Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוע במכירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

שאלה. אני רוצה למכור את הרכב שלי, בלי לקנות חדש, אבל ממש לא רוצה להתעסק עם המכירה. אני לא טובה בזה. 

יש איזשהו שירות שיכול למכור בשבילי את הרכב, תמורת עמלה מסוימת? 

(מאזדה 3 2018 29,000 ק"מ) 

פורסם

מדובר בדגם די מבוקש עם קילומטראז' נמוך. 

לא תתקשי למכור לבד. 

קחי בחשבון שמכירה לסוחר/מגרש רכבים תעלה לך הרבה כסף. הערכה גסה - יוצר מעשרת אלפים שקל. 

אני מאמין שסכום כזה הוא לא קטן עבורך, אז תפרסמי כמו כולם ותפני יום אחד /יומיים למטרת המכירה. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם יש לך קרוב משפחה שבעניין, תני לו להתעסק עם כל הליך המכירה תמורת איזה עמלה של 1,000 שקלים

כל סוחר יעלה לך הרבה יותר מזה, שלא לדבר על חלק מהסוחרים שהם יצורים לא סימפטיים ואינטראקציה איתם לא מומלצת

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 9 שעות, המחליף כתב:

תוכלי לרשום ביד 2 לפנות בווצאפ או סמס לרציניים בלבד.

פחחחח

הצחקת את אדון ישראלי שמחפש לקנות דום פריניון במחיר של בירה מכבי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...