רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,614 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 866 צפיות
ביצעתי חיפוש, אבל אין זכר לשרשור הזה שעוד היה דביק. זכרתי שאחת המילים בכותבת הייתה "אולטימטיבי", בחיפוש המילה הזאת לא מצאתי את המענה.. אפשר הפנייה לשם? סיבת מחיקתו?
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי מספר רישוי של רכב שאני מעוניין לקנות. איך אני מקבל מידע אם הרכב היה מעורב בתאונה? מספר רכב + תשלום 10 ש״ח? או שיש צורך באישור של בעל הרכב?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 495 צפיות
יש לי חבר שגר בחו"ל ומגיע פה הרבה לארץ לצרכי עבודה הוא מעוניין לרכוש רכב חדש שישרת אותו כשהוא נמצא פה ולא להסתמך בכל פעם על חברות ההשכרה וכו' מישהו פה יודע להסביר איך זה עובד מבחינת מיסים שהוא אמור להיות פטור מהם? האם מדובר על כל רכב שהוא ירכוש פה - או שרק רכב ביבוא אישי וגם איך זה בדיוק הולך התהליך. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
נסיעה על RZR
מאת תיקי- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי אני בן 19 עם רישיון נהיגה B בתקופה מלווה עדיין. האם אני יכול לנסוע על RZR ללא מלווה?
הודעה אחרונה מאת איש חדש, -
בקרוב שוב לא תוכלו לדעת אם המכונית שקניתם עברה תאונת דרכים קשה (מעולם לא היה מידע כזה ברישיון רכב - ולכן לא קרה כלום)
מאת zaf-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברצינות? משרד התחבורה חובר למיטב הנוכלים? לקרוא ולא להאמין. https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3888264,00.html בגלל שלא אוכפים תקנה 309, אז משנים את ההוראה? זו עילה לתבוע את משרד התחבורה והעומדים בראשו שפועלים נגד! הציבור אותו הם אמורים לשרת.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 616 צפיות
שלום לכל חברי הפורום המכובד נראה לי שזה המקום להעלות את השאלה שיש לי. אני מתכנן לצאת עם המשפחה לטיול עם קרוואן (בארץ) למשך 10 ימים. המשפחה גדולה, ואני צריך רכב של 9 מקומות (או לפצל את הטיול לשני רכבים אבל אני לא כל כך מעוניין בכך) מכיוון שאין לנו רכב של 9 מקומות אלא 8 בלבד (אם מישהו מתעניין לקנות טיוטה פריויה מצב מעולה אז אשמח בפרטי) אני מחפש רכב של 9 מקומות עם וו גרירה שיוכל לסחוב את הקרוואן, אני מוכן להשכיר וגם לקנות כל עוד זה בתקציב נמוך מאוד של בערך 10,000 ש"ח אני לוקח בחשבון שלאחר הטיול כבר לא אשתמש בו כי יש לי עוד שני רכבים מהעבודה בבית. חיפשתי בחברות השכרה ולא הצלחתי למצוא רכבים של 9 מקומות עם וו גרירה אם יש למישהו רעיון לק…
הודעה אחרונה מאת tomlavi8, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מזראטי השיקה גרסה היברידית-זעירה של הגיבלי, ועכשיו היא נוחתת בישראל - כשגם הפעם היצרנית והיבואנית לא מתאפקות ומשווקות אותה כ"היברידית". למרות שדווקא כשמדובר במותג כמו מזראטי, הייתי מצפה מהם דווקא להחריש את הממבו-ג'מבו הסביבתי הזה ולא לשים אותו בקדמת הבמה, ובמקום זה להתמקד בעובדה שעכשיו אפשר לקבל גרסת כניסה זולה יותר, חזקה יותר ומהירה יותר. כל הפרטים בידיעה: https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3567/חדשות/מזראטי-גיבלי-מקבלת-גרסת-כניסה-היברידית-זעירה
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 872 צפיות
אהלן חברים הסתבכתי קצת... אני מחפש פריוס בשנתונים 14/15 וראיתי שחלק מהמודעות זה 'הייבריד' וחלק שני זה 'פלאג אין הייבריד' עכשיו, אני יודע שיש היברידי רגיל שהסוללה נטענת ממנוע הבנזין/מהנסיעה עצמה ויש פלאג אין שזה אומר שמטעינים את האוטו משקע חיצוני אבל לא ידוע לי שיש פריוסים בשנתון הזה שנטענים מהשקע... אז מה הכוונה של אלה שכתוב עליהם במודעה 'פלאג אין' ?? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת דני דין, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 621 צפיות
הבנתי שבכמה רכבים צריך להדליק את האור דרך הרגיל כדי שהאור ערפל יפעל. עכשיו אני עוד שבועיים קונה הונדה אקורד שנת 2014 והשאלה שלי האם אפשר להדליק את נורות הערפל רק עם אורות החנייה יפעל(לסובב רק פעם אחת בידית). תודה רבה לעונים!
