Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מתכנן לרכוש רכב התקציב עומד על 25000 ש"ח.

קצת פרטים אנו משפחה קטנה אני אשתי ותינוק.

אנחנו לא נוסעים הרבה משהו כמו 600 ק"מ בחודש.

אני צריך רכב שיהיה חזק, נוח וחסכוני מבחינת דלק.

כמו כן מה עדיף רכב קטן או רכב משפחתי (אם יש אחד שעומד בדרישות שהצגתי)

תודה מראש.

פורסם

קודם כל תריץ חיפושים - דיברו פה כבר לא מעט על כל מיני אופציות שיכולות להיות רלוונטיות בשבילך.

חוץ מזה, YNET פעם עשו איזו השוואה על משומשות עד 30000 - לא תורה מסיני, אבל זה יכול לתת לך כיוונים כלליים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3106336,00.html

אני הייתי הולך על פונטו - נראה לי שיענה לך בגדול על הדרישות, אבל אני נוהג על פונטו אז אני משוחד.

בהצלחה בחיפושים,

ניר

פורסם

אם יש תינוק (ואני מניח שיהיו עוד) אז רצוי רכב עם תא מטען (עגלות תיקים וכו') ומושב אחורי מרווח בשביל הכסא.

גיר ידני יהיה יותר חסכוני מאוטמטי ולכן כדאי ידני.

במקומך הייתי מחפש בכיוון של סובארו גרנד לאונה , מזדה 323, טויוטה קורולה ידניות.

אופציה נוספת (ויותר בטיחותית ונוחה) היא רנו מגאן ידנית.

אסף

פורסם
קודם כל תריץ חיפושים - דיברו פה כבר לא מעט על כל מיני אופציות שיכולות להיות רלוונטיות בשבילך.

חוץ מזה, YNET פעם עשו איזו השוואה על משומשות עד 30000 - לא תורה מסיני, אבל זה יכול לתת לך כיוונים כלליים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3106336,00.html

אני הייתי הולך על פונטו - נראה לי שיענה לך בגדול על הדרישות, אבל אני נוהג על פונטו אז אני משוחד.

בהצלחה בחיפושים,

ניר

קודם כל תודה רבה דבר שני עשיתי כמה חיפושים וההתלבטויות שלי הם בין הרכבים: פונטו, מזדה 323 סדאן, קליאוB, מזדה 121 אם אתה יכול לתת לי יותר פרטים על הפונטו צריכת דלק וכו' אני אשמח ועוד משהו איזה דגם בדיוק כי הבנתי שיש כמה דגמים אחד יוצר טוב ואחד פחותץ תודה

פורסם

קודם כל בהתייחס לכותרת בנסועה של 600 ק"מ לחודש, כלכלית עדיף לנסוע במונית (אפילו ישאר לך עודף...)

אם בכל זאת לקנות רכב...

אני הייתי בוחר במאזדה 121, ועדיף ידנית גם כי יש לה הגה, וגם כי היא חסכונית יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה יכול למצוא בראבה משנתון מתקדם מאד, ובהעדפה למנוע 1.4

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...