Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב ע"י אזרחית גרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת זוגי אזרחית גרמניה ואנחנו רוצים לקנות רכב בישראל הרכב צריך להיות על שמה לצורכי מס בגרמניה.

האם אפשר להעביר רכב על שמה?

תודה

פורסם

לפני הרבה שנים קניתי רכב מאזרחית ארה"ב שחיה תקופה לא ארוכה בישראל, וןהרכב נרשם על שמה.

מה מעמדה של זוגתך בישראל? תיירת? תושבת ארעית? תושבת קבע?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין שום בעיה לרשום רכב על שם אזרח זר - לעובדת הזרה (הרומניה) שהיה בזמנו לסבתא (ז"ל) של אשתי - היתה מאזדה 323 שרכשה לעצמה, והיתה רשומה על שמה. בכל פעם שהיא נסעה לחופשת מולדת גיסתי נהנתה מהרכב...

יש לשים לב שאם מדובר ברכישת רכב משומש לא בטוח שאפשר לבצע העברת בעלות בדואר, ואולי אפשר רק במשרד הרישוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כרגיל, @zvit צודק. כאשר אני קניתי את הרכב זה התבצע בדואר (או בבנק, היתה תקופה כזו, ואני מדבר על העבר הרחוק מאד). לא ברור לי מהי "קבלת מספר זיהוי ישראלי" אם כי אני מכיר מספרים עם קידומת 7X לעובדים זרים.

image.thumb.png.7fbbc3c36c096c989b77ef0efde5587f.png

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מס' זיהוי עם קידומת 89.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מתחיל להזכיר את השרשורים על סדרות מספרי הרישוי.

נתקלתי אפילו במצבים שלאותו אדם הוחלף מספר הזיהוי כאשר הוחלפו הקידומות.

פורסם

במסגרת השקיפות במשרד התחבורה הם החלו לפרסם לפני מס' חודשים את רשימת כל כלי הרכב שבוטלו ביטול סופי.

למעשה מדובר ברשימה מספרי הרישוי שבוטלו ביטול סופי - ויש כלי רכב המופיעים שם לא פחות משלוש(!) פעמים.

לדוגמא: סקודה אוקטביה שנת 2017, מספר שלדה TMBAJ7NE0J0047805

1. עלתה על הכביש כמונית חדשה וקיבלה את מס' הרישוי 83-966-26

2. ב-3/1/2018 עברה הסבה לפרטי וקיבלה את מס' הרישוי 903-16-001

3. ב-21/7/2020 חזרה לשמש כמונית וקיבלה את מס' הרישוי 65-198-26

4. ב-15/9/2020 הוסבה שוב לפרטי וקיבלה את מס' הרישוי 919-86-801

למונית הזאת היו 4 מספרי רישוי בשלוש וחצי שנים...

פורסם

העברת בעלות לתייר במשרד הרישוי בלבד, היינו זימון תור טלפוני בכוכבית 5678

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני שעתיים, PriceDevil כתב:

במסגרת השקיפות במשרד התחבורה הם החלו לפרסם לפני מס' חודשים את רשימת כל כלי הרכב שבוטלו ביטול סופי.

למעשה מדובר ברשימה מספרי הרישוי שבוטלו ביטול סופי - ויש כלי רכב המופיעים שם לא פחות משלוש(!) פעמים.

לדוגמא: סקודה אוקטביה שנת 2017, מספר שלדה TMBAJ7NE0J0047805

1. עלתה על הכביש כמונית חדשה וקיבלה את מס' הרישוי 83-966-26

2. ב-3/1/2018 עברה הסבה לפרטי וקיבלה את מס' הרישוי 903-16-001

3. ב-21/7/2020 חזרה לשמש כמונית וקיבלה את מס' הרישוי 65-198-26

4. ב-15/9/2020 הוסבה שוב לפרטי וקיבלה את מס' הרישוי 919-86-801

למונית הזאת היו 4 מספרי רישוי בשלוש וחצי שנים...

פעם ראשונה שאני שומע שרכב פרטי חוזר לשמש כמונית.

ועוד אחרי ששולם עליו מכס, הרכב הפך לפרטי פעם ראשונה אחרי פחות משנה אחרי העלייה לכביש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

דווקא אפשר להבין מה עומד מאחורי זה:

א' נהג מונית קנה אוקטביה ב-2017 והשתמש בה מס' חודשים כמונית.

בינואר 2018 שילם מכס מופחת בעקבות תוכנית של מדינת ישראל לעודד מוניות הברידיות, ונתן אותה לבן.

במקומה הוא רכש קיה אופטימה הברידית, והשתמש בה כמונית עד 7/2020 אז הוא קיבל הצעה שאי אפשר לסרב לה, ומכר את המונית לנהג אחר.

הוא החליט להזמין מרצדס חדשה מיבואן מקביל, אבל הבין שהוא לא יקבל את הרכב עד ספטמבר. אז הוא החזיר את האוקטביה לשרת כמונית לחודשיים.

(סיפור דימיוני לחלוטין, אך לא תלוש מהמציאות)

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

השאלה היא אם נוצר מצב שאפשר להפוך כל רכב משומש פרטי למונית בתנאי שהוא לבן וגילו פחות מ-12? או שזה רק מוניות לשעבר?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בעיקרון - אפשר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...