוסף, שמירת הערך של הגולף טובה יותר משל הפוקוס (הסטיגמות דומות בכל העולם, מסתבר). בכל מקרה, הרכב הוזמן לפני כמה ימים. נכנס לייצור שבוע הבא, ואנחנו אמורים לקבל אותו בסוף החודש. יחד עם הרכב החלטתי להרחיב אחריות ל-4 שנים מלאות + טיפולים ל-4 שנים ג…
הודעה אחרונה מאת liberfarb, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם ההנחה של משרת מילואים פעיל- ברישיון רכב שנתי - תופס לגבי יותר מרכב 1?
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
- 13 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הורידו עכשיו את האפליקציה המתקדמת ביותר בשוק לחיפוש מידע עדכני אודות הרכב שאתם מתכוונים לרכוש! *האפליקציה מוגשת בחינם לציבור הרחב והיא אינה מכילה פרסומות. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lidor.iCar מצאתי לנכון לפרסם את הנושא בפורום הזה, אם זה לא קשור לכאן אעביר למקום אחר. *)עוד פרטים אודות השימוש ניתן למצוא בדף האפליקציה תחת לשונית ״תנאי השימוש״
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כלמוביל החלו בשיווק היונדאי סנטה פה המחודש, ולמי שהוא קטן מדי, יש גם את הפליסייד. עוד פרטים בידיעה שאליה תוכלו להגיע ע"י לחיצה על הקישור הזה: https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3560/חדשות/הגיעו-לישראל--יונדאי-סנטה-פה-ופליסייד (הפעם זה מספיק ברור?)
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 783 צפיות
לא זוכר שפרסמו פה, אבל פרק 2 פשוט מדהים. אני חושב אחד הטובים שהיו! רק טעיתי בכותרת, מדובר בגרנד-טור Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 18 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
מבוא קצר לנפשות הפועלות: הרוכש: איני איש עסקים ועסקאות וחוץ ממה שקראתי בפורום אני לא מבין כלום בסחר-מכר בענף הרכב, ולא עלה בי הצורך כי מתנהל כמעט 11 שנים עם אותו ג׳יפון. בנוסף אני קצת מפגר; הווה אומר, מה שלוקח לאדם ממוצע 2 דקות להבין, לי נדרשת שעה (חרדתי, דיסלקטי, OCD, ADD, וכיו״ב מאפיינים טובים). לכן תהליך בחירת הרכב והחיפוש ארכו חודשים רבים עד שננעלתי וסופסופ מצאתי רכב עם הפרמטרים שאני רוצה. המוכר: בחור צעיר מ״פ משוחרר טרי מצה״ל, מוכר את את הרכב לטובת גיוס דמי לימוד. שיחת טלפון למוכר: עשיתי את כל הטעויות של טירון קניה אהבל. את המודעה בת כמה השעות ראיתי די במקרה ב 11 בלילה והתקשרתי למחרת אחרי 9 בבוקר כדי לא …
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
- 13 עוקבים
- 25 תגובות
- 4 אלף צפיות
*אין לינק לידיעה כי אין מספיק בשר לידיעה, אבל זה פריט מידע מעניין שחשבתי שתרצו לדעת* יוניון מוטורס, יבואנית טויוטה, מודיעה שהיא חתמה על הסכם ייבוא עם חברת Geely לייבא את המכוניות של מותגי Geely ו-Geometry בשנת 2022. על הייבוא תהיה אחראית חברה חדשה (בנוסף לכל החברות שכבר קיימות תחת יוניון - אחת לטויוטה, אחת ללקסוס, ואחת ל-GAC) שתיקרא גיאו מוביליטי. מחד, קצת מוקדם לפתוח את השמפניות לדעתי, במיוחד לאור מצב ההיצע של המותג האחרון של יוניון, GAC, שעשרה חודשים אחרי תחילת השיווק