Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאמר: קיה Xceed דיזל ?!?!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, falou כתב:

זו לא ציניות ואני כנראה לא בר דעת, כי אי אפשר להבין מההודעה מה הבעיה בגיר.

בנוסף, לשון הגזמה יוצרת אובדן פרופורציות ביחס למשקל התקלה בחייו של מי שרכש את הרכב.

אתה קובע שמדובר באובדן פרופורציות מבלי לדעת במה מדובר .אם היית שואל ,הייתי שמח לפרט לך .

הבעיה היא במצמדים שמתבלים מהר מידיי (בסביבות 40000 ק"מ) וגורמים לרעידות רציניות מאוד בתחילת נסיעה מלוות בנקישות מתכת.

לא מדובר ברכב "לימון" ,אלא בתופעה סידרתית .על כן רשמתי שהרכב לא מיועד למי שנוסע שעות רצופות ונתקל בפקקים.

הרכב שברשותי עשה 121000 ק"מ בלבד (מונית) ,והוחלפו לו 3 פעמים מצמדים וגלגל תנופה,והתופעה שוב החלה לפני כחודשיים.

אתה מוזמן לברר עם נהגי מוניות אם מדובר בתופעה  , או ליצור קשר עם המוסך המרכזי ולשאול האם נכונים דבריי.

ודרך אגב : זה קרה גם באופטימה 7 הילוכים.

כפי שציינתי - תופעות אלו לא היו בגיר 6 הילוכים בדגם הישן של סיד.

מצטער "שקילקלתי" לך .

עריכה : ברשותי קיה סיד 2017 שנרכשה חדשה ועומדת על 121000 ק"מ 

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
  • אהבתי 1
פורסם

אני קובע שלטעון שהחלפת מצמדים כל 40 אלף, מצדיק ביטוי שפירושו "הזהר, סכנת חיים", זה אובדן פרופורציות...

אם זה רכב עבודה, כמו מונית, זו אכן בעיה יותר חמורה, אבל מוגבלת למי שזה השימוש שלו

. אם זה פרייבט, לוקח שנתיים בממוצע להגיע להחלפה מעוררת החלחלה (סתם, סתם...).

תודה עם הפירוט, זה מאוד מועיל דווקא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עד כמה שאני מבין, מדובר באותה יחידת הנעה שקיימת בספורטאז' דיזל. 

נושא האמינות אכן מדאיג. הרבה אנשים מאוד מרוצים. ואחרים מתלוננים על רעידות והחלפת מצמדים. 

מה שכן, לספורטאז דיזל יש דגם מוזל - lx שהופך את האקסיד דיזל למיותרת. לכן כנראה שהיא לא מוצעת באולם התצוגה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 13 שעות, PriceDevil כתב:

אתה צודק וטועה באותה מידה 😜

כלי הרכב הלוו אכן מקבלים רישוי רגיל, אך לא מופיעים במצבת כלי הרכב של משרד התחבורה כי מבחינת המחשב אין להם טסט בתוקף.

שוב טעות. יש טסט ואפילו עושים במכון רישוי מבחן שנתי. חלפו הימים של סדנאות ורישוי פנימי. 

• תוכן חדש...