Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל העונים שהשקיעו מזמנם על מנת יעוץ.

סופו של דבר הצמיג שנקנה לאחר המון חשיבה הוא הS.drive.

מפסות מהם עד השמיים ,אפילו שהצלחתי למצוע רק ב500שח קרוב לבית.

אחיזה נהדרת,ופשוט תענוג בטיולים הררים של הצפון,בינתיים בהרגשה(מקווה שימשיך)

שקיבלתי תמורה מצוינת לכספי.

Shift happens!:roll:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תשמע אני גם לא מזמן פתחתי שרשור על צמיגים ליאריס שלי- כמובן שכולם קפצו ישר על ה-T1R

הבעיה היא שאין כאלו בארץ ודיברתי עם 20 פנצ'ריות שונות, לאף אחד אין מידה כזו במלאי(המידה נדירה) ואין טעם לפנצ'ריות להחזיק כאלו.

לאחר שיחה עם היבואן - גם לו אין במלאי. יש לו בעיה להביא כאלו בגלל הצונאמי ביפן.(לפחות זה מה שנאמר לי...)

אני כרגע עם ה-912 של פאלקן במצב שחוק מאוד!! ולא יכול להעיד על יכולות הצמיג(ככה הרכב נקנה מהבעלים הקודמים).

מהשרשור כאן קשה מאוד להחליט על צמיג ספציפי - אבל אני כנראה גם ילך על ה-S.drive כל עוד זה נשמר על גג 500 ש"ח לצמיג.

אין לי ניסיון כרגע עם צמיג תקין על האוטו - אז אני מאמין של כל צמיג ברמה הזאת ישפר משמעותית את חווית הנהיגה.

נ.ב

אם מישהו יכול להמליץ על פנצ'ריות שמביאות את ה-S.DRIVE במרכז(חולון,ת"א,ראשל"צ) או באזור הדרום(אשדוד,יבנה,אשקלון) אני ישמח לקבל המלצות.

בכל מקרה לגבי כיוון פרונט שמעתי שאין על "המעבדה לרכב".

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

תתקשר לאנטון ביפו וגם לצמיג ישיר בפ"ת ותבקש מחיר

הם היו הכי זולים שחיפשתי. מאמין שיתנו לך מחירים טובים

קובי

:-)

פורסם

סליחה, אבל לא הייתי מתקרב לצמיג ישיר -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=291459&highlight=%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92+%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%A8&page=6

עמוד אחרי זה תראה היכן אני קניתי את ה-S.DRIVE שלי במידה זהה לאלו של היאריס ב-400 ש"ח לצמיג.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=291459&highlight=%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92+%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%A8&page=6

עמוד אחרי זה תראה היכן אני קניתי את ה-S.DRIVE שלי במידה זהה לאלו של היאריס ב-400 ש"ח לצמיג.

אני גם קראתי את הדברים והם נתנו לי מחיר טוב - שבאתי בדקתי טוב טוב תאריכים על צמיגים ושראיתי שהם טריים והמחיר טוב קניתי

אם היה משהו לא מתאים הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים - אני מסכים שלקבל שרות טוב חשוב מאד ושבאתי חיפשתי האם יש טריקים. איך ששאלתי הם הראו לי את הצמיגים בצד ובדקתי גודל ותאריכי יצור ורק אחרי זה התחילו להרכיב.

קובי

:-)

פורסם

תשמע, הקניה שלך הייתה לפני שנה וחצי וכיום המחיר עלה ביותר מ-100 ש"ח לצמיג(אחרי שדיברתי עם צמיגי כחלון)

השגתי מחיר זהה(לאחר העליה במחיר, כ-500 ש"ח לצמיג) אצל אנטון - יפו(מאחר והייתה לי חוויה זהה לזו שדובר עליה אבל עם צמיגי אנטון בחולון - אליו אני יותר לא חוזר)**לפי הבנתי צמיגי אנטון חולון יש רק אדם אחד שהוא שותף בעסק וזה לא סניף נוסף של אנטון ביפו.

מחר אני מקווה לסגור סופית את סיפור הצמיגים ומקווה לא ליפול שוב פעם לטריקים של הפנצ'ריות.

נ.ב

אגב אם דובר על תאריכים, אז אם הצמיג חודש 10 שנת 2010, זה בסדר?

מי שרוצה להתרשם מסרטון שמדגים את יכולות הצמיג(בתקווה שזה לא טריק שיווקי) מוזמן להיכנס ללינק הבא:

http://www.youtube.com/watch?v=XWS7Jqcxb3M

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תוכן חדש...