עדיין כולל רק דגם אחד. מאידך, גילי לא רק עושה רושם של חברה יותר מתקדמת ורצינית מ-GAC אם לשפוט לפי היצע הדגמים שהיא מוכרת בסין, אלא גם כידוע היא מחזיקה בשליטה בוולוו ותת…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי שאלה. אני רוצה למכור את הרכב שלי, בלי לקנות חדש, אבל ממש לא רוצה להתעסק עם המכירה. אני לא טובה בזה. יש איזשהו שירות שיכול למכור בשבילי את הרכב, תמורת עמלה מסוימת? (מאזדה 3 2018 29,000 ק"מ)
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 470 צפיות
אני חושב לאחרונה להוציא רישיון C1 ולהרחיב את הרישיון רציתי לדעת כיום איך עובד התהליך כי הבנתי שהיום יש טופס ממוחשב ולא כמו פעם? למי שבתקופה הזו הוציא רישיון נהיגה יכול לומר לי איך התהליך עובד?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עד היום חשבתי שלא... לפני כשעה, נהגתי באחד הרחובות הכי עמוסים בחיפה, ממרכז חורב ועד מרכז כרמל. בהתחלה לא הבנתי למה יש פקק, אבל אחרי שעקפתי את כול המכוניות שנסעו לפני ראיתי מחזה מעניין, משאית סמיטריילר רגילה לחלוטין גוררת בעזרת שרשרת משאית אחרת עמוסה בבלוקים!!! בגלל שבכביש יש הרבה פניות המשאית הנגררת כול הזמן חצתה את הנתיב והנהג צפר ולא נתן למכוניות אחרות לעקוף אותו. חוץ מזה שהוא הפעיל את כול הוינקרים לא היו שום סימני אזהרה על המשאיות או על השרשרת. אני זוכר שאפילו בסוצ'י הנהגים היו מספיק אחראים לקשור סמרטוט אדום על החבל/שרשרת, שם גרירות כאלה היו די נפוצות וכנראה חוקיות...
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
פורד פוקוס אקטיב X 1 2
מאת og.mg- 9 עוקבים
- 25 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם רכשתי פורד פוקוס אקטיב X בנובמבר 2020 רכב נהדר , אולם שמתי לב במהירות קבועה 90-100 במישור- בכביש בין עירוני, ,משער שההלוך השמיני עובד \ או המנוע עובד על 2 בוכנות, מד הסל"ד יורד ל- 1500\1600 ואז ישנו צליל תהודה (ויברציה) כמו שרכב עם הילוכים ידניים ,נוסע בהלוך גבוה מידיי במהירות נמוכה , ןצריך להוריד להלוך נמוך יותר, ואז אני לוחץ על המצערת ןהרכב מוריד הילוך מאיץ , התהודה נעלמת, ואני מרפה מהמצערת למצב נסיעה רגיל, והתהודה חוזרת - לא נחמד --- כל זאת המצב נסיעהNORMAL. יתכן שבמצב SPORT זה ישתנה , אולם זה ישפיע על תצרוכת הדלק. מה תגובתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת Olegis, -
דילמה רכב ישן 1 2
מאת MX-5- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בוקר טוב חברים, דילמה פשוטה, רכב של ההורים שלי, שנת 2005 , הרכב יד 00 קנו אותו מהיבואן , לא רצו בכלל להחליף, נפלה לי הזדמנות ואחותי שדרגה את הרכב , ואנחנו מעבירים להורים את הרכב של אחותי (שנת 2009 ) , רכב יותר בטיחותי וחדיש, והגיע הזמן למכור את הרכב שנת 2005, הבעיה היא שממש קשה לי רגשית למכור אותו, הוא במצב מעולה, עם קמ יחסית סביר (175 אלף ), עולה גרוש וחצי להחזיק אותו , והסכום שאני אקבל עליו מגוחך עד מאוד (6000 שח בלחץ), ממש בדילמה, מצד שני הרכב יהיה כמעט ללא שימוש , מצד שני זה מציאה שקשה לוותר עליה, מה הייתם עושים ?
