Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כרגע המועמדים הם:

Toyo T1R

Yokohama C.Drive

Yokohama S.Drive

Michelin Pilot Exalto PE2

כולם צמיגים מצויינים,לכן קשה לבחור.העיקר שאני מחפש זה אחיזה וכיף.רלוונטי איך מעט,הנוחות המחיר והבלאי.כמו כן אם יש רעיונות נוספים לדברים אחרים שניתן למצוע במידה של ו185/55/15 בכיף אני מוכן לשמוע.

Shift happens!:roll:

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

MICHELIN PILOT EXALTO מתומחרים בארץ יקר מד.

נכון שמדובר בצמיג טוב, אבל לדעתי המחיר לא מוצדק.

http://tires4u.co.il/?inline_1=1&search=1&iGarageID=&ar=0&r=15&a=55&s=185&m=18

אם השחיקה לא מעניינת אותך כל כך, תיקח את S.DRIVE, למרות שגם C.DRIVE אמורים להספיק .

http://tires4u.co.il/?inline_1=1&search=1&iGarageID=&ar=0&r=15&a=55&s=185&m=113

גם PIRELLI CINTURATO P6 אופציה לא רעה, אבל YOKOHAMA פחות יקרים בארץ, ולא כך במדינות אחרות:

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?suchen=Ordern&cart_id=24544394.110.30809&Cookie=reifentest_suchbox&ranzahl=4&Breite=185&Quer=55&Felge=15&Speed=H&kategorie=6&Transport=P&dsco=110&sort_by=preis&Ang_pro_Seite=50&weiter=100

לנוחות יש לך את CONTI PREMIUM CONTACT2, יש להם גם אחיזה לא רעה.

http://tires4u.co.il/?inline_1=1&search=1&iGarageID=&ar=0&r=15&a=55&s=185&m=26

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קשה למצוא צמיגים טובים במידה הזו, למרות שאולי המצב השתנה מאז כניסת המאזדה 2 לחברות הליסינג.

המישלין פיילוט אקסאלטו הם צמיגים טובים. גם ה S DRIVE אמורים להיות לא רעים בכלל. C DRIVE לא הולמים את האופי של הרכב, מדובר בצמיגים ירוקים יותר.

היאריס שלי נועלת T1R כבר 15 חודשים ואני מבסוט מהם מאוד, יש להם אחיזה מצויינת והבלאי בינתיים סביר. אני חושב שביחס העלות \ תמורה אין להם מתחרה ישיר (סביב ה 400 ש"ח לצמיג).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, בזמנו עזרתי לחבר מהפורום (עם מידה זהה - מזדה 2) והוא רכש SDRIVEים בעלות של 420 ש"ח לצמיג, והוא מרשים הרבה יותר מה-T1R והדפנות החמאתיות שלו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

-המישלין PE2 יורד מייצור, מחליף אותו הפילוט ספורט 3.

-הטויו T1R והיוקו S.drive דומים בביצועיהם, אך הטויו נשחק מהר יותר.

פורסם
איתמר, בזמנו עזרתי לחבר מהפורום (עם מידה זהה - מזדה 2) והוא רכש SDRIVEים בעלות של 420 ש"ח לצמיג, והוא מרשים הרבה יותר מה-T1R והדפנות החמאתיות שלו.

כן, אני יודע שאתה לא מאוהדי ה T1R, ויפה שגיבשת את הדעה הזאת ללא נסיון של מספיק קילומטרים עליו ועל "דפנותיו החמאיות", ובטח שלא עשית השוואה של לפני ואחרי על הרכב של שומאכר שיתן לך בסיס.

אז אני כבר למעלה מ 20,000 קילומטר עליו ואין לי שום תלונות. כמו כל צמיגי טויו גם הוא זקוק לחמישה-שה PSI יותר מהמלצות היצרן, אבל אז הוא נדבק לכביש כמו מנכ"ל הרכבת לשר התחבורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, נחמד לך שהתחלת במסע אנטי כנגדי. נחמד מאוד...

