Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

@yulianx כמו שכתבו למעלה - עד היום לא היה תמריץ אמיתי להקים מתחרה. אני לא בטוח שעכשיו זה כן יקרה, אבל לפחות יש סיבה. 

הדרך שבה יד2 משווקים את זה פונה לאנשים שמבחינתם למכור רכב זו התעסקות שהם ישמחו להמנע ממנה גם במחיר של הפסד וגזירת קופון על ידי סוחר - ובזירה הזו הם ינצחו, כי לדעתי רוב האנשים הם כאלו.
המהלך הזה פוגע בעיקר בקונים/מוכרים פרטיים עם ׳אינטרס׳ לשמר מצב שוק שבו רכבים עם נתונים טובים יעברו ביניהם בלי מתווך שגוזר עמלה בדרך.

אני לא בטוח שיש מספיק כאלו כדי להחזיק פלטפורמה חדשה, אבל מלכתחילה יוזמה כזו לא פונה לרוב.

@BoazB11 אני לא בטוח. הרי הבעיה היא שכקונה פרטי ולא מנוי בתשלום בכלל לא תגיע ללראות את המודעות של הרכבים האטרקטיביים.

פורסם

מישהו יודע את הפרטים על כמה הסוחרים משלמים עבור העדיפות שהם מקבלים?   אני מחפש רכב פרטי ואני מוכן לשלם משהו עבור גישה ליד 2 ששקולה לזה של הסוחרים.   ללא אופציה כזאת, אין לי מה לחפש ביד 2. 

פורסם
לפני 7 שעות, גור אדם כתב:

כי עד עכשיו יד 2 היה רלבנטי עבור המוכרים והרוכשים הפרטיים והוא הופך את עצמו לרלבנטי בעיקר לסוחרים מה שיוצר נישה חדשה לתחרות של אתרים שיתחרו על הקהל הזה.

אתר כזה מתפרנס מפרסומות ומנויים, אין לו ממש אפשרות להתקיים ללא זה. 

ולכן, לא תראה מתחרים כזה מהר, וגם אם תראה, הם יעשו את אותו הטריק. 

פורסם

"לעשות את אותו טריק" , זה אומר שגם אתרים אחרים ידרשו ממך 200 שקל לפחות על מכירת רכב? (ובוא לא נדבר פוליטקלי קורקט, אתה תשלם את זה או להם או לגוף אחר על העיכוב במכירת רכב). אני בספק. 

לדעתי זה סכום גבוה מאוד, אבל לך תדע, גם חשבתי לשלם 170 אלף על רכב סיני זה טירוף מוחלט, אבל להמון ישראלים אין שום בעיה עם זה מסתבר. 

פורסם
לפני 30 דקות, davemustaine87 כתב:

גם אתרים אחרים ידרשו ממך 200 שקל לפחות על מכירת רכב?

תכלס זה בקירוב מה שהיינו משלמים פעם על מודעה של 8 מילים בלוח ידיעות,

בלי תמונות ומחירון צמוד, רק עם סימני קריאה בחינם!!!!!!!!!

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, Doron_Z כתב:

וואו לא נתפס שאשכרה עולה עכשיו כסף להקפיץ מודעה. מאוד מקווה שיחזרו בהם מההחלטה האומללה הזאת, השתן עלה חזק לראש. מקווה שבמקום להרים אותם זה יחסל את הפלטפורמה הזאת.

בעיקרון ללא תשלום מודעות לרכבים שהם לא סופר פופולריים שכולם אורבים להם אשכרה לא שווות כלום כי תוך שעתיים הן נעלמות לתהום הנשייה ללא דרך חזרה. ביזיון

כל מונופול בשוק חופשי ללא חסמי כניסה משמעותיים שניצל את כוחו סיים בזה שקמו לו מתחרים וגמרו אותו.

אם הם יגזימו, זה מה שיקרה. בסה"כ קל זול בהרבה להקים כיום פלטפורמה כזאת לעומת לפני 10 או 15 שנה

עריכה אחרונה על ידי ...
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, nimnar כתב:

מישהו יודע את הפרטים על כמה הסוחרים משלמים עבור העדיפות שהם מקבלים?   אני מחפש רכב פרטי ואני מוכן לשלם משהו עבור גישה ליד 2 ששקולה לזה של הסוחרים.   ללא אופציה כזאת, אין לי מה לחפש ביד 2. 

המסלול הכי נמוך הוא 1500 שקל ומגיע עד 3000 שקל

פורסם
לפני 11 שעות, shlomiko כתב:

המסלול הכי נמוך הוא 1500 שקל ומגיע עד 3000 שקל

תודה.   יד2 כבר אינו מקום רלוונטי לאנשים פרטיים.    

פורסם
לפני 15 שעות, nimnar כתב:

יד2 כבר אינו מקום רלוונטי לאנשים פרטיים.    

- שמחפשים לקנות רכב, לאותם אלא שמוכרים אני מאמין שלרוב לא אכפת למי הרכב נמכר

פורסם
לפני 3 שעות, גור אדם כתב:

גם למי שמוכר. כיוון שאתה לא יכול להקפיץ יותר מודעה בחינם - המודעה שלך תעלם מהר מאוד.

נדמה לי שעדין אפשר להקפיץ, רק פעם ב24 שעות במקום כל מספר שעות

פורסם

חבל.

שאלה למי שבקיא בדברים האלה -

כמה מורכב ויקר זה כבר בימינו להקים פלטפורמת מסחר ברכב משומש שתהא טובה לפחות כמו יד2 (יש מלא מקום לשיפור), זולה יותר ללקוחותיה ועדיין עם רווחיות טובה?

פורסם
לפני 15 דקות, Step כתב:

המון כסף, שרובו המוחלט ילך על שיווק.

מחזק ומוסיף:  המון כסף ברמה של מאות אלפים ומעלה, והרבה יותר מזה לשיווק,

ובנוסף תחזוקה שוטפת יקרה ושרתים יקרים.

זה לא דומה לאתר אינפו' שמעלה פה ושם פוסטים חדשים וכל השאר אנדרטה,

אלא דומה יותר ליצור חי שדורש השקעה נון סטופ.

היה לי אתר אינפו' בעבר בתחום הדו"ג, ושותפי ניסה להרים לוח מכירות בצמוד.

תוך זמן קצר הוא הבין שזה בור ללא תחתית, ספג הפסד של כמה עשרות אלפים ומשך ידו משם,

וזה היה ממש בשלבים ראשוניים למזלו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...