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 650 צפיות
יש ברשותי רכב מיושן(28) שעקב המצב (קורונה) לא נוסע ולכן החלטתי בשנה האחרונה ״לאחסן״ אותו, ביטוחים אני כן מחדש לו גם בתקופה הזאת, טסט אחד חצי שנתי כבר עבר ועוד כחודשיים מהטסט החצי שנתי הבא, כלומר הרכב כבר בלי טסט בערך שמונה חודשים, אני לא רוצה להגיע למצב שיידרש ממני לבצע בדיקת מעבדה כתנאי לחידוש רישיון הרכב בעתיד, כמה טסטים חצי שנתיים/ כמה שנים אפשר ״לדלג״ מבלי שאצטרך לבצע בדיקת מעבודה בנוסף לטסט?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם, בתקופה האחרונה התחלתי להסתכל על רכבי דאציה(לא שלם עם האמירה הזו), ושמתי לב כי כל הרכבים הם בעלי דירוג 0 ברמת הבטיחות. תהיתי לעצמי למה? אולי בגלל שהם מתקמצנים ולא שולחים את הרכבים לNCAP? או שבאמת הרכב לא בטיחותי ויקרוס לתוך עצמו במקרה של תאונה חלילה? לינק לדוגמא - https://www.dacia.co.il/CountriesData/Israel/images/brochures/specs/dacia-sandero-specs-brochure.pdf תודה,
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 9 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אולי משרד התחבורה פשוט יבטל את המגבלה הזאת שמציקה ליבואנים - שיוכלו למכור כל מכונית כחדשה, לא משנה מתי היא נוצרה. גם משרד הבריאות צריך לבטל תוקף של המוצרים - גם מרכולים "נתקאו" עם הסחורה בגלל הקורונה. הכול לפי הכלל "יזהר הקונה". משרד התחבורה הפך לנספח של איגוד יבואני הרכב. רק על אנשים פרטיים הם מכבידים - ראו "משרד התחבורה יוכל להוריד לכם את הרכב מהכביש"
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
לא מבין את המטרה של הצבע הזה. אני בטוח שמבחינה בטיחותית הוא שואף לאפס. שהוא רטוב מגשם, במיוחד בחלקים שקרובים לכניסה הוא מחליק בטרוף, טיפה גז הגלגלים מפרפרים, אם באים לסיבוב במהירות שבכביש יבש נחשבת זהירה, מחליקים שזה רטוב. מה הבעיה להשאיר אספלט בלי הצבע המטומטם הזה ולסמן חניות בלבן כמו בחניון חיצוני? שלא לדבר על הרעש שזה עושה שזה יבש, וכל המתלהבים מפרפרים על זה בכוונה. בנוסף, הוא מסוכן גם להולכי רגל, לפני כמה שנים אשתי דרכה בחלק שהיה רטוב ממים של רכב שעמד עם מזגן ביציאה מהקניון לחניה, החליקה ושברה את המרפק. יש הסבר לצבע הזה חוץ מזה שזה אסטטי? ליאור.
