Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - פיג'ו 3008 PHEV4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע, כבר התחילו למכור את מתיחת הפנים. אבל לא בגרסת הפלאג-אין, שבמפתיע מצליחה להיות משהו כמעט אחר לגמרי משאר הגרסאות...

https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3559/מבחנים/פיג'ו-3008-פלאג-אין-במבחן--באמת-GT

945001007_MAIN--3008-PHEV4.thumb.jpg.fab841a0f961758a6e4316226af9ade9.jpg

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מבחינת מחיר והספק, זה ראש בראש מול האטקה קופרה.

לפיג'ו יש יתרון במומנט, אבל איטי בשניה אחת מהאטקה בהאצה מ0-100.

אם הייתי רוכש פוטנציאלי, הייתי בוחר בפיג'ו בלי יותר מדי התלבטויות. מרחב הפנים הרבה יותר עושה לי את זה אצל הצרפתיה והיתרון כמובן במערכת היברידית.

פורסם

קודם כל, כרגיל אחלה כתבה!

לגבי רכב הזה ובכלל כל הרכבים plugin , נתוני צריכת דלק הם ממש מבלבלים ולא ברי השווה למכוניות בנזין או דיזל.

עדיף לפרסם נתונים כאלה:

1. טווח נסיעה על סוללה

2. ביצועים עם סוללה מלא ועם סוללה ריקה

3. צריכת דלק עם סוללה ריקה.

כך כל אחד יוכל לחשב כדאיות הרכב (מבחינת עלויות דלק) מול אלטרנטיבות אחרות.

פבל, לא בדקת במקרה הבדלי ביצועים עם ובלי סוללה טעונה?

פורסם

חולה על הכתיבה שלך.

נראה דבכל הקשור לנתוני צריכת דלק למכוניות פלאג-אין והייבריד יצרני הרכב יצטרכו בסופו של דבר להמציא סט מושגים חדש, אולי לפרסם תוצאות של מבחנים משולבים ארוכי טווח או משהו דומה אחרת זאת הטעייה מוחלטת של הציבור.

בשום מצד האוטו הזה לא עושה חיפה-תל אביב על 2 ליטר דלק אלא אולי אם הוא זוחל על 30 קמ״ש חשמליים לחלוטין ומוציא את ברגל לעזרה ודוחף בשיפועים, ואז ככול הנראה הוא יגיע לחיפה אבל זה יהיה לרמב״ם אחרי שמישהו יתן לו בראש נבוט מרוב עצבים על הפקק שהוא עשה.

פורסם

"קיבולת הסוללה של ה-3008 PHEV היא 13.2 קילו-וואט"

וואט מציין יחידת הספק, כנראה שהתכוונת לקיל-ווואט שעה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 שעות, ronrcz כתב:

רק להוסיף ,שהדגם הזה {ההיברידי החזק} גם מקבל מולטי לינק מאחורה וכמובן הוא 4X4.

ל-4X4 כמובן התייחסתי, לסוג המתלה (רב חיבורי בשני הדגמים ההיברידיים, לא רק בחזק) אני נוטה שלא להתייחס אלא אם כן אני ההבדל מאוד מורגש. ציון סוג המתלה - לטעמי - הרבה פחות חשוב מאיכות הביצוע. ואם יש קורת מתח טובה מאוד שעושה עבודה דומה לזו של רב חיבורי גרוע, אז זה בכלל יכול לבלבל. ביננו, זה גם לא באמת מעניין אף אחד... מה שמעניין זה איך זה עובד בפועל.

לפני 11 שעות, shrek כתב:

קודם כל, כרגיל אחלה כתבה!

לגבי רכב הזה ובכלל כל הרכבים plugin , נתוני צריכת דלק הם ממש מבלבלים ולא ברי השווה למכוניות בנזין או דיזל.

עדיף לפרסם נתונים כאלה:

1. טווח נסיעה על סוללה

2. ביצועים עם סוללה מלא ועם סוללה ריקה

3. צריכת דלק עם סוללה ריקה.

כך כל אחד יוכל לחשב כדאיות הרכב (מבחינת עלויות דלק) מול אלטרנטיבות אחרות.

פבל, לא בדקת במקרה הבדלי ביצועים עם ובלי סוללה טעונה?

תודה רבה :) 

אני חושב שהנתונים שצריכים להיות מפורסמים הם באמת על פני מבחן של 100 ק"מ, אחד עם סוללה מלאה ואחד עם סוללה ריקה, ולהציג את שניהם. המצב הנוכחי הוא באמת אבסורד. 

מבחינת הבדלים בביצועים - אם הם קיימים לא הרגשתי אותם. לא ב-3008 ולא באף פלאג-אין הייבריד אחר. היצרנים מבינים את המצב מספיק טוב כדי שגם אם מוצג לך שנשאר 0% סוללה, עדיין יש שם מספיק בשביל לתת מקסימום ביצועים לכמה עשרות שניות.

לפני 10 שעות, wildlands2019 כתב:

מעניין אם זה רק אני,

לדעתי החזית של הדגם הזה (הישן) הרבה יותר יפה ממתוחת הפנים.

לא רק אתה. גם אני. אני חושב שהם הלכו רחוק מדי עם ה"גריל" של הדגם החדש. גריל של מכונית לא אמור להמשיך אל מתחת לפנסים שלה (כמו שהוא לא אמור להימשך אל החלק התחתון של הפגוש, במוו...!). זה פשוט טו מאץ' גריל. לפני שהדגם הוצג ראיתי כמה רינדורים שכביכול חזו איך הוא עומד/עשוי להיראות, כמו זה וזה, ופחות או יותר את כולם יותר אהבתי מהדגם האמיתי. הם היו צריכים לדעתי ללכת באותו כיוון של ה-2008/208, של קווים שמדגישים יותר את הגובה ופחות הדגשה של הרוחב. 

לפני 9 שעות, ch2856 כתב:

בקיצור, רכב מיותר בישראל. 

ממש ממש לא. הוא בטוח לא ימכור בערימות, אבל זו גרסה מצוינת של רכב מצוין, ולמה שלא תהיה ללקוחות האופציה לבחור?

לפני שעתיים, Roycohen1979 כתב:

בשום מצד האוטו הזה לא עושה חיפה-תל אביב על 2 ליטר דלק

דווקא לא בטוח. אם הוא יוצא טעון ומסיים את הנסיעה בתל אביב, יש מצב לא רע שהוא יצרוך בסך הכל 2 ליטר. בדרך חזרה, מאידך, הוא יצרוך כנראה בערך 10-12 ק"מ לליטר.

לפני כשעה, lm007 כתב:

"קיבולת הסוללה של ה-3008 PHEV היא 13.2 קילו-וואט"

וואט מציין יחידת הספק, כנראה שהתכוונת לקיל-ווואט שעה.

צודק. משום מה זכרתי שזה בדיוק ההיפך.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...