Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום המכובד

נראה לי שזה המקום להעלות את השאלה שיש לי.

אני מתכנן לצאת עם המשפחה לטיול עם קרוואן (בארץ) למשך 10 ימים.

המשפחה גדולה, ואני צריך רכב של 9 מקומות (או לפצל את הטיול לשני רכבים אבל אני לא כל כך מעוניין בכך)

מכיוון שאין לנו רכב של 9 מקומות אלא 8 בלבד (אם מישהו מתעניין לקנות טיוטה פריויה מצב מעולה אז אשמח בפרטי) אני מחפש רכב של 9 מקומות עם וו גרירה שיוכל לסחוב את הקרוואן, אני מוכן להשכיר וגם לקנות כל עוד זה בתקציב נמוך מאוד של בערך 10,000 ש"ח

אני לוקח בחשבון שלאחר הטיול כבר לא אשתמש בו כי יש לי עוד שני רכבים מהעבודה בבית.

חיפשתי בחברות השכרה ולא הצלחתי למצוא רכבים של 9 מקומות עם וו גרירה

אם יש למישהו רעיון לקנייה או יודע על מישהו שמשכיר דבר כזה אודה לכם מאוד מאוד

מוטי

פורסם (נערך)

האם כוונתך ל-9 מקומות כולל הנהג (נהג + 8 ) או בנוסף לנהג (9 + נהג )  ?

בהתחלה רשמתי תשובה ביחס להגדרה נהג + 9 (תקציר : כנראה אין רכב שעומד בדרישות) , ואז הבנתי שאולי אני לא בכיוון

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

אסור לי לנהוג בסיטרואן ג'אמפי? בטיוטה הייאס? למה לא? הוצאתי רישיון בשנת 2000 זה אכן דרגה B אבל לדעתי מותר לנהוג גם ברכבים כאלו וזה מה שאמרו לי גם בכל חברות ההשכרה

פורסם

אני משער שאתה התכוונת 1+8 (9 כולל הנהג) ואתה אכן רשאי לנהוג על כזה רכב, בתנאי שהוא לא מעל 4 טון (הרכבים שהזכרת לעיל כמובן פחות מ4 וגם מ3.5 טון).

אם התכוונת 1+9, צודק המגיב לעיל, ללא קשר למשקל הרכב.

• תוכן חדש...