Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חן, לא שידוע לי, אני אספתי אותו מסככה בצפון.

היום הוקדש לגלגל הקידמי, לאחר שהדרם חזר מחריטה בשבוע שעבר עם רפידות חדשות,

וביום שני אספתי את החישוקים והחישורים מציפוי , היום היה יום הרכבה ( אתמול צבעתי שכבה שלישית את הנאבה)

נתחיל בתמונות הלפני:

20102010186.jpg

20102010185.jpg

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנאבה זוכה למייסבים וגריז חדשים , כל השייבות והספייסרים למינהם נמצאו תקינים וחזרו לביתם מזה 45 שנה:-P

השפיצים ( חישורים,מה לעשות אני מגיע מעולם האופניים..) מתחילים להסתדר,צד אחד ואז ההצלבה,הופכים והצד השני נשזר,

כאשר הכל במקום,סוגרים את הכל לעומס ראשוני ומעלים למתקן האיזון, עכשיו מתחיל הכיף האמיתי, לאט לאט מצטמצמת הביצה

ואחריה איזון ימינה שמאלה, ועוד קצת תיקוני ביצה וחוזר חלילה , כאשר הכל מאוזן, מביאים לעומס הסופי והופ מוכן.

TRIUMPH T100S 66 002.JPG

TRIUMPH T100S 66 003.JPG

TRIUMPH T100S 66 005.JPG

TRIUMPH T100S 66 006.JPG

TRIUMPH T100S 66 007.JPG

TRIUMPH T100S 66 009.JPG

TRIUMPH T100S 66 010.JPG

TRIUMPH T100S 66 012.JPG

פורסם
הנאבה זוכה למייסבים וגריז חדשים , כל השייבות והספייסרים למינהם נמצאו תקינים וחזרו לביתם מזה 45 שנה:-P

השפיצים ( חישורים,מה לעשות אני מגיע מעולם האופניים..) מתחילים להסתדר,צד אחד ואז ההצלבה,הופכים והצד השני נשזר,

כאשר הכל במקום,סוגרים את הכל לעומס ראשוני ומעלים למתקן האיזון, עכשיו מתחיל הכיף האמיתי, לאט לאט מצטמצמת הביצה

ואחריה איזון ימינה שמאלה, ועוד קצת תיקוני ביצה וחוזר חלילה , כאשר הכל מאוזן, מביאים לעומס הסופי והופ מוכן.

רן כל הכבוד

נראה ממש טוב.

צריך הרבה סבלנות להיתעסק עם השפיצים.

בהצלחה,חן.

פורסם

רן שלום

אני ממש שמח לראות שהחלטתה לשתף אותנו בתהליך השיפוץ

נראה שהולך להיות מאד מעניין וברמה גבוהה

בהצלחה . איציק

פורסם

תודה על הפרגון, אתמול הוצאתי את השלדה לצילומים,הרכבתי את תושבות המנוע הקידמיות ובדקתי שהברגים שהוזמנו מתאימים,

אני משתדל להחליף את רוב הברגים בשלדה לSTAINLESS STEEL הבעיה היא שאי אפשר למצוא כאלה בארץ שיתאמו לסטנדרט הברגים האנגלי שהיה מצוי באופנועים אנגליים עד 68 - WITWURTH , אז הברגים הנ"ל הוזמנו מאנגליה,המחירים סבירים בהחלט יש קטלוג מסודר והחברה שם מבינים ענין, לשמחתי בינתיים המכס לא עושה בעיות ביבוא ברגים..בדגש על בינתים:?

השלדה נצבעה באבקה בשחור מעט מבריק, סך הכל אני מרוצה מהתוצאה ושוב אני לומד שאיכות העבודה היא איכות עבודת ההכנה,כך שאני יכול לבוא רק לעצמי בטענות.

מכיוון שהמוטו שלי בשיפוץ הזה הוא שכל יום יש התקדמות, הצלחתי להגניב שעת עבודה אחת אחה"צ אחרי שכל האורחים הסתלקו,

הכנסתי את הכוסיות של מייסב המזלג בחזרה,לאחר שנבדקו נוקו ושויפו בנייר 600 כדי לוודא שהם חלקים וללא שקעים, השתמשתי בכלי מיוחד בדיוק בשביל זה, רק של אופניים:-D

כדוריות חדשות 24 כל צד( גם פה הגודל הוא סטנדרטי כמו באופניים 3/16 INCH ) גריז חדש והרכבת גשר תחתון וסגירת העליון מולו,

המייסב מסתובב חלק ויפה ואין חופש.

IMG_0163.JPG

IMG_0166.JPG

IMG_0165.JPG

IMG_0164.JPG

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חלף לו חודש מהעדכון האחרון, את המעט זמן שיש לי הקדשתי לטריומף וקצת הזנחתי את העדכון,

אז נתחיל מהסוף, השלדה מחוברת לגלגלים, הבולם הקידמי שופץ וכך גם האחוריים.

