Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Murzilka, אני אוהב אותך, התינשאי לי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאנקלי - העלית נקודה חשובה: הטבח!

יש אולמות שמספקים את המזון בעצמם, וצריך למצוא את הדרך לשריין את הצוות הנכון (בד"כ יש כמה צוותי טבחים). יש אולמות שפתוחים לקייטרינג חיצוני, ואז יתכנו הבדלים ברמת האוכל באותו אולם, בגלל ספקים שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפריל 2017? זה הרבה זמן. תוכלו לבטל ולחדש את האירוסין עד 5 פעמים מאחל לכם שלא.

הכי פולנייה שלך ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לוחות הזמנים של ארגון חתונות בישראל די משגע אותי. 14 חודשים, וזה אחרי שגרים יחד כמה שנים?

צריך שלם וסע: נכנסים לעיריה, חותמים על הטפסים ויוצאים עם תעודה, וקובץ שעובר ישירות למשרד הפנים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הבעיה עם החתונות בישראל, מעבר לתיעוש (או אולי כפועל יוצא שלו), היא שהפכו את זה לפסאודו-מדע-טילים ארגוני מחד, ופס ייצור משעמם וגנרי מאידך.

לדידי חתונה צריכה להיות דבר אחד בלבד - יום מאוד כיפי, שתפור במידות *שלכם* ולא של הדודה מקרצייסטאן וכו'.

ברור לי שאני בדעת מיעוט, היות וכמעט כל חתונה אליה הגעתי נראתה כמו עוד אירוע-פס-ייצור, לדעתי זה קצת פספוס. יש מעט מאוד (מאוד) הזדמנויות לרכז את כל האנשים שאתם הכי אוהבים במקום אחד ולחגוג איתם בטירוף, ככה שלשים את הפלייליסט מהחתונה של אתמול, או לאכול סרטים ולחץ על שטויות, זה חטא למטרה.

את החתונה עשינו בסידור "הפוך" (קבלת פנים - אוכל - חופה - מסיבה), כי זה מה שmade sense עבורנו יותר מהסידור הזה של כסאות מוזיקלים (קבלת פנים - חופה - מסיבה - אוכל - מסיבה - אוכל - מסיבה), לנו זה עבד יופי, ובכלליות זה נשמע לי יותר הגיוני מבחינת זמנים כי מי לעזאזל אוהב לאכול סטייק אחרי 2200.

היות ושנינו לא מתחברים למוזיקה מזרחית, הרשנו לדיג'יי לשים שני שירים, כאשר אחד מהם זה "הופה - הקליפ המילולי" (מי שלא מכיר, ממליץ, יש ביוטיוב). כולם אומרים שבלי מזרחית אין שמחה? אז אומרים.

בנוסף בגלל ששנינו אוהבים רוק אז לא המתנו לנוסחת ה"שני שליש הלכו יאללה נשים קילינג אין דה ניימ אוף", רוב מהמסיבה היתה עם שירים שאנחנו אוהבים, וזה זרם לחלוטין (גם בקטע הזה הזהירו אותנו, אזהרות שלא החזיקו מים).

מה שאני מנסה לומר - תעשו מה שעושה לכם טוב, ולא מה שהוכתב לכם, בגבול ההגיון מן הסתם. חברים קרובים ומשפחה ישמחו וי-שמחו אתכם בכל מקרה.

אני יכול לומר שלנו היו קרוב לאפס לחצים טרם האירוע כי לקחנו אותו בקלות, וגם דברים שהתפקששו לא השפיעו יותר מדי כי ידענו שבלונג ראן זה בולשיט. יום החתונה עצמו הוא אחד הימים הכי כיפיים שהיו לי בחיים.

שבוע לפני ושבוע אחרי התחתנו חברים קרובים, וראיתי מגוף ראשון כמה סטרס היה סביב האירועים, וזה נראה לי דפוק לגמרי. אל תגיעו לשם.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
היות ושנינו לא מתחברים למוזיקה מזרחית, הרשנו לדיג'יי לשים שני שירים, כאשר אחד מהם זה "הופה - הקליפ המילולי" (מי שלא מכיר, ממליץ, יש ביוטיוב). כולם אומרים שבלי מזרחית אין שמחה? אז אומרים.

