Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיחות חוזרות ממספר לא ידוע - 03-3004256

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת לשבועיים שלוש אני מקבל טלפון מהמספר הנ"ל, כשאני עונה יש 5 שניות של שקט ולאחר מכן מענה אוטומטי "goodbye" והשיחה מתנתקת. אין אפשרות לחזור למספר - מענה שאומר שהמספר מנותק.

איך אני מאתר מאיפה זה מגיע, ואיך להגיע אליהם כדי לפתוח להם את השושנה על ההטרדות המטופשות האלה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אחלה אתר. אני תמיד משתמש בו והוא לא מאכזב. אם רק היה להם שירות בתשלום ששולח היטמן לנקודה ממנה התקשרו זה היה מעולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מסתבר שאני לא לבד ויש עוד אנשים שקיבלו שיחות מהמספר הזה. אין פרטים באתר על כתובת.

שווה להגיש תלונה במשטרה? או שזה יודפס על נייר לניגוב תחת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא עדיף להעביר את המספר לרשימת התעלמות בסמארטפון? זה יהיה יעיל יותר מאשר להפוך לבדיחת היום בתחנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

קח כדור, יעבור לך.

מדובר באחת מבין מאות חברות הטלמרקטינג שנפתחות ונסגרות כל יום, המוקדים הללו משכירים את שירותיהם ללקוחות שונים ולכן אין חברה קבועה מאחורי הקו.

פעם הקמת מוקד כזה עלה כסף רב, היום צריך רק חיבור אינטרנט של 100 מגהביט וספק VOIP, ויש לך מוקד אינסטנט, לכן יש המון כאלו, אפשר להגיד שזה "החלום הישראלי" הנוכחי, הרבה מאוד ייזמים עסקיים מקימים כיום מוקדים כאלו, זה מכרה זהב.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אל תגזים זה לא מכרה זהב. בו נגיד שבעשור האחרון קיבלתי 1000 טלפונים של מוכרי שירותים ואף אחד מהם לא מכר לי אפילו בדל סיגריה.

יתרה מזאת אם אני שומע מצידו השני של הקו רמז למישהו שעומד להציע לי משהו לקנות אני מנתק ללא לומר שלום. מגעיל אבל עובד.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אתה חושב מקומי ידידי, עם VOIP אין שום משמעות למיקום הפיזי של המוקד, ופתאום כל אדם בעולם שיש לו טלפון הוא לקוח פוטנציאלי.

חלק ניכר ממוקדי הטלמרקטינג עובדים ב-3 משמרות וכל משמרת מוכרת למספר מדינות בהתחשב בשעון המקומי שלהן, יש היום דרישה לדוברי שפות רבות במוקדים הללו.

מסתבר שעם תשתית האינטרנט החזקה אצלנו בישראל, יחד עם חוקי עבודה רופפים TO SAY THE LEAST, אנחנו להיט עולמי בתחום.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
אחלה אתר. אני תמיד משתמש בו והוא לא מאכזב. אם רק היה להם שירות בתשלום ששולח היטמן לנקודה ממנה התקשרו זה היה מעולה.

אתה תותח.

שלוש ימים כבר מתקשרים אליי מאותו המספר והוא נראה לי כמו מספר שאני לא רוצה לענות לו אז אני מסנן.

לבסוף הפסיקו והרגע בדקתי-מדובר במכירות של חברת בזק,כנראה תחושת הבטן שלי לסנן הייתה נכונה :hihi:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש אפליקציה ישראלית חינמית שנקראת wenospam.

היא חוסמת שיחות של מספרים שאנשים העלו אליה ותייגו אותם בתוכה בתוך שיחות ספאם.

מקבלים התראה כאשר היא חוסמת שיחה, ואפשר להוסיף מספרים למאגר ולאיזה סוג הם שייכים.

עובד אצלי באנדרואיד.

פורסם

אני די סגור על זה שהיה סרט אימה שהתחיל ככה, בסוף כל מי שקיבל שיחה כזו, מת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אצלי זה תמיד רוסית. תמיד אמרתי שאני לא מבין והיו מנתקים. אחר כך מתקשרים שוב. אחר כך אמרתי לנציגה מעבר לקו שהיא נשמעת סקסית, ושלתי מה היא לובשת. אחר כך התקשר בחור. עשיתי אותו דבר. בינתיים לא מתקשרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מכל שיחת מכירה פשוט אומר "תן\תני לי את הפלאפון שלך ואני יחזור אלייך.

כשהם אומרים לא אני מחזיר ב"אז למה את\ה מרשה לעצמך להתקשר לפלאפון שלי י' בן ש****.

עובד כמו קסם בכל פעם :)

• תוכן חדש...