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 878 צפיות
סטלאנטיס היא תוצר האיחוד בין PSA, החברה האם של פיג'ו וסיטרואן ו-FCA, החברה האם של פיאט, קרייזלר וג'יפ, שהפכה ליצרנית הרכב הרביעית בעולם עם שווי של מעל 50 מיליארד שקל. המקור: https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3888236,00.html המיזוג כולל - 4 יצרני רכב, וכ-14 מותגי רכב. חלקם כדוגמת פיג'ו וג'יפ נחשבים למנועי צמיחה משמעותיים. חלקם, כדוגמת מזראטי, נחשבים לבעלי פוטנציאל וחלקם כדוגמת קרייזלר, כנראה יעלמו עם השנים. לעת עתה תידרש סטלאנטיס להתמקד בשלושה שווקים עיקריים: אירופה, ארה"ב וסין. בכל הקשור באירופה, סטלאנטיס מיוצגת כיום על ידי פיג'ו, סיטרואן, ג'יפ ואופל. האם סמל"ת תאבד את פיאט ו JEEP ותשאר רק עם סובארו? …
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
פוסט שנתקלתי בו בפשפשוק רכב: משתף אתכם בתיסכול שיש להרבה ישראלים כשהם מבינים כמה דופקים אותם בישראל. רכב שעולה בארץ כ-160,000 שקל, עלה לי 86,000 שקל בקולומביה. הדגם המפואר, שנת 2018 עם 22,000 ק"מ. אני לא חושב שיש מדינה בעולם שמשלמים בה כל כך הרבה מיסים על רכב כמו אצלנו! 😡 הפוסט הזה גרם לי להיות מתוסכל. למה אני צריך להסתפק במאזדה ישנה במקום אאודי כזאת רק בגלל שאני גר בישראל? אני חושב שביכולתנו לשנות את המצב
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 851 צפיות
לא יודע אם זה הפורום המתאים או אם יש פורום מתאים .. ברכב שלי (פולו 2013 קומפורטליין עם מערכת מולטימידייה ובערך כל תוספת שאפשר היה לזרוק על הרכב במעמד הרכישה ) אין שליטה מההגה והנחתי שכך זה היה בשנתון וב2014 במתיחת פנים הוסיפו, ראיתי היום מודעה של בחור עם פולו באותה רמת גימור אותה תיבת הילוכים ומנוע (1.2 TSI אוטומט) ואצלו יש שליטה מההגה, ממה יכול לנבוע ההבדל הזה ? כי ברמת העיקרון שליטה מההגה לא אמור להיות אופציה נפרדת אלא חלק מרמת גימור לא? אם מישהו מכיר ויודע אולי יכול להעלות רעיון אשמח לדעת.
