Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אז בעקבות גניבת פרטי אשראי עקב תוכנת מעקב אנטי וירוס חינמי לא זיהה,החלטתי לרכוש חבילת האטחה.

מחיפוש ברשת הסקתי ששני הלו בין הטובים:

1-bitdefender internet security

2-eset smart security 8.

מה עדיף בניהם ואולי יש להם אפילו המלצות על משהו אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכנסתי לאתר טורנטים KICKASS,שאני מכיר ומוריד משם לא מעט דברים,בדף הבית הייתה הצעה להוריד תוכנה לחיפוש משהו,אמרתי כניראה זה סוג תוכנה לחיפוש טורנדים,למה לא?

כשהתקנתי פתאום הופיע התוכנה להסרת וירוסים,מחשב איטי,לחיצה על לינקים הובילה לPOP UP,גם אחרי שמחקתי את התוכנה היא הופיעה שוב,ואז עשיתי דבר טיפשי מאוד,עשיתי הזמנה של סושי ומסרתי את הפרטים של אשראי,כניראה היה KEY LOGGER.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ההגנה הכי טובה- אל תוריד שום דבר שאתה לא יודע ב 100% מה זה ושזה בטוח לעבודה.

אופציה ב - לעבוד עם תוכנה כמו sandboxie להתקנה של דברים כאלו.

אני התחלתי למכור את eset, התוכנה פשוטה, קלילה ובנתיים הם הוכיחו את עצמם, אבל זה לא הבטחה שהם היו מזהים דבר כזה.

פורסם

אני עכשיו עם גירסת ניסיון של eset smart,גילתה הרבה דברים,ממשק נוח.

השאלה אם היא עדיפה על ה

bitdefender

פורסם

אני לא מכיר אותם ולכן לא יכול להעיד.

לגבי eset יש להם מוצר טוב עם נציגות פצצה בארץ (המון זמן לא ראיתי כזה רצון לעזור ורעל בעיניים מצד נציגות כזאת או אחרת).

תנסה גם את bitdefender (על מחשב אחר אולי?) ותחליט.

המלצה על אנטי וירוס תקבל 50 דעות שונות, כל אחד מה שיש לו על המחשב, כי כל אחד יש לו נסיון אחר.

פורסם

מצטרף להמלצה על ESET.

כבר 5 שנים+ איתם, ולא מתחרט לרגע.

שים לב שרשיונות לטווח ארוך/ מס' מחשבים יוצאים מאוד משתלמים, אם יש לך עם מי להתחלק.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

גם אני עם eset כבר אלוהים יודע כמה זמן, ואני פשוט מת על התוכנה הזאת.

ממליץ בחום.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני הייתי מתלהב מ AVG בהתחלה, הייתי שולח להם וירוסים חדשים שגיליתי ואפילו הייתי משווק שלהם, אבל התוכנה שלהם הפכה להיות מאנטי וירוס למנגנון פרסומות, כל מיני תוספים, תוספות שפשוט מציקים ברמות, משנות את הגדרות החיפוש למנוע שלהם ועוד.

התוכנה עצמה נהייתה כבדה (לא כמו NORTON אבל עדיין מורגש) וגם קשה להסיר אותה בצורה נורמלית בלי שאריות.

כל זה על התוכנה החינמית, פשוט עשו רושם רע, התמחור שלהם גבוה בצורה לא מוצדקת ולכן קשה למכור את הגרסה בתשלום.

eset פשוט קנו אותי, תוכנה קלילה, בלי שטויות מסביב, לא משגע לך את המוח, לא מקפיץ חלונות סתם, פשוט יושב שם ועושה את העבודה.

תמחור סביר, תמיכה ועוד.

פורסם

האמת שאם זה כל ההבדל - הAVG סתם נח אצלי בצד, פעם בכמה זמן הוא רוצה UPDATE ואז הוא מציע לשנות את מנוע החיפוש. מוחק את ה-V וזהו.

עריכה - בדקתי. 200 ש"ח לשנה ל-ESET. לא נראה לי כזה זול

פורסם

מאיפה הבאת את זה?

הגרסה הבסיסית (שזה מה שאתה מקבל מ AVG) עולה 120 בערך

תשלם על שנתיים תקבל 3.

תקנה חבילה משפחתית - תשלם בערך כפול ותקבל רשיון ל 4 מחשבים.

אם אתה מרוצה אז אין בעיה, בתור אנטי וירוס הם טובים, כל הזבל שהם שמו מסביב זה היה too much בשבילי.

• תוכן חדש...