נהגתי מספיק על T1R, בכל מיני רכבים, גם חזקים משמעותית משלך, בכל מיני כבישים (בעיקר כאלה מהזן המהנה...) - ודפנות הצמיג המדובר רכות בהשוואה לצמיגים אחרים (SDRIVE, אקסלטו PE2, קונטי SC2).

זה בהחלט פוגם בהנאה ובאחיזה הכללית - בכל הרכבים. מסכים של"א גבוה יותר יעזור ויורגש, אך הוא לא יפתור סוגייה זו, לא משנה מה...

ואגב, שכחתם לציין סוגייה נוספת - בעקבות התופעה הנ"ל יש גם קושי מסויים באיזון הצמיג / כיוון הפרונט (המעמיק). ואם אינכם מאמינים - שאלו את החבר'ה מה"מעבדה", הם ישמחו לומר / להסביר לכם על כך.

חבל שאתה רץ ויוצא בהצהרות מטופשות - נהגתי ברכב של גיא עם הצמיגים המקוריים (טויו R27) וגם על ה-SDRIVE, והשיפור ע צ ו ם.

הוא מעניק יופי של תמורה למחירו - זול (יחסית), איכותי, אוחז (גם ברטוב) ושקט (יחסית. הכל יחסי...).

בסופו של יום, כל אחד וטעמו האישי - אני מוכן ומעדיף להשקיע יותר ולקבל יותר. השיקולים שלך שונים - בכיף. תהנה לך. לא אכנס לך לכיס.

תוריד מהרשימה CDRIVE וקונטי PC2 - הם לא ברי השוואה בכלל. ה-CDRIVE בהחלט צמיג טוב, כך גם הקונטי PC2 (שעדיף על היוקו')..

דע לך שמדובר בצמיגים עם נטיות משפחתיות יותר - עם דגש על אחיזה טובה ברטוב ונסיעה שקטה / נעימה ככל הניתן. הקונטי' גם מאוד יקרים - ויעלו לא פחות מהטויו T1R.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה אתה משווה את ה R27R ל S DRIVE? ברור שתקבל הבדל של שמיים בארץ. זה צמיג OEM ירוק וזה צמיג HP, יחי ההבדל הקטן.

ושוב, סיבוב פה וסיבוב שם על רכבים שאתה לא מכיר ולא יודע איך הם מתנהגים זה לא מדד לכולם. יכול להיות ש S DRIVE אוחז טוב יותר מ T1R, אבל כדי לבסס טענה זו צריך לעשות ניסוי במעבדה, ומאחר ואין לנו מעבדה כזו אז כל מה שנשאר הוא להתבסס על תחושה במבחן A\B TEST, ואת זה לא עשית.

ה T1R הוא צמיג עם אחיזה פנטסטית ובמחיר מגוחך. S DRIVE בזמנו לא מצאתי, ובהחלט יכול להיות שהוא יהיה הצמיג הבא שלי, אבל על ה T1R יש לי רק דברים טבים לומר ומסע הצלב שלך נגדו לא מוצדק ולא מבוסס על כלום.

לגבי כל מי שמתלוננים על משיכה - תעלו את לחץ האוויר (בכל הצמיגים ובמידה שווה על כל סרן) ותראו מה קורה.

איתמר.

פורסם

איתמר, הt1r צמיג סביר ותואם למחירו, הדפנות שלו מאוד רכות ואני הייתי ממלא קבוע 38, נכון אני לא נמצא כל יום על המסלול אבל פה ושם כן רוצים להנות עם הרכב ולכן עשיתי את המעבר לr1r. ויש לי ניסיון לא קטן על הt1r.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

היי לכולם,

הויכוח שלכם די עקר כיוון ששני סוגי הצמיגים טובים מאד.

T1R אכן צמיג טוב מאד וגם S-DRIVE

בארצנו הקטנטונת לצערנו אין "מעבדה" אך אנו יכולים לקבל חוות דעת מהרבה מקומות בעולם.

