רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,608 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לאחרונה בחנתי את מידת התאמתה של הקיה אקסיד דיזל לעולמות ציי הרכב. חוות הדעת פורסמה כרגיל באתר car-pad, והיא מובאת כאן, מילה במילה. הקיה אקסיד דיזל היא רכב מעט חריג. במעטפת היפהפיה של האקסיד שנבחנה כאן בינואר 2020, שתלו מהנדסי קיה את מנוע הדיזל והגיר הרובוטי מהספורטאז' שנבחנה בדיוק כאן. אם תחפשו עליה מידע באתר קיה – לא תמצאו. חיצונית, האקסיד דיזל זהה לאחותה בעלת מנוע הבנזין. את מנוע הטורבו בנזין 1.4 ליטר, החליף מנוע טורבו דיזל 1.6 ליטר. ההספק ירד מ 140 כ"ס ל 136 כ"ס, אבל המומנט (אם אתם עוקבים אחרי מספיק זמן אתם כבר יודעים שהמומנט הוא זה שחשוב לנסיעה היומיומית) עלה מקצת פחות מ 25 קג"מ ל 32.6 קג"מ, וזה הרבה מאוד. האקסיד דיזל נועדה …
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לבעלי יש יום הולדת בקרוב וחשבתי לפנק אותו במשהו לרכב. הרכב הוא הבית השני שלו (אולי הראשון...) וגם המשרד שלו והכל. חשבתי לקנות לו כיסוי אורטופדי למושב. האם יש לכם המלצות למשהו מפנק ונח? או אולי רעיון אחר לפנק אולו? יש לנו טויוטה פריוס פלוס, אם זה רלונטי. תודה
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 825 צפיות
היי ראיתי לפני כמה דקות רנו קפצ'ור חדשה על מובילית.היא הושקה בארץ כבר? בלי לוחית רישוי זה לתצוגה?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
גרסת ה-PHEV של המשפחתית מנהלים לבית פיג'ו מגיעה אלינו ברמת גימור GT הגבוהה בלבד (בחו״ל היא מוצעת גם בגרסאות זולות יותר), ועם תג מחיר גבוה בכ-10,000 ש״ח מגרסת הבנזין GT המקבילה. כרגע גם אין לה ממש מתחרות בסגמנט, לפחות עד שתגענה סופרב ופאסאט פלאג-אין באופן רשמי. יחידת ההנעה מוכרת לנו מה-3008 (ואופל גרנדלנד) עם מנוע בנזין טורבו 1.6 180 כ״ס, מנוע חשמלי 110 כ״ס והספק משולב משוקלל של 225 כ״ס. למרבה הצער (וההפתעה?) המנוע החזק יותר אותו נמצא ב-3008 GT עם 300 כוחות הסוס טרם מצא את דרכו לאחות המשפחתית. הגיר האוטומטי 8 הילוכים מבית אייסן מוכר לנו גם משאר דגמי הקונצרן, וההנעה כאן קדמית. "הודות" לסוללות הכבדות, גרסת הפלאג-אין סוחבת איתה לא פחות מ…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
טויוטה ורסו
מאת Nir-17- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 675 צפיות
שלום, האם מערכת המולטימדיה בטויוטה ורסו 2017 מסוגלת להסתנכרן עם הסמארטפון? כך שניתן יהיה למשל לראות את מפת וויז על מסך המולטימדיה? ואם כן, בעזרת איזו אפליקציה? כל ניסיונותיי עד כה לא העלו דבר. תודה!
הודעה אחרונה מאת Nir-17, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי שלום אני מעונין כרגע להמיר את הרישיון שלי מאוטמט לידני יש כאן מישהו שעשה את זה ויודע האם צריך מלווה?
הודעה אחרונה מאת ronen4444, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 553 צפיות
בקטלוג במפרט מופיע שיש בכל רמות הגימור אך בפועל אין ניקוד על כך ואף בחישוב הבטיחות יורד נקודה על כך, מי יכול לשפוך אור?