הודעה אחרונה מאת danniel, -
ערב טוב, שכמעט ונגמר בצורה אחרת. אני תמיד נוסע מאוד לאט בעיר בהתחשב בכל התנועה המחו*בנת של האופניים\קורקינטים חשמליים\כל דבר אחר שחיברו אליו זוג צמיגים ויכול להתגלגל והפך ל"כלי תחבורה יעיל וזול" עם 0 אכיפה בארצנו. הערב למדתי לקח שצריך לנסוע לאט יותר, ולשים לב לרכבים שמחנים לפני המעבר חציה עוד יותר טוב. היום ב21:00 נסיעה לכיוון הבית ברחוב עירוני (לא משולב) - על בערך 28-30 קמ"ש. המצלמה קלטה את זה קצת לפני כנראה בגלל שהיא ממש בקדמת הרכב. מרחק העצירה בנסיעת 30 קמ"ש הוא 5 מטר, ב40 קמ"ש הוא כבר 9 מטר וזה מה שמנע את הפגיעה. road.mp4
הודעה אחרונה מאת ExtraD, -
הצד הקשה של הדוושה 1 2
מאת danniel-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מכירים את הלחצן קיקדאון המפורסם בקצה מהלך דוושת המצערת, של שנות התשיעים? זה שכל כך אהבנו ללחוץ עליו ולרגיש את ההאצה הפאומית ועליית הסל"ד עקב ירידת ההילוך? אז היום ברכב המודרני, אין לחצן אבל יש מעיין "נקודה קשה", מעיין קפיץ שקיים בתוך המכלול של דוושת המצערת שכוללת גם חיישן זווית מצערת, לקריאת מהלך הדוושה. הלחצן הוא למעשה מורגש אבל הוא וירטואלי. יחידת הבקרה דוגמת את הזווית ויודעת למעשה שמזווית מסויימת הנהג בעצם הגיע ועבר את "הנקודה הקשה" ומשנה את אסטרטגיית ניהול המנוע ותיבת ההילוכים המבוקרת מחשב, אם ישנה כז, מוריד הילוך, מוסיף הרבה דלק ומעלה חזק את המומנט לצורך עקיפה למשל. השאלה שלי זה האם אתם מודעים לנקודה הקשה של הדוושת מצערת/האצה אצלכם ברכב,…
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, איך ניתן לקרוא את לוחיות הרישוי בנות 8 ספרות? חוץ מהסיומת 01 ו-02 אני לא מבין כלום, אשמח להסבר..
הודעה אחרונה מאת roeyd102, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 488 צפיות
ברכב הישן יש לי אחד סטנדרטי שלא באמת מכסה טוב, והמון פרווה חודרת למושב
הודעה אחרונה מאת Boaz Av, -
- 12 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
ערב צח, קודם כל- לא מדובר בפוסט מרמור ישראלי. נהפוך הוא- שמח מאוד עבור חבר יקר. אז ככה: חבר הולנדי שכבר קיבל בזמנו mercedes a class דנדשה מהניילונים, הפעם התחדש במשהו עוד יותר מרשים. היו לו כמה אופציות לשקול(לא שאלתי אותו מה היו האלטרנטיבות), ובסוף הוא החליט שפולסטאר 2 היא הכלה המיועדת. עלויות: 950יורו חודשי- על חשבון החברה. 50יורו חודשי- על חשבונו, אך מתקזז במסים. 310יורו חודשי- זה מה שהוא משלם על הרכב, הכל כולל הכל. לדעתי האישית זה פשוט לא נתפס ומגניב לאללה. אני נורא שמח עבורו ויש מצב שהתרגשתי(מרחוק) יותר ממנו כשהוא קיבל את הרכב. אין בשלב זה מסקנות ותובנות, הפידבק היחיד שקיבלתי הוא שהוא מרוצה עד הגג, הרכב…
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 548 צפיות
באירופה כבר 30 שנה נערכת בחורף תחרות "מסחרית השנה" Van of the Year. צוות הבוחנים מורכב מ 24 עיתונאי רכב "של מסחריות" שמייצגים מגזיני רכב מובילים באירופה. בתחום זה החידשוים יותר נדירים מאשר בתחום המכוניות הפרטיות ולא נדיר שמתיחת פנים של דגם מסויים מתמודדת בתחרות כאילו זה דגם החש. השנה המתמודדות היו: פורד טרנזיט בגירסאות ה"הקרוסאובר" Trial/Active מרסדס ספרינטר חשמלי e-Sprinter מתיחת פנים של מרצדס ויטו שלישיית המסחריות של PSA ג'אמפי/אקספרט/ויוארו שהחל מהשנה מוצעות גם בגרסה חשמלית 100% בדרך כלל כל העיתונאים נוהגים בכל המכוניות, מתרשים ומעריכם אותן במספר נקודות, רכב שצובר את מספר הנקודות הגבוה…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, מישהו יכול לומר לי מה צריכת דלק האמיתית של מיצובישי אאוטלנדר שנת 2014? ועד כמה ג׳יפון כזה כמו אאוטלנדר יהיה בעל צריכת דלק גבוהה יותר לעומת משפחתית כמו מאזדה 3 מאותה שנה?