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 16 אלף צפיות
כמעט כולם מכירים את המנורה הצהובה שנקראת check engine (בדוק מנוע) - כן, זו עם ציור של מעין "בלוק מנוע". בעיקרון, מנורות אזהרה ברכב זה דבר טוב - נותן התראה מוקדמת או אקוטית לנהג על תקלה. למשל, מנורה אדומה עם כד שמן - זו שמתריעה על לחץ שמן נמוך בהחלט מבורכת ונחוצה. אולם, מניסיון רב שנים וגם מקריאה בפורום איכותי זו, עולה בי התובנה שהמנורה הצהובה של check engine היא לא רק מיותרת לנהג אלא פשוט מזיקה ומיותרת לגמרי ועלולה להביא לטירחה והוצאות מותרות. המנורה הזו נדלקית במגוון ענק של תנאים ופרמטרים ובאפן כללי מתריעה על תקלה בבקרת המנוע ו/או זיהום האוויר ועוד שלל תקלות אפשרית. על פי רוב על אף הדלקות הנורה המפחידה הזו המכונית נוסעת ומתנהגת כרגיל. ברור,…
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
if you have to shot- shot, don't talk בעקבות השרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?555279-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%A4%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%96-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%99%D7%9E%D7%9B%D7%A8-%D7%91-135-000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C ביצעתי את נסיעת המבחן שתוארה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?555409-%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%A7%D7%A6%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7%96-1-6-%D7%94%D7%97%D…
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
פיג'ו 208 החדשה מוצעת לא רק עם מנוע בנזין, אלא גם בגרסה חשמלית. אז לקחנו את שתיהן למבחן. https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3563/מבחנים/פיג'ו-208-(בנזין-+-חשמלית)--מבחן-דרך
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים היי , אשמח לדעת האם ניתן לצאת מהבית בסגר לצורך קבלת רכב חדש מהיבואן , הכוונה יציאה מהעיר לעיר אחרת ? אשמח למענה , תודה רבה
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שוקל לייבא רכב ולנסות לקבל מחירים קצת יותר שפויים ככה. מישהו יודע להגיד מה העמלות שמשלמים על יבוא של רכב? מה הפרוצידורה? יש מכון תקנים? כמה אחוז מוסיפים על המחיר שהרכב עולה בחו"ל? כרגע מתעניין (רק מתעניין) ב E350 \ S500 \ C63
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
משום מה סייען הבלימה האוטונומי (FCA) ברכב לא פועל ולא מתריע גם כאשר מתקרבים מאד לרכב שמלפנים. בהגדרות מכוון על מצב פעיל וכל ההגדרות תקינות. גם לאחר ביצוע RESET להגדרות יצרן. במצב בקרת שיוט אדפטיבית - כן מתבצעת בלימה אוטונומית במידת הצורך, כך שהרדאר והמצלמה כן פועלים. אין נורית תקלה דולקת בלוח שעונים. מישהו נתקל?
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
השירשור הבא מזכיר במקצת חבר פורום אחר שנמצא כעת לא רחוק מהמיקום שלי.. בעקבות הצעת עבודה עברתי עם משפחתי לטקסס החמה והמגניבה. אז המתנו, התכוננו, ארזנו מזוודות, מכרנו רכב ותכולת דירה ועכשיו אנחנו כאן. יצא לי להיות כאן לא מעט בשנה האחרונה בנסיעות עבודה וכל פעם נדהמתי מחדש מכמה המקום הזה הוא גן עדן לאוהבי רכב. אני לא מחדש שום דבר אבל המחירים, הזמינות והתרבות כאן הופכים את המקום הזה למושלם מהבחינה הזאת. אז עברנו- עכשיו צריך לקנות רכב(ים).אז בשורה התחתונה, כמו חבר הפורום האחר, בסוף הגעתי עד טקסס כדי לקנות מאזדה. רק שהמאזדה שלי היא מאזדה 3 שנת 2015 עם 50 אלף מייל(Certified Pre-Owned ) המאזדה שלי היא רכב ממקום העבודה(משהו הרבה פחות נפוץ כאן) ובגלל המיילג' הגבוה שאני הולך לעש…
הודעה אחרונה מאת AK21, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