בנוסף בגלל ששנינו אוהבים רוק אז לא המתנו לנוסחת ה"שני שליש הלכו יאללה נשים קילינג אין דה ניימ אוף", רוב מהמסיבה היתה עם שירים שאנחנו אוהבים, וזה זרם לחלוטין (גם בקטע הזה אזהירו אותנו, אזהרות שלא החזיקו מים).

בול מה שהיה בחתונה שלי, למעט ה"הופה".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לוחות הזמנים של ארגון חתונות בישראל די משגע אותי. 14 חודשים, וזה אחרי שגרים יחד כמה שנים?

צריך שלם וסע: נכנסים לעיריה, חותמים על הטפסים ויוצאים עם תעודה, וקובץ שעובר ישירות למשרד הפנים.

במצב הנוכחי של העיריות בארץ, ביום שגם יהיה לעיריות סמכות לחתן אנשים כבר יילכו לרבנות מרוב ייאוש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בול מה שהיה בחתונה שלי, למעט ה"הופה".

הפסד שלך, ואני אומר את זה בתור קווקזי [לא בשורה]

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

הבן הצעיר שלי עושה כרגע קורס בקללות קווקזיות. כנראה האופנה הנוכחית בצה"ל.

מסכים לחלוטין לגבי התעשיה. לי יש כמה בעיות עם טקסי החתונה המודרניים, כמה דברים שפשוט לא מובנים לי.

1. הווליום. אני יוצא מהאולם ולא יכול לעבוד יומיים בגלל הצלצולים באזניים, אפילו אם אני מכניס אטמים. עצמת המוזיקה פשוט גורמת חרשות, ולא זמנית. בארועים שלי (חתונה ומסיבות בר מצווה) עושי המוזיקה קיבלו הוראות מפורשות בעניין, ומי שחרג קיבל ממני הוראה ב-real time.

2. מרכזיות האלכוהול. פשוט לא מסוגל להבין איך אפשר לשמוח כאשר יש בקהל שיכורים.

3. איכות האוכל - בדרכך כלל המנות יקרות ולא שוות אפילו טעימה. לא בחתונה אחת ולא בשתיים השארתי את כל האוכל על הצלחת.

4. העלויות הנלוות. כל מיני דברים מיותרים. בפורום זה בולט נושא הרכב: אף אחד לא שם לב באיזה רכב החתן והכלה מגיעים ועוזבים, אבל הם מוכנים להשקיע הון תועפות כדי לנסוע ברכב פאר שבמקרה הטוב יופיע בשני צילומים.

5. המקומות ה"מיוחדים" שמצריכים ניווט עם מצפן, מפה ומונה צעדים. אני יודע שחלקכם מ"פ'ים ומג"ד'ים, אבל אני השתחררתי מהמילואים ורוצה להגיע בנוחות, כולל בלי בלאי מיותר לצמיגי הרכב. תמצאו מקומות על דרך המלך (טוב, באיזור חיפה זה פחות בעייתי, בתי הזיקוק ומיכל האמוניה הם גבול גזרה לא רע בניווט לרוב האולמות).

6. ההשקעה הכספית הלא פרופורציונית בהפקה של 4 שעות. 'צטערת. לא מבין מה הכיף לגמור את ה-4 שעות האלה ולהשאר עם כמה עשרות אלפי ש"ח פחות בכיס. יש לנו חבר פורום שמצלם חתונות בשוויץ. הרבה יותר צנוע, ואני מבטיח לכם שהזוגות חיים אחר כך לא פחות טוב.