בולמים אחוריים- מכיוון שהבולמים האלו הם לא המקוריים ומכיוון שלאחר פירוק גיליתי שהם גם לא עובדים כל כך- החלטתי להזמין בולמים חדשים מתוצרת HAGON חברה בריטית שעושה רפליקות משופרות לבולמי עבר, בינתיים בשביל לא לעכב את הבנייה הרכבתי את הבולמים הקיימים, השתמשתי בPRESS כדי ללחוץ את הקפיץ וכך ניתן היה לפרק את הבולם,הקפיץ הושרה בנוזל 00 של סנו להורדת החלודה השטחית ( טיפ שלקחתי מהשיפוץ של ליאור ברוך8)עובד מצויין) הבוכנה עצמה לא יצרה שום התנגדות (REBOUND) ולכן החלטתי לנסות לתקן- הבולם מגיע סגור ולא ניתן לפתיחה, קדחתי חור קטן בתחתית,הוצאתי את השמן/מים שחורים

שהיו בתוכו,הברזתי את החור לבורג 4 מ"מ +O-RING ,שמן חדש,סגירה,צבע והבולמים מוכנים.

בולמים קדמיים- הבעיה העיקרית הייתה הצינורות הפנימים שמצופים בכרום קשה , מה שהיה במקור היה "פצוע קשה" והתקבלה החלטה להביא צינורות חדשים מאנגליה, סט בושיינגים מנחושת ואטמים כבר הגיע לפני חודשיים, תושבות הניקל כבר חזרו לפני חודש מציפוי,והשבוע סיימתי את צביעת ה"רגליים" וכך ההרכבה הייתה קלה ונוחה כשהכל חדש או כמו חדש.

הגרמושקות חוברו בינתיים עם אזיקונים שחורים,בהמשך יהיו שם קליפסים ממתכת יעודיים.

הנקודה הזו של "שלדה מתגלגלת" היא נקודת מפתח בשיפוץ ונותנת BOOST של מוטיבציה להמשיך, בשלב הבא אני אמשיך לחבר חלקים נוספים לשלדה, הכנפיים ומיכל הדלק נצבעו בצבע יסוד, והתחלתי לפחח את הכנף הקידמית- תמונות עוד שבועיים כשאחזור ממילואים.

בתמונה האחרונה הצצה קטנה לכסא החדש שהגיע בשילוב המיכל דלק ספייר שליי:-D

11.jpg

281.jpg

292.jpg

286.jpg

פורסם

אחה"צ יצאתי לסיבוב על הBMW ,הייתי חייב לרכב קצת , כמו רבים אחרים גם אותי תפס המוות המיותר של טל שביט

בהלם, גם אותי טל לא הכיר ובכל זאת היה לו תפקיד מכריע בעיצוב האישיות שלי אי שם בסוף שנות ה-80 כתיכוניסט שכל עולמו

מרוכז בדבר אחד- אופנועים. רכבנו על ווספות וחלמנו על בימוטה. יהי זכרו ברוך.

293.JPG

פורסם

רן - לא רק שאתה עושה עבודה יסודית ומשקיע בכל פרט בשיפוץ - גם שפתך הינה מקוצעית עם הרבה מונחים שידועים לבעלי מקצוע

נראה שיש לך מושג במכונאות - אפילו, הייתי אומר - היכרות אישית

כפי שציינתי - יישר כוח ובהצלחה בשיפוץ.

אתה משקיע רבות ובטוח שגם תקבל תמורה נאותה לאחר השיפוץ בעת הרכיבה.

מצא משה

פורסם

רן הטריומף נראה מרשים!

תן כמה תמונות של הR24 המשופץ אל תיהיה כזה צנוע!,אולי זה יתן מוטיבציה לסיים את שלי אחרי כל כך הרבה שנים שהוא בקופסאות.

חן.

פורסם

תודה על העידוד חברים,

חן ,עוד שבועיים כשאחזור ממילואים אצלם קליפ וידאו בשבילך:-D תודה על העזרה עם החלקים !

דצמ' 08 007.jpg

פורסם
תודה על העידוד חברים,

חן ,עוד שבועיים כשאחזור ממילואים אצלם קליפ וידאו בשבילך:-D תודה על העזרה עם החלקים !

גם בשבלי מת על האופנוע הזה, תן יותר תמונות ורבה מילים, בקיצור ספר סיפורו, הוא ניראה מדהים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
תודה על העידוד חברים,

יופי!

רק שתדע שזה הR24 היחיד בארץ שנוסע ומשופץ,ככל הידוע לי בכל אופן.

חן.

• תוכן חדש...