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 459 צפיות
אז נתקלתי בכתבה בYNET לגבי אלון דאי, שמחתי מאוד על הישג נוסף עבורו. מדהים אותי שהוא מצליח אליפות אחרי אליפות. מאחל לאלון המון מזל טוב ובהצלחה בהמשך. לינק לכתבה: https://www.ynet.co.il/wheels/article/rk45lc5iD ירדתי לתגובות לקרוא קצת מהן, אז נתקלתי באחת שפשוט צבתה בלב כי זה המצב והוא בלתי נסבל. הרי הוא לא רק פוגע באלון אלא פוגע בעוד אנשים שבאמת רוצים להינות מימי מסלול. למרות שזה באמת הישג כמו תמיד לישראלים לנצח עם מה שיש אבל זה לא מגיע לנו ב2020.
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 684 צפיות
מחפש מוסך מקצועי ואמין לצורך בדיקה, מעדיף שלא מכון בדיקה אלא מוסך מקצועי שמכיר. תודה.
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני יודע שהנושא כבר עלה בפורום, רציתי לשאול את השאלה מזווית קצת אחרת. , השבוע אחרי התיקון של זה, מכירת הרכב חוזרת על הפרק. קונה פוטנציאלית (שיודעת כמובן על התאונה, ראתה אותו לפני) מעוניינת בו מאוד, אבל הביטוח שלי לא כיסה אותה (צעירה ממני) וקבענו שהמכונאי שיבדוק את הרכב ינהג בו. היא גם הצטרפה לנסיעה איתי של כ20 דקות, ואמרה שזה הספיק לה. בשיחה האחרונה היא אמרה לי שתרצה לנהוג בו לפני שהיא קונה, לגיטימי, ולאחר בירור עם הביטוח זה עולה לי כמה שקלים לארבעה ימים ואני מפעיל את זה בתחילת השבוע, לה ולמתעניינים אחרים. מכיוון שאני מאמין גדול בחוק מרפי, שמוכיח את עצמו כל פעם מחדש, אפנה אתכם לשאלתי: אף א…
הודעה אחרונה מאת icohen436, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 עוקבים
- 79 תגובות
- 13.3 אלף צפיות
בוקר טוב, בסבב החלפת הרכבים אצלנו בחברה יכולתי לבחור בין מספר רכבים (נירו הייבריד,סקאלה,קורולה,ויטארה,איוניק...אתם מבינים את הכיוון) על חלק מהרכבים הייתה תוספת תשלום ולאף אחד מהם לא ממש התחברתי (חשוב לי שילוב מנוע/גיר/מרווח ופחות אבזור,צורה) בצעד קצת חריג ויתרתי על זכותי לרכב חדש ולקחתי רנו בת שנה מעובד אחר אשר לקח רכב חדש במקומי (25K 1.3 שנת 2019) עד הרנו נהגתי על אוקטביות 1.2 ואני חייב לציין שהרנו היא פשוט ירידה ברמה (מלבד כח ואבזור) בכל פרמטר. 1.התנהגות כביש/אחיזה - עדיפות ברורה לסקודה,מדהים שעם הסקודה הרגשתי בטוח להכנס לסיבובים שאני לא מעז עם הרנו (צמיגים תקינים-בדקתי) 2.איכות חומרים - עדיפות ברורה לסקודות - רכב בן שנה עם פלסטיקים …
הודעה אחרונה מאת dorondoron, -
-
אנחנו ממשיכים בסדרת המאמרים בשיתוף car-pad והפעם על האתגרים (והתסכול האישי שלי) מהעדרן של הפורד פוקוס החדשה והמאזדה 3 החדשה משוק הליסינג. המאמר המצורף פורסם לראשונה באוגוסט, ולאחר קריאה נוספת, הוא רלוונטי מתמיד. כמי שמעורב בניהול צי רכב של כמה מאות מכוניות וכחובב רכב, אני רוצה שהמכוניות בהן אני מעורב יהיו הטובות ביותר והמעניקות לנהג ולמשפחתו את התמורה הטובה ביותר. עם שתי משפחתיות סופר איכותיות, היה נראה כי דרכה של דלק מוטורס לחזור לצמרת שוק הרכב הישראלי תהיה קלה מאי פעם. במקום זאת מוצאת את עצמה דלק מוטורס עם מכוניות משפחתיות משובחות, אבל פנקס הזמנות ריק משוק הליסינג. בעבר הלא ממש רחוק, דלק מוטורס נהנתה מגאות שוק הליסינג שבתחילת שנות ה 2000.…
