Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיונות למתנה לאדם שמבלה שעות רבות ברכב

mirifu
שימו לב! השרשור הזה בן 1465 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לבעלי יש יום הולדת בקרוב וחשבתי לפנק אותו במשהו לרכב.

הרכב הוא הבית השני שלו (אולי הראשון...) וגם המשרד שלו והכל.

חשבתי לקנות לו כיסוי אורטופדי למושב.

האם יש לכם המלצות למשהו מפנק ונח?

או אולי רעיון אחר לפנק אולו?

יש לנו טויוטה פריוס פלוס, אם זה רלונטי.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אישית, פחות אוהב את התוספות האלה. 

את מכירה אותו הכי טוב, האם ישמח עם איזה גאדג'ט כמו מטען אלחוטי מהיר, מצלמת דרך וכד', או ערכת קפה לרכב עם שני כסאות, או משהו כזה. 

יש גם מכונות אספרסו שמתחברות לשקע המצת ברכב, וכד'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ד"ר גב לא נוח לכולם, מעלה את הנהג לגובה לא רצוי, והתמיכה בגב מפריעה. (לי אישית)

כלומר, לקנות דבר כזה בלי לדעת בוודאות שזה מתאים לו, נראה לי הימור. (לחשוב על משהו אישי יותר)

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי. אני אישית לא סובל את כל ה"שיפורים" האלה, כולל כיסויים למושבים.

דוגמא - הבעלים הקודם התקין הגבהה למושב באוטו, ועד שלא פירקתי אותה, הייתי מצד אחד נתקע עם הראש בתקרה, מצד שני (עוד יותר מסוכן) זה גורם לרגל ימין להיתפס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שיש לי רעיון.

הבעל אוהב לשמוע מוזיקה במקרה? אז למה לא לפנק אותו ברמקולים איכותיים לרכב (בהנחה ומדובר ברכב פרטי)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על מקרר קומפרסור לרכב.
אלה שבקישור שהביא המגיב מעלי נחשבים מאוד זולים אבל ייתכן שהם עושים את העבודה.
אני קניתי לעצמי ליומהולדת אחד גרמני משומש וזה באמת פינוק של דבר, אפשר להוציא מים קרים או קולה בכל מקום מרוחק.
בנוסף אפשר לקנות מצרכים קרים לבית כמו בשר או גלידה ולא להיות בלחץ לחזור הביתה, גם ביום חם.

שימי לב לא לקנות צידנית עם מאוורר שהיא הרבה יותר זולה אבל לא עושה את העבודה.

יתרון חשוב של המוצר הזה, שאפשר להעביר אותו לכל רכב אחר בהמשך, מקסימום להכין שקע חשמל בתא המטען עם אין.

https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-fridge&q=מקרר לרכב

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מספיק להתקרר בזמן שנוסעים לסופר?

כי כשהרכב חונה והמנוע כבוי המקרר לא עובד.

איך מחברים את זה לחשמל, זה דורש ביקור אצל חשמלאי שיפרק פלסטיקה ויעביר חוטים ויקדח חורים לשקע בתא המטען, אם אין?

עריכה אחרונה על ידי bobi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחווטים לחשמל שממשיך לעבוד גם עם מנוע כבוי.
למקרר יש טרמוסטט והוא מקרר עד שהגעת לטמפרטורה שהגדרת מראש. מכיוון שמדובר במקרר עם מדחס, ברגע שהגעת לטמפרטורה המתוכננת הוא יפעל רק כמה דקות כל פעם ולא באופן רצוף, כך שניתן לחנות הרבה זמן ולשמור על הקירור.

אם המקרר מרגיש שמתח המצבר מתקרב להיות נמוך מדי להתנעה הוא יפסיק את פעולתו של המקרר.

אם רותח בחוץ (40 מעלות) והפעלת את המקרר רק כשנסעת לסופר, אז עד שתסיים את הקנייה תגיע אולי ל12 מעלות. ואז אתה מכניס מוצרים קרים שעוזרים לו לקרר עוד יותר, ועד שתגיע ליעד הבא כבר תגיע לטמפרטורה של 4 מעלות.
אם אתה רוצה להקפיא (מקסימום 18- מעלות) צריך כמובן יותר זמן פעולה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין לו מצלמת רכב - זה הכי שימושי לטווח ארוך.

מצטרף להמלצה על מקרר או רמקולים איכותיים - מה שנראה לך מתאים יותר.

לחילופין - מארז של פחיות ריח קליפורניה דובדבן.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1465 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...