Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריוס 2014/2015

דני דין
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

הסתבכתי קצת... אני מחפש פריוס בשנתונים 14/15 וראיתי שחלק מהמודעות זה 'הייבריד' וחלק שני זה 'פלאג אין הייבריד' 

עכשיו, אני יודע שיש היברידי רגיל שהסוללה נטענת ממנוע הבנזין/מהנסיעה עצמה ויש פלאג אין שזה אומר שמטעינים את האוטו משקע חיצוני

אבל לא ידוע לי שיש פריוסים בשנתון הזה שנטענים מהשקע... אז מה הכוונה של אלה שכתוב עליהם במודעה 'פלאג אין' ??

תודה מראש לעונים

פורסם (נערך)

או אנשים שסימנו את הדגם הלא נכון, או דגם שהגיע לארץ בייבוא אישי/מקביל. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לפני 4 דקות, yoav911gt2 כתב:

או אנשים שסימנו את הדגם הלא נכון, או דגם שהגיע לארץ בייבוא אישי/מקביל. 

האמת שגם אני חשבתי ככה 

הבעיה שממש חצי מהמודעות כתוב פלאג אין (ולא ביבוא אישי/מקביל)

אולי פשוט הרבה אנשים מתבלבלים... 

תודה בכל אופן 

פורסם

כנראה אנשים מתבלבלים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השאלה היא, האם כדאי בכלל לקנות מאנשים שלא יודעים איזה סוג רכב יש להם.

איך הם טיפלו ברכב?

מי מהם ביקש פעם לנקות פילטר של מערכת היברידית? האם הם יודעים מה זה בכלל?

גם במוסכי יבואן לא מקפידים, אבל סתמת הפילטר גורמת להתחממות והרס של הסוללה ההיברידית.

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

אנשים קנו רכב, קיבלו הוראות מתי להגיע למוסך לצורך טיפולים- וזהו.
כאשר מנסים לפרסם מודעת מכירה, הם בטעות בוחרים בסעיף הלא נכון באתר יד 2. אין כאן משהו מעבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 28 דקות, vladclar כתב:

אנשים קנו רכב, קיבלו הוראות מתי להגיע למוסך לצורך טיפולים- וזהו.
כאשר מנסים לפרסם מודעת מכירה, הם בטעות בוחרים בסעיף הלא נכון באתר יד 2. אין כאן משהו מעבר.

גם אני נוטה יותר לחשוב כך

תודה על היעוץ בכל אופן

• תוכן חדש...