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 756 צפיות
שלום, בעקבות ״ארוע״ (מישהו דפק את המכונית שלי בחניון בזמן שהייתי בקניות בסופר ולא השאיר פרטים), אני הולך להפעיל את הביטוח המקיף שלי. מדובר בנזקי פח/פלסטיק בלבד. הרכב הוא סיטרואן C4 פיקאסו שנת 2017. בגלל הפרש ההשתתפות העצמית, אני מעוניין להישאר עם מוסך הסדר. אני חדש באזור (נתניה), ואין לי נסיון עם הפחחים המקומיים, אז מעדיף לא לבחור במוסך באופן אקראי לגמרי ומחפש המלצות (חיוביות או שליליות) לגבי מוסכי ההסדר הבאים. אף אחד מהם לא מתמחה בסיטרואן, אבל כיוון שמדובר בפגיעות פח/פגושים בלבד, אני מניח שזה לא משנה. 1. דורון מוטורס, פנקס 36 2. מ.ס.א נתניה, הפלדה 26 3. ניסידן נתניה, פנקס 20 4. ניסים ארביב, שכטרמן 12 5. רינת, הנגר 12 6. שגריר נתניה, …
הודעה אחרונה מאת PinkDolphin, -
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אז אתמול נסעתי באזור הבית שלי ביהוד ובעודי מתקרב לצומת אני קולט מרחוק - הילה של צבע ירוק מהבהבת - מתחלפת לכתום ואז אדום. שהתקרבתי לצומת אפשר היה לראות שכל העמוד של הרמזור הפך לסוג של רמזור בעצמו. אחד מהרמזורים שודרג ככה הוא אחרי עיקול ואי אפשר לדעת מה הצבע שלו רק שמתקרבים, מה שגרם להרבה מהנהגים לנהוג מהר רק כדי לראות שהרמזור אדום. מה אומרים? יתפוס?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ע''פ מה שמפורסם בעיתונות, הבעיה רחבה מאד בקרב ישראלים. מעבר לכך, הבעיה לא זוכה לטיפול ראוי בעוד מקומות בעולם, אז מהנטרה הקבועה על היבואן לא לגמרי תופסת פה. מוזר שקורה מקרה כזה עם יצרן אשר מנסה לשווק אמינות. https://thecar.co.il/מנועים-של-רנו-ניסאן-ודאציה-נהרסים-בגל/?fbclid=IwAR3CnEH9F7vXkGJogrmm_D2v9fTyvudfNpy1qsXO9TPBZe7V3spC657L9DU
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז אתמול הלכתי לבדוק את ה208, וחשבתי שיהיה נחמד לנצל את הטבל טרייד אין מחירון - שפורסם באתר. בפועל, הנציג הציע מחירון פחות 3000 "כי זה לא רכב מהרשימה של הטרייד אין שאנחנו רוצים", בכפוף לבדיקה. שהוא טען - אתה משלים את העסקה , אנחנו לוקחים לבדיקה - רק בודקים שהמנוע בסדר ואז מחזירים לך זיכוי. כששאלתי אותו- "רגע, אז אני משלם את כל הכסף, אתם לוקחים לבדיקה ויכולים לחתוך לי אלפי שקלים מהזיכוי", אז הוא טען שלא, זה בדרכ לא ככה לרכבים זולים, והם לא משחקים עם כזה דבר. בפועל הסתבר לי שכן מורידים אלפי שקלים אחרי בדיקה. בנוסף, בתקנון כתוב שמקבלים זיכוי על המחיר לוי יצחק המלא (שהוא לא הציע), ויש סעיף בתקנון שאומר שהחברה רשאית לדחות את הטרייד אין אח…