STEEL - כל אחד מהצמיגים הללו יתן לך תמורה מעולה ביאריס

אני נוסע עם יוקוהומה ונהנה מהצמיגים

הנה אתר שדרג את הצמיגים ומההמלצה שלו רכשתי יוקוהומה - 256 מדרגים

http://www.tyretest.com/summercar_tyres/yokohama/sdrive/index.html

והנה T1R - 2777 מדרגים

http://www.tyretest.com/summercar_tyres/toyo/proxes_t1_r/index.html

בהצלחה

קובי

:-)

פורסם

קובי, ה T1R נותן תמורה מלאה למחירו. בואו לא נשכח שמדובר בצמיג של 400 ש"ח (במידה הנדונה) שמציע ביצועים ברמה גבוהה ביותר, וחוסר המגוון במידה הזו רק מחזק את מעמדו להיות הרכישה הטובה ביותר.

ה R1R אוחז יותר, אין על זה ויכוח. עם זאת בשרשור אנחנו לא דנים על צמיגי סליקס או סמי סליקס, צמיגים שיאחזו יותר אבל על חשבון אורך החיים, הנוחות והרעש.

איתמר.

פורסם
ה T1R נותן תמורה מלאה למחירו. בואו לא נשכח שמדובר בצמיג של 400 ש"ח (במידה הנדונה) שמציע ביצועים ברמה גבוהה ביותר, וחוסר המגוון במידה הזו רק מחזק את מעמדו להיות הרכישה הטובה ביותר.

ה R1R אוחז יותר, אין על זה ויכוח. עם זאת בשרשור אנחנו לא דנים על צמיגי סליקס או סמי סליקס, צמיגים שיאחזו יותר אבל על חשבון אורך החיים, הנוחות והרעש.

איתמר.

איתמר אתה מאד צודק לגבי T1Rואת זה אפשר גם לראות מכמות המדרגים 2777 שנתנו ציון לצמיג זה

אך גם ה S-DRIVE יתן תמורה טובה מאד

קובי

:-)

פורסם

לא אמרתי שלא :wink:

ורוצה לשמוע יותר מזה? אני בספק שה T1R יהיה הצמיג הבא שלי. בכלל לא כי אני מאוכזב ממנו, פשוט כדי לנסות משהו אחר וה S DRIVE ממוקמים גבוה ברשימה.

איתמר.

פורסם

בתור נצר למשפחת צמיגאים, אני חייב להגיב פה.

גם אני לא מת על הT1R ולא רק בגלל שהדפנות שלו רכות מדי (לפעמים זה טוב)

אלא כי לדעתי ונסיוני הוא לא נותן תמורה לכסף.

אני נוסע על פאלקן ZE912 ולמרות שגם הדפנות שלו די רכות , לדעתי הוא שילוב מושלם בין ביצועים נוחות ומחיר.

הוא עולה על הטויו גם ביבש גם ברטוב וביחוד בבלימות והאצות.

הוא שקט עשרות מונים ממנו, ואורך החיים שלהם דומה.

נכון, תחת עומס פניה של ג'ימאקנה הצמיג עשוי להמרח קצת אבל אפשר לתקן את זה ע"י הוספת 2-3 PSI בכל גלגל.

בכבישים מפותלים, הצמיג הזה עומד עם צמיגים יקרים ממנו.

במחיר שלו, אין לו מתחרים.

מצד שני אם התקציב מאפשר, לפותח השרשור כמובן, הייתי הולך על הקונטיננטל שהזכירו פה.

צמיג מעולה, אוחז, נוח, שקט ובעל דופן חזקה ועמידה.

וגם הוא מתעלה על שאר הצמיגים באותה רמת מחיר.

רק תזכור שהצמיגים הארופאים נוטים להתייבש מהר מאוד באקלים ה"מעולה" שלנו.

מצד שני הצמיגים היפנים, נגמרים לפני שהם מתייבשים.

אבל זה כבר עיניין של כמה אתה נוסע בשנה.

לאיתמר, אל תזלזל בידע ובניסיון של אוראל עם צמיגים רכבים או נהיגה,

בדיוק כמו שלא היית רוצה שיזלזלו בידע ובניסיון שלך בכל מה שקשור לאודיו לרכב.

לסיכום, לפותח השרשור. אם אתה נוסע הרבה ק"מ בשנה (כ20K)

לך על הקונטיננטל. אם לא, אז פאלקן.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...