Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מסוג אחר - יוצא לו לנצל/להנות מהרכב? פשוט מבחינה טופוגרפית, הולנד די..שטוחה. אני משווה את זה לאיזור של צפון צרפת שפשוט משעמם מאוד לנהיגה (להבדיל נגיד מדרום גרמניה, אוסטריה, שוויץ, צפון איטליה וכו'). סתם תהייה.

פורסם
לפני 6 שעות, A_lex כתב:

גם בארץ תמורת הסכום הנכון אפשר לקחת רכבים לא רעים. מכיר בכירים שלקחו יגואר i-pace, אאודי Q7, וולוו XC60 ו-S90 שתיהן PHEV T8.

קצין הרכב הודה בפני שקצת משקשקות לו הביצים כשהוא לוקח אחת כזו לתל-אביב לאיזה צורך.

אה ו... עדיין יש להן מדבקת לוגו חברה על הכנף האחורית 😄

יש אודי Etron Q8 - חונה בחניה לידי כמעט כל יום - ומדבקת איך אני נוהג....(-:

פורסם

כששאלתי אותו למה בכלל נותנים להם כאלה רכבים, הוא אמר שהמיסוי(?) על רכבים חשמליים נמוך משמעותית.- לא התעמקתי בהסבר, אבל בהחלט יש קשר לעובדה שהרכב חשמלי. אני חייב לציין שאני לגמרי מנותק מכל הקשור לרכבים חשמליים, ואפילו בארץ אין לי מושג מה ההבדל בעלויות\מסים\טסט ושות'

בנוגע ל"האם יוצא לו להנות מהרכב בהולנד השטוחה"- כמו שאמרתי, בשלב זה אין יותר מדי פידבק כי עדיין לא היו יותר מדי הרפתאות עם הרכב. אם יספר משהו ששווה לכתוב עליו אז כמובן אשתף.

פורסם

ונשאלת השאלה האמיתית שהכי העניינת פה, מתי היבואן של וולוו יתחיל להביא את הפולסטר 2 לארץ?

גם מה עם ה ID3 של VW?

פורסם

אהבתי שאין לו מדבקות חברה ו"איך אני נוהג" על האוטו.

כשהיה לי רכב ליסינג, זה מה שצרם לי, וזאת אחת הסיבות שהחזרתי אותו (הסיבה העיקרית זה שזה לא היה כלכלי בעליל) - לא בא לי לייצג את מקום העבודה שלי 24/7/365.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

בחו"ל מקובל לקבל תקציב מהחברה עבור רכב ואז אפשר להוסיף מהכיס. קולגה בגרמניה לקח BMX X3M.

עריכה אחרונה על ידי Holland
פורסם

לדעתי ככה ענף הליסינג בארץ יכול להמציא את עצמו מחדש, בשיתוף פעולה עם מעסיקים.

במקום שעובד יבחר רכב מהיצע מצומצם, לתת לו תקציב, ושיבחר מה בא לו. רוצה משהו מעבר - קח S קלאס מצידם, רק תוסיף כסף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 16.12.2020 בשעה 01:13, itsik170 כתב:

הרבה נהגי מוניות שם נוהגים על טסלה, אז אני לא מתפלא.

בהתחשב בעובדה שהייתי בהולנד לפני 3 שנים ונהג המונית בשדה אמר לי שעוד שנה(מלפני 3 שנים) רק רכבים חשמליים יוכלו להכנס לשדה התעופה זה לגיטימי.

יש חקיקה ועידוד מעבר לרכב חשמלי, אם אותם תנאים היו פה וטסלה היו מוכרים פה, היית גם פה רואה מוניות טסלה.

פורסם
לפני 5 שעות, nizzan943 כתב:

בהתחשב בעובדה שהייתי בהולנד לפני 3 שנים ונהג המונית בשדה אמר לי שעוד שנה(מלפני 3 שנים) רק רכבים חשמליים יוכלו להכנס לשדה התעופה זה לגיטימי.

יש חקיקה ועידוד מעבר לרכב חשמלי, אם אותם תנאים היו פה וטסלה היו מוכרים פה, היית גם פה רואה מוניות טסלה.

הוי, הצביעות.

כמה מהמטוסים שנכנסים לשדה מונעים בכוח החשמל, וכמה בדלק סילוני אולטרה מזהם שמשוחרר בתוך שכבת האוזון?...

פורסם

אתה מכיר אלטרנטיבה למטוסי סילון?

• תוכן חדש...