הודעה אחרונה מאת Arieldude135, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 844 צפיות
אז עוד סיפור הזוי שהיה לי בדרך לרכישת רכב. אבא שלי בדק לי אופציות לרכבים נוספים חוץ מהקליאו והפיז׳ו שהתלבטתי לגביהם, והיה איזשהו רכב ביבוא מקביל - לטענת הנציג יאריס היברידית שנת 2021. (הדגם הוא יאריס y20 שבכלל מהבנתי יצא לפני שנה או שנתיים). לא מצאתי זכר שלו ב20-21 אבל אמרתי לו שסבבה, אני אלך לנסיעת מבחן. אגב שאלתי אותו לגבי פיצרים של היאריס החדשה (למשל - מולטימדיה שתומכת בandroid auto) הוא שלח אותי למגרש שלהם בגלילות, ושלח נהג שיביא אותי לרכב. אני מתקרב עם הנהג לרכב - הרכב בלי מספר אפילו עדיין, ואז שאני נכנס לרכב הוא אומר לי ״אין לנו רכב מבחן לדגם הזה, קח בוא תיסע פה 10 שניות מהר שלא יראו״. אני מתחיל לנסוע - יש כבר 7 קילומטר על הרכב …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
פניות שמאלה
מאת vitalipom- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 873 צפיות
הי, אני לומד נהיגה, זה לא השיעורים הראשונים שלי, אבל אני משתדל להיות 100% בכל המובנים שקשורים לבטיחות לפני שאני מקבל רשיון. את כל הנושא של הולכי הרגל כבר הפנמתי. אין מישהו שהפתיע אותי בדמות של בן אדם כבר הרבה הרבה זמן. לנסוע ישר ולשלוט בהגה גם למדתי פרפקט. גם לזהות רמזורים. עממה יש חיה שאני עדיין לא מתחבר אליה ולא מצליח להבין איך להתממשק אליה לכל הרוחות. יש נתיב ימני שלפעמים נוסעים בנתיב השמאלי. מכל מיני סיבות. עכשיו לי יצא פעמיים כבר שיצאתי לנתיב הנגדי בזמן שפניתי או באתי לפנות שמאלה! האינדיקציה שלי היא לנסוע איפה שאין מכוניות. אני ממש גרוע עם השלט הזה של כביש חד סיטרי. מבחינתי הוא קיים בכל מקום... כל פעם שאני נוסע אני כבר "בטוח" שראיתי אותו. מה הטריק שיכו…
הודעה אחרונה מאת vitalipom, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי אני מחפש לקנות מפתח ל-2 המכוניות של הבית (קיה פיקנטו 2012 וסקודה סופרב 2012) מאלי אקספרסס... יש דרך שאני יכול לדעת איזה מפתח מתאים למכוניות לפני שאני מזמין? https://he.aliexpress.com/af/%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%A7%D7%99%D7%94.html?d=y&origin=n&SearchText=מפתח+קיה&catId=0&initiative_id=SB_20201204050954 https://he.aliexpress.com/af/%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94.html?d=y&origin=n&SearchText=מפתח+סקודה&catId=0&initiative_id=SB_20201204050806
הודעה אחרונה מאת ariq13, -
מסנוור מאוד. מסוכן מאוד. נהגים מסתנוורים בלילה ממכוניות עם פנסי לד וקשה לראות את הדרך ולהתרכז בנהיגה. גם הולכי רגל מסתנוורים ובסיכון. זה פשוט יותר מדי חזק . לא ברור למה לא פועלת חקיקה בנושא.
