Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

שלום, אני וחברתי אמורים לעבור לגור ביחד (סוף סוף) באיזור המרכז.

האיזור הממוקד הוא כנראה פתח תקווה , אבל אני מבקש דווקא עצות

כלליות לגבי שכירת דירה. מה לחפש, ממה להתרחק, מה חשוב ,

איך לעמוד מול בעל הבית וכו' כל מה שעולה לראש למי ששכר/שוכר.

לא אתנגד לעצות מאריכות גם מתושבי פ"ת...

תודה רבה,

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נווה עוז!

יש שם בתים ב-500 דולר לחודש. יש לי ידיד ששוכר בית פרטי קטן כזה עם שותף - הוא מבסוט רצח

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בתור תושב לשעבר של פתח-תקוה (26.5 שנים) ושמח על כל רגע שעפתי מהמקום הזה, אפשר לשאול מדוע דווקא שם ??

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נווה עוז היא שכונה בפ"ת

אם דווקא פ"ת, תמיד אפשר למצוא דירה יפה באם המושבות (השכונה החדשה)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• אחראי פורום
פורסם
נווה עוז היא שכונה בפ"ת

אם דווקא פ"ת, תמיד אפשר למצוא דירה יפה באם המושבות (השכונה החדשה)

אה....חשבתי שזה מושב באיזור. על אם המושבות אני יודע, בקרוב

אני יעשה סיבוב בעיר, להכיר קצת. תודה!

איציק- לצערי אתה לא תושב פ"ת הראשון שאומר את זה....:-(

שני שיקולים - האחד כספי. פ"ת זולה ב-50 עד 100 דולר בהשוואה לגבעתיים/ר"ג.

השני - בפ"ת גר ידיד של חברה שלי והיא תוכל לנסוע איתו ללימודים (הם לומדים

תקופות בבתי חולים שונים).

זה עדיין לא סגור , אבל נראה שלפחות את השנה הראשונה נעביר בפ"ת.

תודה, איתי.

פורסם

שים לב על מה אתה חותם (קרא את החוזה בשקידה ותן למישהו אחר מנוסה גם לקרוא)

ואל תסכים לכל דבר.

אני למשל ויתרתי על דירה שמאוד רציתי כי התעקשו על צ'ק פתוח בתור ערבות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם אני בדקתי לא מזמן את האפשרות לעבור לפ"ת ושקלתי ברצינות את "אם המושבות".

יש לי חבר שהיה מתווך בפ"ת אז הוא אמר לי להתרחק משם,שאם יש רוח אז כל הריחות מהמזבלה שלא רחוקה משם מגיעים ישר לשכונה (אמר גם שאנשים שם לא יכולים למכור בגלל זה).

אז אם אתה שוקל את "אם המושבות" תבדוק גם את העניין הזה.

לפי מה שאותו חבר אמר לי,עדיף להתמקד בעין גנים (כמו שאמרו פה קודם).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אפשר לתת לך עצה?

אל תדאג כל כך לכסף,לבעל הדירה ולאחותו הצולעת.אלה דברים שקל להסתדר איתם בסופו של דבר, כי כסף זה כולה כסף.דירה שכורה זה דירה שכורה.אפשר לקום וללכת בכל רגע נתון.מקסימום עלה לך קצת.לא מתים מזה.

תאמין לי....תדע גם למה אתה נכנס בקטע של לגור עם מישהי.גם אם אתה בא מהבית של ההורים וגם אם שכרת דירה קודם.

קח בחשבון שזה המבחן הראשון בשורה של מבחנים לזוגיות שלכם ואם אתה לא תעבור אותו בחוכמה, אתה תאכל זין. (ד"א....אם כן תעבור אותו בחוכמה היא תהיה זאת שתאכל זין. סתם ,סתם.בדיחה.) יש לי חברים שהיו במערכות יחסים אולטרא מאושרות- עד שהם עברו לגור ביחד..... והיא גילתה שאתה גוזר ציפורניים במיטה או שאתה בא הביתה מהעבודה וזורק את הגרביים המטונפות על הריצפה. אתה,מצד שני,מעולם לא ידעת שכשאתה לא מסתכל,היא מפוצצת במקלחת חצ'קונים ושלמרות שהיא נראית כוסית (אני מקווה בשבילך) מסתבר שכשהיא יוצאת מהשירותים נשאר אחריה ענן של ריח של חרא תלוי 5 דקות.

ופעם בחודש הן משאירות באסלה משהו מדמם שמסרב לרדת דווקא כשאתה מת לחרא כבר שמונה דקות ולא מבין למה היא מורידה מים 7 פעמים.

אני לא יודע באיזה מצב כלכלי אתה,אבל שים כסף בצד.לפחות איזה 7-8 בגלל שלגור עם בחורה זה הוצאה.אתה צריך לצבוע,לסדר,לקנות את השולחן שהיא אוהבת ואתה לא מבין למה וכו.גם תזדקק למכשירי חשמל שלא דמיינת שבכלל קיימים כמו : "תנור" או "מכונת כביסה".אלה דברים שבכלל לא ידעתי שצריך כשעברנו לגור ורק זכרתי במעומעם שקיימים בבית של ההורים שלי.

