Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ה403 שלי


אסף הופמן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מת על האוטו והשירשור, מחזיק לך אצבעות בתהליך:

 

1. אם נשבר/נקרע/ננזל מנגנון דוושת המצמד, לא צריך לדחוף, אפשר עדיין להסיע את הרכב: מכבים את המנוע, משלבים הילוך ראשון או רוורס לפי הצורך, משחררים בלם ומניעים. המתנע מסיע מעט את הרכב וגורם בו זמנית להנעת המנוע, זאת אומרת שהרכב מתחיל לנסוע. צריך רק להתאמן קצת בהוצאה מהילוך ללא הפרדת המצמד, דבר שעושים בעדינות, תוך כדי הרמת הרגל מהגאז.

לא בכוח, אפשר גם להמשיך להעלות הילוכים, צריך רק להמתין מעט בין הילוך להילוך. אפשר גם להוריד ככה הילוכים, רק צריך לתת גאז ביניים. בביצוע נכון, ההילוכים עוברים עוד יותר קל מאשר עם ההפרדה של המצמד!

 

2. לגבי מריחת משחת הגריז במקומות מועדים לחלודה - ממליץ להשתמש בספריי גריז. אני מתיז ספריי גריז מתחת לגומיות של השמשה הקדמית, במקומות שהחלודה כבר התחילה. זה עוצר ביעילות רבה את התהליך. אני מחדש את ההתזה בערך פעם בשנה...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב מאוד מעניין והצבע המקורי ממש מתאים,נראה שלמרות שהרכב נראה חיצונית במצב טוב,יש כנראה הרבה עבודה וצריך לעשות הכל ביסודיות ולא לשים תלאי על תלאי.

פורסם

מהתחלה אמרתי קולומבו! :lol:

 

תגיד, מתי אתה כבר בא לבקר אותי עם הרכב, אחרי הכל, אנחנו שכנים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלום לבאי הפורום,

עדכון קצר (ללא תמונות).

עד השבוע לא ניתן היה לנעול את הרכב. הידית הימנית היתה נעולה ללא מפתח (אפשר היה לפתוח אותה רק מבפנים) ולשמאלית גם לא היה מפתח. השבוע פורקו הידיות ונמסרו למנעולן המקומי (להלן חיים) שקפץ משמחה כשראה את האתגר שהצבתי לפניו. תוך יממה חזר אלי חיים. הוא סיפר לי שבמקור לשתי הידיות היה מפתח שונה. הוא התאים מפתח אחד (מקורי של פזו') לשתי הידיות וכעת אפשר לנעול את הרכב.

בברכת שבוע טוב...

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שבוע טוב לבאי הפורום.

עדיין מחפש המלצות למכונאי שיעניק ל403 טיפול מעמיק (אוברול מקיף) באיזור זכרון, בניימינה, חדרה.

מסקר קצר שעשיתי בין כמה בעלי מוסכים עולה כי אין להם סבלנות להתעסק עם אספנות :?.

תודה.

פורסם

אני מכיר מוסכניק עם לב טוב באזור התעשיה של חדרה. מוסך עילית.

קוראים לו דוד... כנס אליו, אולי יוכל לעזור לך..

HYUNDAI GETS 1400 2008

  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לחברי הפורום,

היום בבדיקה השיגרתית (פעם בשבוע לפני הנסיעה שמן+מים) חשכו עייני. סיכת השמן יבשה כמו המידבר:shock:. איך יכול להיות? בפעם האחרונה שבדקתי (שבוע שעבר) הייה 3/4 כמות. מלאתי שמן מספיק כדי להניע (50/20 זה טוב?) ונסעתי לקנות גלון שמן נוסף. יש לציין כי בכל זמן הנסיעה מנורת לחץ שמן לא דלקה ולא נשמע רעש חריג מהמנוע. בתחנת דלק התכופפתי וראיתי שלולית שמן מתחת לצינור נשם המנוע ושלולית אחת מתחת למנוע באותו איזור כאשר הנביעה מאיזור החיבור בין הראש לבלוק מנוע אבל היה לי מאוד קשה לראות מהיכן.

כשהגעתי הביתה ויצאתי מהאוטו ראיתי שביל טיפות שמן לכל אורך הדרך.

כנראה שאשבית את הרכב עד לשיפוץ מלא של המנוע :cry:.

תרומת חלקים תתקבל בברכה.

פורסם

נראה מתבקש לאור המצב העגום של המנוע

אך

אחרי שיפוץ תסע בתענוג עם הרכב ותוכל לסמוך עליו להגיע בשלווה ונחת למחוז חפצך

בלי לאבד שמן ובלי לצרוך יותר מידי דלק .

 

אוברול מנוע , קדימה ובהצלחה :-)

 

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

 

וסרשטיין דרור


×
×
  • תוכן חדש...