Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח,

קודם כל- לא מדובר בפוסט מרמור ישראלי. נהפוך הוא- שמח מאוד עבור חבר יקר.

אז ככה: חבר הולנדי שכבר קיבל בזמנו mercedes a class דנדשה מהניילונים, הפעם התחדש במשהו עוד יותר מרשים.

היו לו כמה אופציות לשקול(לא שאלתי אותו מה היו האלטרנטיבות), ובסוף הוא החליט שפולסטאר 2 היא הכלה המיועדת.

עלויות:

950יורו חודשי- על חשבון החברה.

50יורו חודשי- על חשבונו, אך מתקזז במסים.

310יורו חודשי- זה מה שהוא משלם על הרכב, הכל כולל הכל.

לדעתי האישית זה פשוט לא נתפס ומגניב לאללה. אני נורא שמח עבורו ויש מצב שהתרגשתי(מרחוק) יותר ממנו כשהוא קיבל את הרכב.

אין בשלב זה מסקנות ותובנות, הפידבק היחיד שקיבלתי הוא שהוא מרוצה עד הגג, הרכב נמוך והוא ציין זאת לטובה, וההאצה מדביקה אותו למושב.

התבדחנו שעכשיו יש לנו ביחד 638כ"ס, והתרומה שלי היא רק כשליש :D

להלן ה"ליסינג" ההולנדי:

5c881894-e3d3-4166-b372-5a133e3f98de.JPG

fac509c1-50d7-4965-8b43-3e3af8d04684.JPG

6e742a19-9085-45ce-b979-cc97b2f10215.JPG

9b1e0c57-c7ea-4bbe-9cb8-e8ac5e8c47d3.JPG

c5aedf65-6105-46d1-a5d2-b8ec45ba3416.JPG

• אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

וואו, מדהימה.

הייתי במפעל בגרמניה שרכב מנהלים היה אאודי A6 סטיישן S-LINE מנוע 3 ליטר דיזל (ידני, אגב) - אוטו מטורף.

למנכ"ל היתה A8. וזו חברה קטנה.

הייתי בשנה שעברה באומרון איטליה, את הליסינג שלהם הם לוקחים מב.מ.וו. - זו חברת הליסינג. אז דרגי ביניים+ מקבלים X4 כמו כלום. אבל אלו אנשי מכירות בעיקר. היה משעשע שבכל בוקר הגיע איש חביב לבוש חליפת 3 חלקים עם X4 לאסוף אותי מהמלון שנמצא במרחק הליכה...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

במקומות שהם לא אי בודד באמצע מדבר, שמחירי הרכב הגיוניים, נוסעים ברכבים חביבים. רק בארץ כל מי שנוסע בסדרה 3/סי קלאס מרגיש אוליגרך. בחו״ל זה רכב למעמד ביניים במקרה הטוב. 

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ביחס להכנסה שלהם? או ביחס לשלנו? אתה צריך להשוות יחסית לכלכלה המקומית. בנורווגיה יחסית לארץ המחירים יקרים מאוד, אבל ביחס להכנסה לא כל כך. 

פורסם
לפני 23 דקות, David32 כתב:

מחירי הרכב בהולנד לא הגיוניים ולא מאוד רחוקים מהמחירים בישראל.

מחזק
בניגוד לרוב מדינות אירופה (מערב אירופה כגון בריטניה, גרמניה, צרפת וכו'), הולנד נמצאת בטופ ונכנסת כמעט לעלויות הרכבים של הארצות הנורדיות.
כן השכר הממוצע יחסית גבוה אבל גם בארץ לא מרוויחים משכורות רעב, הולנד יקרה מאוד לאחזקת רכב גם ביחס למשכורת המקומית (אם משווים לדוגמא לגרמניה, שם העלויות נמוכות יותר והמשכורות לא משכורות רעב).

פורסם

השכר הממוצע בהולנד: 2778 יורו או  10,989 שח

השכר הממוצע בארץ: 10,428 שח

לפני שמישהו פה יקפוץ על עיניין המיסים, בהולנד יש מיסים כמו שצריך... יודעים להכניס לך.

