Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה הפורום המתאים או אם יש פורום מתאים ..

ברכב שלי (פולו 2013 קומפורטליין עם מערכת מולטימידייה ובערך כל תוספת שאפשר היה לזרוק על הרכב במעמד הרכישה ) אין שליטה מההגה והנחתי שכך זה היה בשנתון וב2014 במתיחת פנים הוסיפו, ראיתי היום מודעה של בחור עם פולו באותה רמת גימור אותה תיבת הילוכים ומנוע (1.2 TSI אוטומט) ואצלו יש שליטה מההגה, ממה יכול לנבוע ההבדל הזה ? כי ברמת העיקרון שליטה מההגה לא אמור להיות אופציה נפרדת אלא חלק מרמת גימור לא?

אם מישהו מכיר ויודע אולי יכול להעלות רעיון אשמח לדעת. 

פורסם

ממתי הרכב שלך וממתי שלו?

לך תדע, אולי במהלך 2013 התחילו לשווק את אותה רמת הגימור עם שליטה.

מצד שני, אנשים לא תמיד מספרים את האמת במודעות מכירה, אולי הוא סתם מחרטט?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 1 דקה, שביט כתב:

ממתי הרכב שלך וממתי שלו?

לך תדע, אולי במהלך 2013 התחילו לשווק את אותה רמת הגימור עם שליטה.

מצד שני, אנשים לא תמיד מספרים את האמת במודעות מכירה, אולי הוא סתם מחרטט?

שלי ספטמבר 2013 שלו 2012 ורואים בתמונות את השליטה ממהגה , הבנתי מחיפוש קצרצר שזה תלוי באיזה גירסא לקחו מבחינת עם מולטימדיה או בלי ושזה השפיע על מחשב הדרך? אם מישהו מכיר ויודע להסביר איך זה קשור אחד לשני אני אשמח :)

פורסם

אני לא יודע בוודאות מה המצב בפולו, אבל אצלי ב-A1 (אחות חורגת של הפולו) זה תלוי בכמה גרומים - אם יש לך את מסך המולטימדיה אז לרוב יש לך את השליטה מהגה, או לחליפין אם יש לך את לוח המחוונים המורחב אז השליטה גם קיימת כדי לשלוט במסך. מאמין שבפולו המצב דומה, בארץ כשאתה מזמין רכבים אלא אם מדובר ברכבי יוקרה אתה לא יכול לבחור אופציות ספציפיות אלא חבילות אבזור במקרה הטוב, ובמקרה הפחות טוב רמת גימור תפורה מראש. 

יתכן שהרכב שלך הגיע ברמת גימור תפורה מראש בלי השליטה מההגה למרות שיש לך את אותה המערכת כמו לרכב שראית מ2012, הדברים האלה עשויים לשתנות לפעמים בין משלוחים מכיוון שבחול ניתן להזמין את הרכב עם המערכת המשודרגת אבל בלי השליטה מההגה לדוגמה. 

בכל מקרה ברכבי פולקסווגן לרוב ניתן להוסיף יחסית בקלות אבזור חסר, במקרה שלך אני לא בטוח מה הפרוצדורה אבל הבנתי שבגולף לדוגמה זה עניין של להחליף הגה ולקנפג את המחשב רכב. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

הייתה לנו במשפחה 2011 עם שליטה מההגה. היא הוחלפה ב- 2013 שהגיעה עם מולטימדיה גרועה בהתקנה מקומית וללא שליטה מההגה (וגם ללא מחשב דרך). כשרכשנו את החדשה יותר נאמר לנו שהשליטה מההגה ירדה מהמפרט במהלך 2013 והוצע לרכוש רכב במפרט הישן שעמד מספר רב של חודשים בנמל.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...