Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול היתי במוסך לצורך טיפול, בזמן הטיפול המכונאי בא אלי ואמר לי שאחד הבולמים הקדמיים התחיל לנזול. מבירור מהיר במוסך מורשה, עלות בולם מקורי קדמי 1150 ש"ח לפני מע"ם אחורי 800+ (ללא קפיצים) תחליפיים לא ניתן להשיג לפי מה שאני יודע.

מזמן רציתי להחליף בולמים, אך תמיד דחיתי את זה והרכב כבר התחיל להיתנהג כמו ספינה אמריקאית בזמן האחרון.

אני חושב בכיוון של קוני עם קפיציים שלהם או אייבך (חשוב שיהיו ללא הנמכה), בינתיים רק לקידמיים ועוד חודשיים גם אחוריים.

יש למישהו מושג מה עלות של בולמים כאלה? איפה אפשר לברר מחיר או לקנות?

כמו כן גם נתקלתי בפורום של אלפא באנגליה בהמלצות על בולמים של חברת FK יש להם סט כזה

http://www.fk-automotive.de/websale7/FK-Silverline-Gewindefahrwerk-passend-f%fcr.htm?Ctx=%7bver%2f7%2fver%7d%7bst%2f3eb%2fst%7d%7bcmd%2f0%2fcmd%7d%7bm%2fwebsale%2fm%7d%7bs%2ffk%2dautomotive%2fs%7d%7bl%2fDeutsch%2fl%7d%7bmi%2f3%2d2834%2fmi%7d%7bpi%2f1020002%2fpi%7d%7bpo%2f2%2fpo%7d%7bsf%2f%3cs2%3e%24%241%3c%2fs2%3e%3cs11%3eAlfa%20Romeo%3c%2fs11%3e%3cs12%3e145%20%28Typ%20930%29%3c%2fs12%3e%2fsf%7d%7bp1%2ff0e4258b600f4e4001bc3cc5e3295518%2fp1%7d%7bmd5%2f87db936e9e8a6f811a075dee99713cf1%2fmd5%7d

כמו כן קיימים להם סטים יותר זולים (משהו כמו 400 יורו).

מה אתם אומרים? לרכוש בארץ? או לייבא מחו"ל ? כמו כן שמעתי שאם יש אישור שהמוצר מיוצר באירופה משלמים רק מע"ם אליו, הם זה נכון?

פורסם

תבדוק אצל TGP. הם הנציגים של FK בארץ ועוד יצרניות מתלים מגרמניה כמו בילשטיין, אייבך וכד'. יחסוך לך את הסבל מול פקידי המכס :-(

פורסם

דיברתי עם פיט סטופ היום, FK הם לא מחזיקים.

כמו כן הבחור שם חיפש לי בולמים של חברות אחרות ואין להם שום דבר לרכב שלי :cry:.

את היבואן של קוני לא הצלחתי להשיג.

יש לכם עוד הצעות?

פורסם

הבנתי שהאמינות של FK , על הפנים.

היה מיקרים בארץ של בולמים\קויילאוברים של FK שהיו רועשים מאוד והם הוחלפו לחברה אחרת , יכול להיות מכאן נובעת הסיבה שPITS STOP הפסיקו לייבא את בולמים\קויילאוברים שלהם.

הבולמים קפיצים של FK הם של "חברת מדבקה".

פורסם

בילשטיין הוא המותג המוביל בעולם בתחום,

תתארגן על כאלו ותהנה.

דרך אגב, יש לך מכונית מצויינת אני מאוד אוהב את ה-145TS

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

As I know the suspension in the alfa 145/6 is the same like in Fiat Tipo/Tempra. So check it, because it will be much easier to find an also to cheap to buy.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

לא הייתי קונה קוני רק בגלל השרות הגרוע של הנציג שלהם בארץ.

נראה שאין להם רצון לשמר לקוחות והם עובדים בשיטת "הלקוח החד פעמי"

חבל!

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

מסכים עם האלפיסט מעליי .

לדעתי לך על "בילשטיין" או "וויטק" .

אחלה של בולמים ולשניהם יש אחלה יבואן .

לא ממליץ קוני . מלבד הנטייה לדלוף ולנזול , אין להם שירות ראוי כמו בכל העולם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לירן תודה! :-)

גירי אתה בטוח? באיזה דגמים של פיאט יש את אותם בולמים?

כתבתי כבר שדיברתי עם היבואן של בילשטיין, אין לו אף בולם שמתאים לרכב שלי (גם לא של חברות אחרות). :roll:

פורסם

במחירים האלה יהיה עבורך קלאסי להזמין מחו"ל.

אחרי משלוחה ומיסים עדיין יוצא לך זול יותר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש לי גם בעיה בבולמים בפאסט שלי, הלכתי אתמול לסיבוב מחירים באזור המסגר ונכנסתי לTGP הוא דרש 6-7K רק על רבייעת בולמי זעזויים של בילשטיין.

המחירים שם מטורפים זה לא יאומן, אמרתי לו שראיתי באינטרנט את הדברים הנ"ל באזור ה200 יורו והוא צחק לי בפרצוף ואמר שלא מאשרים יותר להביא חלקי חילוף "בטיחותיים" לרכב.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תבדוק בולמי מונרו - עושים את העבודה כמו שצריך, שלח לי פרטי איפה אתה גר אולי אתה מספיק קרוב לאיפה שאני קונה חלקים שם אני אוכל לסדר לך מחיר טוב.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
לא הייתי קונה קוני רק בגלל השרות הגרוע של הנציג שלהם בארץ.

נראה שאין להם רצון לשמר לקוחות והם עובדים בשיטת "הלקוח החד פעמי"

חבל!

גם לי יש ניסיון זוועתי עם היבואן (ורטהיים) לאחר רכישת KONI 4 לאלפא, מאוד לא מומלץ...

על הספרינט אני עם קוני ובGTV עם בילשטיין אני מאמין שיהיה לי את הכסף אני יחליף בספרינט לבילשטיין, חוץ מהשירות הגרוע הבולמים אכזבו אותי, כל רעיון הכיוון הוא מאוד לא פרקטי מכיוון שצריך את הבולם על השולחן (כמעט בכל הדגמים של האלפות) ולדעתי כל הנושא מיותר, אני מעדיף לתת למומחים לכוון לי את הבולמים

• תוכן חדש...