הודעה אחרונה מאת chilcom, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
היי, מכרנו אתמול את הרכב בהצלחה (עשינו העברת העלות והרכב כבר הלך), חיפשתי באינטרנט מה הם הדברים שכדאי לעשות אחרי שמוכרים את הרכב אך לא מצאתי המון מידע בנושא, אני מתכוון לדברים כמו: א) ביטול המנויים בכביש 6 ב) התנתקות מהחשבון בPango ועוד.. אשמח כמובן לדבר אם הדברים האלה מתבצעים בדרך כלל אוטומטית, ואם יש דברים חשובים שלא כדאי לשכוח תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי הסידרה רצה מ2014 מישהו מוכן להגיד לי איזה התפתחויות קראו מ2014 עד 2020 שהמחירים של דגם ה2020 הרבה יותר גבוהים מדגם 2014? האם ההוספה הכספית בכלל שווה את זה? הבנתי שמדובר בדגם של רק 12 כוחות סוס, והוא נוסע גג 90 קמ"ש ועם רוחות וירידות 100 בלחץ. השאלה שלי אם יש רכב תלת גלגלי באותו טווח מחיר בארץ שמסוגל לתת 110-120 קמ"ש? כי גם חשוב שיהיה מנוע סוחב. עוד משהו הבנתי שהרכב הזה עושה 1 ל30 קילומטר. האם יש קטנועים דו גלגלים באותו טווח מחיר שנותנים יותר טווח מזה?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עומד לקבל רכב חדש וביקשתי שלא יתקינו לי מערכת איתור כי אני מעדיף שלא יפרקו לי חצי רכב. הרכב עולה 190 אלף. כרגע אני ב AIG והם מתעקשים על מערכת איתור פעילה ולא מוכנים לרדת מהעץ, הפרמיה של המקיף בערך 2500 ש"ח לדבריהם. מצאתי במנורה מקיף ב 3400 ש"ח ונאמר לי שברגע שאני עומד לסגור עסקה יתכן ואקבל עוד קצת הנחה, והם לא רוצים שום מיגון! מבחינת עלויות, זה מתקזז מול התשלום החודשי של איתורן כמובן. השאלה, האם באמת "מסוכן" לא לשים מערכת איתור ושנית האם יש למישהו נסיון עם מנורה כחברת ביטוח לרכב?
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 902 צפיות
אם יש פה מישהו או מכיר מישהו שהיתברר לו לאחר הקניה שעבדו עליו במכירת הרכב זייפו קילומטראז שיפנה אלי במייל [email protected] אנחנו מתארגנים כקבוצה ויש סיכוי לקבל פיצוי כספי...
הודעה אחרונה מאת MarcNL, -
נתקלתי בזה. לתשומת לבם של נהגי ישראל: בקרוב רשות הרישוי במשרד התחבורה תוכל לקבוע על סמך חשד בלבד שהרכב שלכם אינו תקין, לשלוח לכם בדואר הודעה לפיה עליכם להגיע לבדיקה - וגם להשבית את הרכב במידה ולא תגיעו אליה. כך עולה מנוסח תיקון לתקנות התעבורה שמפרסם משרד התחבורה. התקנות צפויות להיכנס לתוקף תוך 30 יום. https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3882254,00.html
- 9 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כן, אני יודע, כבר התחילו למכור את מתיחת הפנים. אבל לא בגרסת הפלאג-אין, שבמפתיע מצליחה להיות משהו כמעט אחר לגמרי משאר הגרסאות... https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3559/מבחנים/פיג'ו-3008-פלאג-אין-במבחן--באמת-GT
הודעה אחרונה מאת פבל,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 493 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Tal7
- קורן בן אשר
- discoTD5
- אורי מ.
- Satori
- shlomi66
- מחכה
- מיץ פטל
- SurfHigh
- guy.a
- Pika007
- לירון .ה.