הודעה אחרונה מאת gabizon79, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מתחילה מכירה מוקדמת של דגמי 2021 המחודשים של פיג'ו 3008. הרכבים החדשים מתייקרים ב- 2000 שלים לעומת דגם 2020. בתחום המנועים לא חל שינוי.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האמת שיש כבר אחת על כבישי ישראל כבר כשלושה חודשים - אבל כל הסמנים מראים שההשקה ותחילת השיווק מתקרבים. הדגם החדש די דומה לישן ויזואלית - אבל כמו בקליאו - בזה מתחיל ונגמר הדמיון. הדגם החדש של הקפצ'ור מבוסס על הקליאו ארוך ב-11 ס"מ מקודמו בסיס הגלגלים גדל ב-3 ס"מ והגובה גם הוא גדל ב-3 ס"מ. (מה שמתבטא בתא נוסעים מרווח יותר, ותא מטען גדול יותר) המושב האחורי נע על מסילה ומאפשר להגדיל את התא מטען על חשבון המרווח לרגלי הנוסעים במשוב האחורי נפחו נע בין 422 ל-536 ליטר מרשימים בהחלט. בשלב ראשון יגע הקפצ'ור עם מנוע בנזין יחיד בנפח המוכר של 1332 סמ"ק ושני הספקים (131 ו-154 כ"ס) משודך לגיר הדו-מצמדי המוכר עם 7 הילוכיםם. הדיזל והפלאג-אין כנ…
הודעה אחרונה מאת ldti, -
שאלת תמרור עצירה
מאת Guest Mikelt89- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצטער על הבורות, אך בקטע הנ''ל (מצ"ב) האם התמרור מתייחס לקטע האדום-לבן או לחלק האפור הריק מרכבים? קישור לאתר: Derech Moshe Dayan Derech Moshe Dayan, Hertsliya https://maps.app.goo.gl/3yQeJjasKjbDjnUf6
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כמו שמשתקף מהתמונות מדובר על דגם המבוסס על הלנקרוזר. 8 מקומות, מפרט מלא של מערכות בטיחות מקוריות כולל זיהוי בשטח נסתר ובקרת שיוט אדפטיבית. מנוע בנזין V8 בפח 5663 סמ"ק 383 כ"ס ומומנט של 55.7 קג"מ. ההנעה כפולה כמובן. המתלים מתכווננים ומאפשרים הגבהה של הרכב ב-7.5 ס"מ נוספים בעת הצורך. יש גם "בקרת זחילה" (Crawl Control) המאפשרת לנהג לשמור על קצב התקדמות איטי ואופטימלי בתנאי שטח מאתגרים, ועוד. הצמיגים במידה 275/50R21. הרכב עלה על הכביש כבר לפני כחודש ופשוט פספסתי אותו... המחיר? 750000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת micha, -
-
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
בא לחדש את פוליסת הביטוח ו-AIG מציעים את הביטוח הזה. מה שהוא אומר זה שאם יש נזק לפגוש אז אני משלם השתתפות עצמית של 350 שקל ומכוסה לי נזק של עד 8500 שקל בלי שזה יירשם כתביעה. מישהו הפעיל פעם את הביטוח הזה? איך זה עובד? מי מספק את זה? תיאורטית פתרון מצויין למי שגר בעיר צפופה והפגוש מתמלא שפשופים.