תחלקו הוצאות בצורה שווה.מצד אחד היא לא צריכה ללכת איתך לסופר ולשלם כשאתה קונה "אוטו" בקופות אבל אתה לא צריך לשלם כשהיא קונה "או בה" במעברים.תדע לך שכסף זה קטע בעייתי.תאהבו עד מחר, אבל עדיין כסף זה בעיה, כי כשאין, והזוגיות עוד בהתחלה ורק מתחילים לגלות דברים (ר' טמפונים מדממים) אז עוד לא משלימים עם כל דבר.

וזה רק על קצה קצה המזלג.

ד"א- למה פתח תקווה?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• אחראי פורום
פורסם

חיכיתי לתגובות כאלה... קודם כל תודה!

deltaHF - לקחתי לתשומת ליבי,תודה. זה דבר שיכול להוציא אותי מדעתי.

wil - בחיים לא חשבתי שמישהו מבקש כאלה דברים...

תומר - אחרי שסיימתי לצחוק, אני אענה ברצינות. כמעט כמו כל דבר חדש בחיים, קשה לדעת

מול מה אתה עלול לפגוש ולהתמודד. אנחנו ביחד 5 שנים, לא גרנו דקה ביחד אבל העברנו

תקופות ארוכות ביחד. אני לא הולך להגיד שום דבר בסגנון "אני מכיר אותה ואת השטויות שלה"

"היא לא כזו"...וכו'. כי אני מסכים עם זה שהמבחן הכי גדול הוא פשוט לגור ביחד...

(או טיול ארוך במזרח...) אבל אני מכיר את עצמי, לא הייתי נכנס למצב כזה אם לא הייתי

בטוח בפרטנרית שלי. מי שעובר לגור ביחד אחרי חצי שנה-שנה היכרות, די נידון לכשלון לדעתי.

אצלנו, אחרי 5 שנים זה גם בלתי נמנע (כי די חלאס! כמה אפשר להתלבש שרוצים משהו קטן מהמטבח?!) וגם צעד די בטוח מבחינת שנינו.

תודה על תגובה מעניינת, אתה מוזמן להמשיך...

למה פ"ת? עניתי על זה בתגובה למעלה, האלטרנטיבות קצת צולעות מבחינתינו.

איתי.

פורסם

אם כבר אנחנו בנושא - האם מישהו מכיר מושב\משהו בסגנון - אני מחפש דירת גן , זתומרת דירת קרקע שיהיה אפשר לגדל שם את הצמחים שלי , ולהחנות את האוטו שלי ... דירה קטנה .. גג 2 חדרים .. לזוג\יחיד

במושב ... או משהו בסגנון, נא לקחת בחשבון , לא יותר מ 400 דולר.

פורסם

קודם כל, הקטע של לא לעבור לגור עם מישהי אחרי חצי שנה די תלוי גיל. אני הכרתי איזה מישהי שעברתי לגור איתה אחרי 7 חודשים.בעוד חודשיים (מינוס 3 ימים) היא הולכת להפוך לגברת הדר....

בגיל 28 אתה יודע מה אתה רוצה מעצמך ומהחיים שלך ומהזוגיות שלך-דברים שבגיל 25 אתה לא מסוגל בכלל לנסות לקלוט.

שנית- אם אתה לחוץ בכסף (ר' פתח תקווה) תשים לך איזה סכום בצד.שלא תחיו כמו כלבים.שלא תמלא את הבית בחרא שקנית באיקאה ותגלה שאין לך לשלם חשמל ותחסוך על כבלים או אינטרנט.זה דבילי.

שלישית- זין על אם המושבות,סביוני משה ושאר שטויות.עזוב אותך משכונות ממותגות.יש לי 3 חברים באם המושבות.שכונה צפופה ומפוצצת בילדים ורעש.ים פלצנים.אנשי הייטק.החניות נראות כמו אולם תצוגה של מאזדה..... הלכתי לראות שם גם בית וממש התבאסתי. זוגתי פתח תקוואית והיה לה בית חדש,מגניב וכו- ולא בשום אם המושבות. כל עוד החינוך של הילדים שלך לא חשוב לך-מה אתה צריך 30 ילדים בני 10 על הדשא מתחת לחלון שלך +ההורים המתלהבים שלהם+מאזדה 3+ לברדור? עזוב אותך משטויות.כולם מתחילים מהיכנשהוא.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

קרא את החוזה, עדיף גם לתת למישהו שיש לו נסיון בחוזים מהסוג הנ"ל להעיף מבט בחוזה. יש מדי פעם חוזים שפשוט אסור לחתום עליהם עם דרישות מופרזות לחלוטין.

בדוק את מחיר הארנונה וועד הבית.

בדוק את זרם המים במקלחת! (תשאל גם אם יש דוד שמש) תבדוק את המזגנים (אם יש). אם אין מזגן, ובעל הבית אומר שהוא יתקין מזגן תוך X זמן, תכניס את זה לחוזה + סעיף שאומר שבמידה והוא לא יתקין את המזגנים שכר הדירה ירד בY דולרים מאותו רגע ועד רגע ההתקנה.

תשתדל לראות כמה דירות לפני שאתה סוגר חוזה, זה יתן לך פרספרטיבה טובה יותר.

ותעיף מבט באתר הזה www.homeless.co.il

ולסיום, לכל עיר יש איזורים טובים ורעים, אני לא מכיר את הבעיה עם המזבלה בפ"ת, יש שם איזורים נחמדים ,ויש איזורים מגעילים, בדיוק כמו שיש בהרצליה, ובת"א.

בהצלחה!

גיא

• תוכן חדש...