משתף, לא יודע אם זה המקום או אם זה מותר. אני בחיפוש אחר אופנוע כבר זמן מה. קורא, משווה, מתרשם מתלבט. שמעתי על המותג פאנטיק, מותג מפעם שעשה קאמבק וקפצתי להתרשם מאופנוע שלהם בחנות. הבעלים שם קיבל אותי בשמחה, ענה על שאלות הסביר נתן לי לשבת על האופנוע כל זאת למרות שאמרתי לו מראש שאני בא רק להתרשם. באמת התרשמתי מהמקום והאופנועים, אבל בסוף לא הלכתי לכיוון הזה מסיבותיי שלי. היום, כחודש לאחר הביקור שם פלוס-מינוס, התקשרתי כדי לשאול כל דגם חדש ומעניין שאמור להגיע וקיבלתי תשובה מפתיעה... הוא כבר לא היבואן של פאנטיק. מסתבר שיבואן גדול בארץ מטרו שמו לקח את הזיכיון ממנו מאחורי גבו. הכל לכאורה כמובן, אני מצטט את מה שהבנתי מהסרטון שהוא פירסם בפייסבוק. צרם לי מאוד לשמו…
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, בכוונתי לרכוש מאזדה 3 שנת 2014-15, ולאחרונה הבחנתי שאנשים מדווחים על כך שבידוד הרעשים במאזדה 3 הוא לא מספיק טוב. כיוון שטרם התאפשר לי לנסוע ברכב, רציתי לשאול את בעלי הניסיון - האם אלו הם פני הדברים? האם באמת מורגשים רעשי הרקע/רוח? האם את הרעשים שומעים בעיקר במהירויות בינעירוניות או גם בתוך העיר? תוכלו להסביר לי מה גורם לכך שהרכב יהיה בעל בידוד רעשים לא מוצלח? האם מאזדה לא השקיעו בחומרים מבודדים באיכות מספיק טובה? או שזה נובע, למשל, משימוש בג׳אנט גדול יותר? מדוע ג׳אנט גדול יותר גורם לרעש רב יותר? האם רעשי רקע בזמן נסיעה במשפחתית של מאזדה מורגשים יותר באופן משמעותי בהשוואה ל משפחתית של טויוטה, נניח? והאם ניתן לשפר בידוד רעשים ברכב מבלי ל…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 6 תגובות
- 521 צפיות
שלום, אני מנסה למצוא פרטים על שנת ייצור הרכב בפועל, לפי מספר שילדה ואני לא מצליח. אשמח לקבל עזרה לאתר אשר מספק נתון זה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Olegis, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 עוקבים
- 29 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
אז אחרי שאני ועוד בעלי DS קיבלנו recall על כריות האוויר, נתקלתי בכתבה הבאה: https://thecar.co.il/באחור-של-ארבע-שנים-סיטרואן-תחליף-בישרא/ "החל בחודש הבא תתחיל חברת דוד לובינסקי, יבואנית סיטרואן לישראל, לבצע קריאה לתיקון שבמסגרתה תוחלפנה כריות-אוויר שעלולות להרוג או לפצוע קשה, וייתכן שיינצלו חייהם של ישראלים שכנראה אפילו לא ידעו שהם נוהגים עם מטען מסוכן של חומר נפץ שמוטמן מול פניהם. החדשות הרעות הן שמספר יצרניות רכב אחרות טרם ביצעו את אותו מהלך וחמור מכך: משרד התחבורה הישראלי – מתוך עצלות ורשלנות – מוסיף לזלזל בחייהם ובשלומם של ישראלים אחרים." הייתי בטוח שהסיפור הזה כבר נגמר, מקצת קריאה אני מתרשם שלפחות בארץ הוא רחוק מלהיגמר... נראה שבארץ ובאוסטר…
הודעה אחרונה מאת B3A, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הי, סיאט לאון fr 2020. מרגע שהרכב יצא ישנם קרקושים בלתי פוסקים מכיוון הגג ודלת הנהג. הייתי כבר פעמיים בצ'מפיון כשבפעם האחרונה הם גירזו ופירקו כדי להרכיב מחדש בצורה טובה יותר. זה באמת עזר אבל לשבוע בדיוק. האמת שאני די מיואש מהענין. זה קורה לרוב על כביש משובש ובמפרים כשכל הרכב מקרקש.. בכבישים סלולים היטב אני לא מרגיש כלום ואפילו מתפעל מאיכות הנסיעה לטובה. הבנתי שמלא מעט אנשים שאין כ''כ מה לעשות בנושא כשהג'אנט (18) גם תורם לנושא. יש מה לעשות בנושא או להשלים עם המצב?
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
-
מיסים על רכב
מאת צחייק-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. איך אפשר לדעת מה מהמיסים על רכב חדש. למשל סוזוקי קרוסאובר. אשמח לקבל הפניה או קישור לטבלת המכסים על רכבים. (ברשות המיסים כמובן לא עונים) אם יש פטור על מיסוי הרכב (מכס). ורוצים לדעת כמה המכס . תודה למשיבים ולפורם..
