Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 3 שנים עם הקסארה XTD שלי שצערי הרב הוכרזה כ"לא לתיקון " אני מחפש עכשיו משפחתי גדולה יותר שתאפשר ל3 כסאות ילדים לשבת מאחרוה בנוחות .

ראיתי היום קסנטיה שהומלץ עליה פה בחום אבל העובדה שאין לה חגורת כתף במושב האמצעי די פסלה אותה (מעבר לכך שזאת שאיתי היתה במצב תחזוקה די רעוע)

אנחנו מתלבטים עכשין בין 3 קטוגריות

1.סניק 2001 שמחירה באזור ה40 K

2.ברלינגו קנגו וכדו באזור ה2003 גם בסביבות ה40 K

3.לרכוש מליסינג של אחת החברות (לא רוצה לפרסם לכן לא אנקוב סשמה ) שמצעיים עכשיו 25 % הנחה מהמחירון מה שמאפשר לי לרכוש או מגאן 2 או אימפרזה או C5 כולם 2005 ב55K

אני נוטה לרכוש את החדשות ולו מהסיבה שההנחה אכן משמעותית ובאופן היפוטטי אוכל בעוד שנתיים למכור את הרכב בקצת פחות ממה שרכשתי אותו .

ועדיין אני מתלבט בין ה3 חשובה לי נוחות הנסיעה אבל גם עלויות ההחזקה והמרווח הפנימי.

לכל אחת מהם יש יתרונות וחסרונות:

הסובארו תתן שמירת ערך הכי טובה עלויות אחזקה נמוכות אבל נוחות ומרווח נמוכים

הC5 תתן נוחות ומרווח אבל עלויות החזקה ודלק גבוהות וירידת ערך היסטרית

את המגאן 2 אני לא מכיר .

אשמח לשמוע המלצות

פורסם

ראשית , למה לא תרכוש קסארה ממודל מתקדם יותר ?

מבין האופצית, הסובארו נופלת מייד, 3 מאחור זה רק אם אחד יסכים לשבת בבאגאז..

המאגאן וה C5 לא נמצאות באותה קטגוריה, זאת משפחתית רגילה , וזו משפחתית גדולה.

עלות האחזקה אינה זהה (C5 יקרה יותר), כך שאם אתה רוצה אחזקה סבירה לך על המאגאן.

אל תוותר על בדיקה מקיפה של הרכב, ולבקש את ספר הטיפולים המלא שלו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עם כל אהבתי לקסארה -היה צפוף שם מאחור -ואם כבר מחליפים חשבנו לקנות רכב גדול יותר .

המגאן והC5 לא באותה הקטגוריה אבל נכון להיום הם באותו מחיר .

האם ניתן להסיק שבעוד כשנתיים שלוש הערך של הC5 יהיה עוד יותר נמוך מהמגאן?

פורסם

את האמת אני באמת לא יודע.

מכול מקום, מציע לך אלטרנטיבה שונה במחיר דומה - סיטרואן פיקאסו חפש ולא תתאכזב . (וגם סניק פרטית)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הלוואי והיתי מוצא פיקאסו -כבר שקלתי להדפיק פתקים על וישרים של פיקאסו ולשאול אם הם מוכרים .

לגבי הסניק ראיתי היום אחת שנראית במצב ממש טוב 2001 ע0 95K אבל המחיר שלה הוא 40K לא עדיף כבר לרכוש מגאן 2005 ב55K?

באותו עניין עברתי על רשימת הטיפולים של הC5 שהיה להם בסוכנות לכולם היה רשימת טיפולים באורך הגלות ובדיקות בלשון המעטה לא משהו -סוכן המכירות שבהתחלה המליץ לי די באגרסיביות ע להC5 לאחר שעברנו על המכונית אמר לי גם הוא שכדאי לי לרדת מהם .

הבעיה האחרונה שנותרה היא שכמעט כל מי שדיבתי איתו שנסע במגאן החדשה לא הפסיק לשבח את הנוחות נסיעה אבל כולם גם טענו שהמכונית נכנסה אין ספור פעמים למוסך על בעיות חשמל האם שוב מדובר בסטיגמה על צרפתיות או שאכן ישנה בעיה ,כמו כן האםהטיפולים במגאן יקרים יותר ?

לסיכום האם שווה להשקיע עו 10K ולקחת מזדה 3 (שהיא גם פחות בטוחה ופחות מרווחת ) או לקחת צ'אנס עם המגאן?

פורסם

שטיות אחי יש לי אימפרזה אחלה אוטו שבעולם מרווח חבל על הזמן אני לא מוכן להחליף אותו רכב מטוס אני נוסע עם כיסא של אחי הקטן ועוד 2 חברים מגודלים מאחורה ותאמין לי אותו מרווח

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם
שטיות אחי יש לי אימפרזה אחלה אוטו שבעולם מרווח חבל על הזמן אני לא מוכן להחליף אותו רכב מטוס אני נוסע עם כיסא של אחי הקטן ועוד 2 חברים מגודלים מאחורה ותאמין לי אותו מרווח

מניסיון 2 בוסטרים וסלקל תופסים יותר מקום מ3 מבוגרים לגבי המטוס , יכול להיות אבל למרות החולשה שלי למהירות אני דווקא מנסה להיגמל :wink:

מה? איך אתה משווה מזדה 3 לC5 ולמגאן ? המאזדה פחות מרווחת הרבה פחות נוחה,חוץ מיזה תיסתכל בשירשור שניפתח לגבי הC5

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=205248

נהגתי בדי הרבה מכוניות בחיי והמזדה 3 היא המכונית המהנה שבהם ואני אומר זאת כמי שגדל על מגזין אוטו ומרגיש בושה גדולה להגיד דברים טובים על יפניות אבל אין מה לעשות הלנטיס היתה מכונית דפוקה אבל המזדה 3 רכב מצויין .

בע"ה מחר אני אעשה נסיעת מבחן על המגאן ונראה מה היא שווה ,לצערי לפחות נכון לעכשיו הC5 קצת פחות רלוונטית

• תוכן חדש...