מת'וד, שחבר שלך יתחדש, האמת שיצא לי לראות פה כמה כאלה, כרגע מתחילות לצוץ ID3 כמו פטריות אחרי הגשם הבלתי פוסק הזה... גם כן רכב שנראה חמוד מאוד.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני לא חושב שעלות כוללת של 1,350(?) באופן כולל בחודש זה מחיר כל-כך זול במיוחד אם מחשבים את הפקטורים הבאים;

שווי השימוש של רכב חשמלי בהולנד נמוך כרגע באופן זמני, יש פטור זמני מאגרת כביש, אין עלויות דלק וכו'. אז ליסינג תפעולי מלא בתנאים הללו לא כל-כך קשה לדמיון. רכב דומה מבחינת מחיר, גודל, משקל, הספק אבל הבנזין היה עולה הליסינג משמעותית יותר.

פורסם

הרבה נהגי מוניות שם נוהגים על טסלה, אז אני לא מתפלא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אל תאגה גם בארץ ישנם כאלו שיכולים לבחור את רכב הליסינג בעצמם ומה שהם רוצים (חבר מחליף כל 3 שנים GLA כמדומני בליסינג),

גם ההולנדי שלך חריג בנוף ההולנדי,  שיתחדש...

פורסם (נערך)

מזל טוב לחבר, נראית טוב.

זה בסך הכול עניין של גישה.

חברות הליסינג בארץ היו יכולות להציע מזמן מגוון רכבים גדול יותר, או פשוט כל רכב שהוא (בתוספת המתאימה) אבל הרבה יותר פשוט וזול להציע את אותו שטאנץ אחיד לכולם. מכיוון שלרוב הלקוחות לא אכפת, אז אין מוטיבציה להציע שירות מתקדם יותר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

מזל טוב לחבר, נראית טוב.

זה בסך הכול עניין של גישה.

חברות הליסינג בארץ היו יכולות להציע מזמן מגוון רכבים גדול יותר, או פשוט כל רכב שהוא (בתוספת המתאימה) אבל הרבה יותר פשוט וזול להציע את אותו שטאנץ אחיד לכולם. מכיוון שלרוב הלקוחות לא אכפת, אז אין מוטיבציה להציע שירות מתקדם יותר.

נכון, וחבל... בסוף 2016 כשהזמנתי אוקטביה בליסינג, יכולתי להזמין רק את הדגם הבסיסי - Ambition, למרות שדגםה- Elegance היה יקר רקב-2,000₪ ומבחינתי, הייתי משלם מראש את התוספת... נתקלתי בסירוב מצד חברת הליסינג.

אני מבין שחברת הליסינג מקבלת הנחת כמות ברכישת עשרות ומאות רכבים, אך למה כל הרכבים צריכים להיות ברמת האבזור הבסיסית? אני בטוח שגם רוכשי "יד ראשונה מליסינג" יעדיפו רכב מאובזר

פורסם (נערך)

גם בארץ תמורת הסכום הנכון אפשר לקחת רכבים לא רעים. מכיר בכירים שלקחו יגואר i-pace, אאודי Q7, וולוו XC60 ו-S90 שתיהן PHEV T8.

קצין הרכב הודה בפני שקצת משקשקות לו הביצים כשהוא לוקח אחת כזו לתל-אביב לאיזה צורך.

אה ו... עדיין יש להן מדבקת לוגו חברה על הכנף האחורית 😄

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם
לפני 5 שעות, mottis כתב:

נכון, וחבל... בסוף 2016 כשהזמנתי אוקטביה בליסינג, יכולתי להזמין רק את הדגם הבסיסי - Ambition, למרות שדגםה- Elegance היה יקר רקב-2,000₪ ומבחינתי, הייתי משלם מראש את התוספת... נתקלתי בסירוב מצד חברת הליסינג.

אני מבין שחברת הליסינג מקבלת הנחת כמות ברכישת עשרות ומאות רכבים, אך למה כל הרכבים צריכים להיות ברמת האבזור הבסיסית? אני בטוח שגם רוכשי "יד ראשונה מליסינג" יעדיפו רכב מאובזר

הפער הוא לא באמת 2000 שקל.

פערים כאלו זניחים בין רמת הגימור הנמוכה "ליסינג" לרמת גימור מעליה הם פשוט מאוד פיקציה של המחירון בשביל לנפח את ערך המחיר של הגרסה הפשוטה ושווי צי הרכב.

• תוכן חדש...