הודעה אחרונה מאת micha, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב, דלק מוטורס התחילו בשיווק של הפורד אקספלורר ST. סרטון פרסומת שיעלה הערב:
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 24.2 אלף צפיות
הי עברתי טסט לדרגה C1 כבר יש לי רישיון B בבית הספר לנהיגה וגם במסרון ממשרד הרישוי נאמר לי לגשת למשרד הרישוי ולקבל את הרישיון. האם אפשר ללכת ולשלם על כפל ברשיומט כדי לקבל פלסטיק חדש? האם רק במשרד הרישוי? בבית הספר לא ידעו להגיד ושלחו אותי למשרד הרישוי "ליתר ביטחון". תודה מראש. Sent from my SM-G955F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת elimoto, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 31 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
הג'יפון הנ"ל שקרוב מאד בממדיו לטראקס (קצת גדול ממנו) אך לא מחליף אותו יגיע לכאן עם הנעה קדמית או כפולה. המנוע הוא בנפח 1341, 3 צילינדריםת 155 כ"ס. בדגמי ההנעה הקדמית הגיר הוא רציף, בדגמי ההנעה הכפולה הגיר הוא פלנטרי 9-הילוכים. מידות: אורך - 441.2 ס"מ רוחב - 180.8 ס"מ גובה - 166.9 ס"מ בסיס גלגלים - 263.9 ס"מ האבזור הבטיחותי כולל 10 כריות אוויר, בלימה אוטונומית, בקרת סטיה מנתיב, זיהוי בשטח נסתר, ומצלמת רוורס. ( ולא - אין בקרת שיוט אדפטיבית ) מערכת המולטימדיה תומכת ב- Android Auto / Apple carplay והיא בגודל 7" או 8" בהתאם לרמת הגימור. מבחני ריסוק אירופיים כנראה לא יהיו כי הדגם הוא בתקינה אמריקאית.הציון…
הודעה אחרונה מאת קרמבו, -
-
למי שלא מכיר: 1 2 חתמתי במרץ האחרון בעסקת אוויס אקספרס על רכב שברולט ספארק 2014. לא הייתי מרוצה מהרכב, אז קניתי החודש רכב מיצובישי ספייס סטאר באופן פרטי מהיבואן, שקיבלתי השבוע וכמובן שאת עסקת הליסינג ביקשתי לבטל. הפתעה, מתקשרים אלי הבוקר ומודיעים לי שחברת אוויס לא מוכנה לקבל בשלב זה את הרכב, בטענה שזה לא משתלם להם, ואין לי ברירה אלא להמשיך את העסקה! מתי כן אפשר להחזיר כרגע לא ידוע, מנסים לברר לי ועוד מעט יחזירו לי תשובה . עכשיו, כדי להיות הוגנים, יש פה שני צדדים: חתמתי על הסכם בכתב מן הסתם בתחילת הדרך, אם אתה לא עורך דין קשה לקרוא את האותיות הקטנות. נציג אוויס טוען שבהסכם רשום שזה כרוך בהסכמת אוויס. עכשיו אני בטוח שכן רשום והוא לא סתם אומר, אבל הובטח בעל פה…
הודעה אחרונה מאת eyal2020, -
נתונים יבשים : סיטרואן C4 צבע לבן ללא תאונות 423,000 אלף קילמוטר. מנוע - 1.6 , 9HX , ידנית - 5 הילוכים. נוחות - הרכב מתנהג בדיוק כמו אחותו הבנזינית , לא רך אבל לא קשה , בוודאות לא הנוחות הצרפתית שמצפים , אבל מעביר בורות וסדקים קטנים , בורות גדולים מורגשים בגב ובקבינה. רעשי רוח , עד 120 סביל ביותר , אפשרי לנהל שיחה רגילה ללא צעקות , ככל שעולים יותר במהירות , המראה השמאלית והצמיגים גורמים לרעש. מנוע גיר - גיר חלק , 5 הילוכים , קצת "מכני" , אבל אני אוהב , אין רעשים . קלאץ נכנס בדיוק באמצע , אבל הדוושה מרגישה קצת קשה , אולי יעזור שימון הכבל. המזגן - מקפיא , באמת , אני בחור שחם לו אבל אני שם את המה…
הודעה אחרונה מאת Ooga,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,171 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- spidrman
- ארז 1
- GTאי
- Pasha86
- פריג'י
- David32
- SniR89
- sperial
- שחר 1
- 3n
- axSupreme
- מיץ פטל