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
צהריים טובים, מחר יש לי פגישה בשעות הבוקר בבני ברק בחנות שנמצאת בכתובת שציינתי בכותרת. הבנתי שיש שם בעיה עם חניה. האם ישנם בסמוך חניונים בהם אוכל לחנות ללא תשלום? במידה וישנו חניון כזה, מהו שמו? זו פעם ראשונה שאגיע לאזור, הייתי רוצה להתכונן ולדעת מה לרשום בווייז. אני מעריך שהפגישה תיערך כשעה +- תודה למגיבים 👍
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 853 צפיות
שלום, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא: עבור אדם נכה התקבל אישור מביטוח לאומי ניידות לרכב רנו טראפיק. בדקנו וראינו שיש אפשרות גם לקניית רכב פרטי עם התקנת מושב חשמלי מתכוונן במקום הנ"ל. רציתי לשאול האם ביטוח לאומי נוהג לאשר במקרה שיש צורך בכיסא גלגלים רכבים פרטיים לאחר שקבע רכב עם מעלון במצב הנוכחי? ודבר נוסף האם ידוע מה הגובה הממוצע שהמושב החשמלי הסטנדרטי (ללא הגבה) מסוגל להגיע ביחס לכביש? תודה
הודעה אחרונה מאת yash, -
לאחרונה אני לא מבקר הרבה בפורום בגלל מחסור בזמן. אבל הבטחתי לכתוב כמה מילים על הסונטה ההיברידית, לכן אני מקיים. מי שעדיין זוכר, הרכב הקודם שלי היה אוקטביה 2.0TDI, מהדגם והצורה שתראו הרבה במוניות. כניראה הייתי בין הבודדים בארץ שקנה כזה רכב לשימוש פרטי. כתבתי ביקורת על הרכב הזה, מי שרוצה להזכר, מוזמן לבצע חיפוש ולקרוא. אז עברתי לענף המוניות ישירות להייבריד. סונטה אצלי מתחילת השנה, הקילומטרז' נושק עוד מעט ל20,000 (אצלי זה טיפול שני כי אני עושה כל 10K. למה? ככה אני אוהב).מי שלא רוצה לקרוא את החפירות הארכיאולוגיות, מוזמן ישר לעבור לסיכום. קצת על הרכב ומערכת ההיברידית יונדאי סונטה הדגם הנוכחי היא הדור השני של סונטה הייבריד (את הדור הקודם לא הביאו ארצה בגירסת ה…
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום מדוע ההיללקסים וכל הטנדרים חדי הקבינה, שנמצאים לרוב במדינות המדבר, אין בארץ/ אירופה? מזהמות יותר מהדגם הדו קבינתי? נשמע מוזר איפה אפשר לראות פרטים על הדגם הזה? Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ההונדה HR-V היא התשובה של הונדה לסגמנט הג'יפונים הקטנים, עוד לפני שידענו שקוראים להם B-SUV. ה HRV הוצגה כבר בשנת 1998, ותופתעו לגלות שהדור הנוכחי הוא הדור השני של הג'יפון הקטן של הונדה. העיצוב של ה HRV המקורי היה קובייתי, מיוחד ולחלוטין מגניב. בארץ הוא שווק בגירסת שלוש דלתות בלבד, וללא ספק גם היום העיצוב המקורי נראה רענן ומיוחד. בשנת 2013 הוצג הדור השני של הג'יפון הקטן, והוא איבד חלק מהייחודיות, עם עיצוב עגלגל שחזיתו מזכירה את הסיביק האצ'בק המקסימה של אותן השנים, והוא מנסה ליצור מראה סמי-ספורטיבי. חזית ה HRV עמוסה בפרטים, וב'שפם' כרום, שבמרכזו סמל ה H המוכר. גריל שחור 'מחייך' עם פס דק של צבע המרכב בחזית, וככל שמתקדמים לכיוון הקצוות הוא הולך ומתעבה. גם…
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 922 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דודיאן
- locus
- itaysamurai
- GTאי
- flytomars
- zvit
- lka
- לב טוב
- `Infinity
- Camaro 92
- orsh99
- gadik6