זהו. זו נקודת מבט של אחד מזקני הפורום. אחד ששונא את הרעש, ההמוניות והאוכל בחתונות. צעירים: אם אתם מזמינים בני משפחה וקולגות מבוגרים התחשבו בהם, תנו להם להנות ממשהו רגוע עד הארוחה והגביר את הווליום רק אחרי הארוחה, כאשר המבוגרים יוצאים לדרכם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

שכחתי לציין, אני מוזמן לחתונה של באולם כלשהו בקיסריה בסוף אפריל. אוכל לדווח אם יהיה רלוונטי

5. המקומות ה"מיוחדים" שמצריכים ניווט עם מצפן, מפה ומונה צעדים. אני יודע שחלקכם מ"פ'ים ומג"ד'ים, אבל אני השתחררתי מהמילואים ורוצה להגיע בנוחות, כולל בליבלאי לצמיגי הרכב. תמצאו מקומות על דרך המלך (טוב, באיזור חיפה זה פחות בעייתי, בתי הזיקוק ומיכל האמוניה הם גבול גזרה לא רע בניווט לרוב האולמות).

בחתונה שלי גרמתי לאורחים לעשות את כביש לוזית (פיתולים באיזור בית שמש). מספר חברים חובבי נהיגה נהנו מאוד, האחרים קיללו אותי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אם יכולת היית גם שם את זה:

לא?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מזל טובב ובהצליה

אם יכולת היית גם שם את זה:

לא?

גילי מהסרטון (הבחור המקורי) הוא שכן שלי זה פשוט מצחיק כל פעם מחדש

פורסם
אפריל 2017? זה הרבה זמן. תוכלו לבטל ולחדש את האירוסין עד 5 פעמים מאחל לכם שלא. אבל כן לסקור את כל האולמות בארץ בצורה יסודית. למעשה זה אפילו בעייתי בגלל חוסר היציבות הכלכלי ובעיות הכישוי של לא מעט מהמוסדות האלה.

בלו"ז שלי זה מקביל ל-14 החודשים מהרגע שפגשתי את אשתי לראשונה עד שהיה לנו ילד.

עם לו"ז כזה אני כבר אמורה לשלוח את הילד ההיפותטי שלי לכיתה א' בספטמבר הקרוב :lol:

לגבי ביטול האירוסין, עדיף לבטל מלהתגרש :wink:

בנימה רצינית יותר, יש לי תואר לסיים בחצי שנה הקרובה, לא ממש מתחשק לי להיות בלחץ גם עם ארגון האירוע, אני לא רואה שום סיבה להיות בלחץ להתחתן כמה שיותר מהר.

הסכמת???

מה אתה מופתע? הוא כתב את זה בהודעת הפתיחה כבר.

שוב, מזל"ט!

1. תאריך החתונה: אני דווקא לא בדעה של להתעקש על חמישי. חוץ מזה שזה מייקר את המנות בעוד איזה 20%, זה לא ממש משנה.

הייתי בחתונות של חמישי שהיו יבשות ומבאסות פחד וגם "התקפלו" מוקדם, והייתי בחתונות של אמצ"ש עם אווירה מטורפת והמון שנשאר לתוך השעות הקטנות של הלילה. מבחינת זמן, הייתי ממליץ דווקא על סוף מאי-תחילת יוני. עדיין לא מחירים של קיץ, ומצד שני כמעט בטוח שתיפלו על ימים יפים בלי הפתעות מז"א. גילוי נאות: הח"מ התחתן ב-31 למאי ביום א' ושרד כדי לספר ולהמליץ בחום.

סוף מאי תחילת יוני זה עדיין לא מחירי קיץ? הייתי בטוחה שאחרי ספירת העומר ועד חגי תשרי זה די ליניארי.

לגבי יום בשבוע, יש לא מעט אורחים שאמורים להגיע מרחוק, יום חמישי זה אופטימלי וזאת השאיפה, נראה מה יהיה בפועל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כשאנחנו באנו לסגור תאריך, אז התקופה המדוברת היתה זולה יותר ממחירי קיץ.

אמנם לא מחירי חורף, אבל גם לא מחירי קיץ.

אבל זה תלוי מקום/חשק/תקופה, מה שתומחר ב"קאלה" ב-2009 יכול להיות שהשתנה היום וב-2017 ב"נסיכה" (סתם דוגמא) זה ייחשב תעריף קיץ.

אין לדעת עד שמבררים בצורה פרטנית.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...