Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין

ariel126
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב שאני מתקשה למכור. רציתי לדעת אם בסוכנויות רכב יש גם רכבים יד שניה שאפשר לעשות עליהם טרייד אין? אם כן האם מקבלים אצלם מחירון על הרכב שלך?

פורסם

באיזה רכב מדובר? באיזה מצב?

אל תשכח שגם אם ימכרו לך את ה"אשליה" של "מחירון" לא יתנו לך "הנחה" על הרכב שתבקש לקחת במקום וייצא שישתלם לך למכור בהרבה ולהפסיד יחסית הרבה מהמחירון ולבוא עם כסף מזומן לקנות את הרכב הבא - אין מתנות חינם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ניסאן ג׳וק 2010. פרסמתי לפני יומיים או שלושה, בכל מקרה אני מרגיש כאילו השוק של היד 2 חלש. היום בעידן המימון יותר אנשים פונים למגרשים פחות שוברים ת'ראש בניסיונות למכור.

פורסם

אני מכוון לסקודה אוקטביה או פאביה. יש כאן מישהו שעשה מהלך כזה מול הסוכנות שלהם? שם ישן הוציא חדש או יד שניה ויכול לספר פה איך זה עובד בדיוק באיזה מצב הרכבי יד שניה שהם מחזיקים אם בכלל הם מחזיקים

פורסם

אני חושב שלא אמורה להיות בעיה מיוחדת למכור ג'וק משומשת בארץ - תיגש ליד 2 תראה מה הממוצע מחירים תוריד 2-4K ותראה איך תצליח לקבל יותר טלפונים.

תשכח מהמחירון הדימיוני - אם תבוא לסוכנות של סקודה עם מזומן במקום עם רכב יש סיכוי שתצליח להחזיר את הכסף ש"הפסדת" במכירה מתחת למחירון ואפילו יותר בהנחה\אביזרים במעמד הקניה.

בכל מקרה תנסה ללכת לסוכנות ולראות איך הם ושוב קח בשחשבון שהטרייד אין צריך להרוויח מהמכירה של הרכב הפרטי שלך ולכן תמיד הוא ימכור לך אותו בפחות ממה שהוא יוכל להרוויח.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני לא דורש משהו שהוא דמיוני. בן אדם מטפל באוטו בזמן, במורשה, לא מתפרע עם הקמ, בקיצור שומר על האוטו כמו שצריך, לכשיגיע רגע המכירה יוכל לדרוש מינימום מחירון מקסימום אלפייה פחות, ואין פה רוצים עשר פחות.

פורסם

לפעמים אין קשר בין מחיר מחירון למצב השוק בפועל. תפתח יד 2 ותראה כמה מבקשים על ג'וק 2010 עם נתונים דומים.

וחוץ מזה, יומיים -שלושה זה מעט מאוד זמן בשביל להגיד שלא מצליחים למכור, גם חודש זה לא אומר כלום במצב השוק נכון לעכשיו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יודע נראה לי שהשוק של הרכב עצמו חלש מאוד. בקושי יש פניות עליו ופרסמתי בלוחות הכי חזקים (יד 2 ובפייסבוק פשפשוק רכב)

פורסם

עוד פעם - כמה אנשים ראו את הפרסום שלך בשלושה ימים? סוחרים שמקבלים התראה על כל רכב חדש שנכנס ללוח ואולי כמה גולשים מזדמנים שביקרו ביומיים האלה באתר. תיקח לך זמן וסבלנות לפחות כמה שבועות, תסנן את הסוחרים ( גלויים או מתחזים לקונים פרטיים ) שמתקשרים ומציעים לך 10 אלפים מתחת למה שאתה מבקש. בסוף, אם הרכב במצב טוב ובמחיר השוק, יבוא קונה נורמלי, יוריד קצת מהמחיר ( כמיטב המסורת בארץ ) ויקנה את הרכב ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מניח שאתה צודק לגבי זה, אולי אני ממהר מדי. בכל מקרה אני שם לי כאופציה את הנושא של הטרייד אין, אולי אוכל למצוא עסקה כדאית לי

פורסם

עסקה כדאית יכולה להיות לטרייד אין בלבד. הוא מרוויח פעמיים - קונה בזול ומוכר ביוקר. עסקה כדאית בשבילך זה למכור לבד ולבוא עם מזומן למגרש טרייד אין של היבואן ( במקרה של סקודה לאוטו דיל ).

פורסם

קבל עדכון: כרגע יצאתי מהסוכנות של סקודה, בלי להסתכל על הניסאן אמר לי שאקבל 50 אלף, וזה לפני בדיקה. לגבי היד 2 הוא הסביר לי שאין אצלם משומות רק באוטודיל שזה מה שאני מחפש, בכל אופן התעניינתי בפאביה חדשה 104 אלף שקל.. בחלום

אעדכן שוב כשאהיה בהזדמנות באוטודיל

פורסם

קח בחשבון שחודש אוגוסט הוא חודש חלש נקודה.

הרבה אנשים בחו"ל, בחופשות, עסוקים עם הילדים ולא פנויים להרפתקאות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חבר מכר לאחרונה ג'וק פרטית, ראשונה, עם מעט ק"מ. לקח לו חודש וחצי והוא ירד קצת במחיר.

שלושה ימים? באוגוסט? הצחקת אותי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...