Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעה / אסף בר-שי

ישראל צריכה אירוע מוטורי גדולמשמעות המילה "איטליה" עבור רבים היא "מסלול הפורמולה 1 במונזה". ומה מייצגת המילה "ישראל"? בשם ההסברה והנורמאליות, מה דעתכם על Israel Rally, Arava Stage?

http://www.motocar.co.il/article/12343.aspx

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד, ארוע ראלי, אפילו בסבב העולמי, מייצר ציוץ תקשורתי - לעומת מרוץ F1.

יש בעולם הרבה יותר אנשים שיודעים שיש מרוץ F1 במונאקו, מאשר אלה שיודעים שיש ראלי מונטה קרלו.

פורסם

ניר

דווקא במקרה ראלי מונטה-קרלו המרחק, מבחינת תודעה לא כזה גדול .

ראלי מונטה-קרלו איבד מעט מאד מיוקרתו למרות שעבר לסדרת ה-IRC .

נכון שהגראן-פרי עדיין יותר יוקרתי ובכל זאת...

ועכשיו אני בטוח שתגיד משהו אחר...ח ח

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

האם לא נכון יותר לארגן בהתחלה אירועים מקומיים,המוניים,משהו שימשוך את הקהל המקומי - ראליקרוס למשל ?

האם מישהו עדיין זוכר את אירועי אשקלון עם המוני הצופים,האקשן ואוירת חג ? למה לא להתחיל מזה? למה ישר לקפוץ על אירוע בומבסטי ויקר ,שלא בטוח מביא קהל וסיקור עיתונאי ?

אולי באמת להתחיל (לשחזר) בקטן ,להצליח בזה ואחרי זה יהיה קל יותר גם לארגן משהו רציני יותר ?

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש ארוע מוטורי גדול - ב10-12 ביוני, באחה חוצה ישראל גולן-אילת. כל שנה הוא יותר גדול - האם השנה יהיו כבר 100 צוותים? יש גם קצת אספלט למי מכם שחייבים - קטע מנהלתי על כביש 6 :-D  

Jeepolog.com

פורסם

הניווט הוא כמובן ללא הכרות מוקדמת עם המסלול ( אסור פרה-ראנינג - המסלול נחשף רק בערב המרוץ) וללא נוטס. גם אם מישהו עושה היכרות מוקדמת, מדובר על 600 קילומטר מדודים פחות או יותר. מקבלים קובץ נ.צ. ארוך כגלות לGPS, והניווט בין נקודה לנקודה חופשי (אם כי מוגבל מאד בגלל צפיפות הנקודות). צריך לעבור בכל נקודה +- 200 מטר והGPS שלך נבדק בסוף המרוץ.  

כמו כן, המסלול למרות שברובו הגדול שבילים מהירים שבהם גם מכונית ראלי תעבור ותהיה תחרותית, יש בו לא מעט קטעים קשים, איטיים עבור מכונית נמוכה. עם זאת יש לציין את יובל מלמד שהתחרה עם הפורסטר טורבו המוגבהת בהצלחה לא מבוטלת, וגם און יעקובסון התחרה פעם אחת עם פיאט פנדה 4X4 - לא היה תחרותי, אבל הפיאט שרדה לפחות...

אבל השרשור הוא על ארועים מוטוריים גדולים - רק רציתי לציין, שזה אמנם לא בדיוק ענף הספורט המוטורי הפופלארי פה בקארספורום, אבל זה ספורט מוטורי לכל דבר, ארוע שרץ כבר כמה שנים טובות וגדל ומתמקצע משנה לשנה, מקבל חשיפה בתקשורת הפופלארית (כמה דקות בחדשות ערוץ 2 ו10, כתבות בעיתונות היומית), הפנינה שחוצה את ישראל ולכן נגיש ומושך צופים לכל אורכו. ו80+ צוותים מתחרים - זה לא מעט עבור ארוע ראלי-רייד גם בקנה מידה ארופאי.

Jeepolog.com

פורסם

תחרות משולבת זה יכול להיות נחמד, אבל רכבי ראלי לא יכולים להשתתף במסלול ראלי רייד שמותאם לרכבי שטח.

רכבי ראלי רייד יכולים להשתתף במסלול שמותאם לרכבי ראלי, אבל שם אין להם סיכוי :lol:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אגב- פותח השרשור דיבר על Arava Stage , היו שנים שמסלול ראלי חרמון אילת נע בקטע הדרומי צמוד לגדר המערכת עם ירדן, שם באמת אפשר לעשות מסלול ארוך מאוד שגם רכבי ראלי יכולים להשתתף בו.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

מרשל (אריה?) ונמרוד

האם אני מכין את הרכב מבחינת ציוד GPS וכל מה שצריך לראלי רייד (עזבו ישרוד לא ישרוד הרכב)

האם טכנית אני יכול להרשם ולהשתתף?

קבוצת ראלי גמליאל GRT

• תוכן חדש...