Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרה אחורה בזמן במסווה Progressive woke pc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

על מה אתה מדבר?

חוקי ג'ים קרואו נאכפו עד לפני פחות מ60 שנה.

רוזה פארקס נולדה קצת אחרי גינגיס חאן..

ג'ים קרואו זה אחרי העבדות, וזה רק בדרום

תחליט מה טווח הזמן שלפיו אתה מקבע תפיסת עולם עכשווית? 

למה שישים שנה? 

למה לא שלושים? 

מאתיים? 

חמש? 

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

כן ובברהמ לא היו גייז כי זה היה לא חוקי

ולפעמים ארנבת קצת אתמול. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 17 דקות, falou כתב:

ג'ים קרואו זה אחרי העבדות, וזה רק בדרום

תחליט מה טווח הזמן שלפיו אתה מקבע תפיסת עולם עכשווית? 

למה שישים שנה? 

למה לא שלושים? 

מאתיים? 

חמש? 

ולפעמים ארנבת קצת אתמול. 

זה כבר מתחיל להזכיר את הוויכוחים עם ליאור..

מה ההתעקשות על תאריך ספציפי?

הלבנים באמריקה הביאו עבדים מאפריקה.

גם אחרי ביטול העבדות בחלק גדול מאוד מארצות הברית, השחורים נותרו מופלים. גם באופן רשמי, כמו חוקי גים קרואו וגם באופן לא רשמי. החוקים האלו בוטלו סופית לפני כ60 שנה, שזה זמן קצר מאוד בקנה מידה של שינויים חברתיים.

הילדים והנכדים של אותם שחורים, גדלו בגיטאות, להורים עניים, מוקפים בפשע וסמים.

אז בא תן לי אתה נקודת זמן שממנה לכאורה תוקנו העיוותים של תקופת העבדות והאפליה הגזעית ושממנה אפשר להגיד שילד שחור קיבל את אותם התנאים להצלחה כמו ילד לבן שגדל בפרבר הטוב של העיר.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, falou כתב:

ולפעמים ארנבת קצת אתמול. 

מצטער, לא מכיר את הרפרנס.

אני מניח שהרעיון שמשהו אסור בחוק לא מעיד על זה שהוא לא קורה הוא טריוויאלי.

ההפרדה שההתייחסתי אליה קודם (יותר משליש מהילדים בארה"ב לומדים בבתי ספר בהם יש רוב של למעלה מ75% לקבוצה אתנית אחת) מתועדת במחקר של אחד מהגופים של הממשל האמריקאי (gao) שפורסם לפני 4 חודשים. אתה יכול לקרוא לתופעה "משה". זה לא מעניין. למרות שגם במחקר הם מסבירים שמה שנדרשו לבדוק זו סגרגציה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נחמד שאנשים מתעוררים..

כל הפרוגסיבים השמאלני קיצוני זו תרבות גזענית ופשיסטית.  זה כבר נמשך שנים אבל רק עכשיו אתם מתעוררים.

כמה דוגמאות

אוני' ברקלי הקימה אזורי safe space מיהודים וישראלים. אזורים שאסור להם להיות בהם כדי ששאר האנשים ירגישו בנח ולא מאויימים. (וואו אם היו עושים זאת למוסלמים הייתה מלחמת עולם).

ביידן אמר בבחירות שאם אתה שחור ולא מצביע לדמוקרטים אז אתה לא באמת שחור ואנשים בקהל אשכרה הריעו לו. אני משער את צעקות התדהמה אם טראמפ היה אומר שאם אתה לבן ולא מצביע לו אז אתה לא באמת לבן.

כל הדיבור על he/se/they והבולשיט שגבר יכול להחליט יום אחד שהוא אישה, זה מסך עשן כדי שהם (השמאל הפשיסטי) ישלוט בדיבור ויצנזר כל מי שלא מסכים איתו. הם טוענים דברים מנוגדים למציאות ואם אתה מתנגד אז אתה מוחרם, עושים עליך טרור. ככה כולם יישרו קו.

אותו דבר חברות הטק הגדולות... מי חלם שפייסבוק/טוויטר יחרימו נשיא אמריקאי על דברי שנאה במיוחד שהחמאס והחיזבאללה עדיין פעילים באותם רשתות?

מי חלם שכל אישיות ברשתות שתעז לא ליישר קו עם טוויטר ופייסבוק תסתכן בחסימה.

מי חלם שפייפל תקנוס ב$2500 מי שלא חושב כמוה?

בקיצור עבדו על הציבור בעיניים טוב טוב.. כמה זמן יקח לנו לקחת בחזרה את החופש שאיבדנו אני באמת לא יודע.

• אהבתי 5
  • רעיון גרוע 5
  • רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אני ממליץ לך ( @Coro) לנוח קצת ולחשוב מה אתה כותב. כי אין שום קשר בין הסיסמאות שלך למציאות. מציע לך להתחיל בבדיקת הגדרות הביטויים שבהם אתה משתמש, כי אינך יודע מה משמעותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, Coro כתב:

אוני' ברקלי הקימה אזורי safe space מיהודים וישראלים. אזורים שאסור להם להיות בהם כדי ששאר האנשים ירגישו בנח ולא מאויימים. (וואו אם היו עושים זאת למוסלמים הייתה מלחמת עולם).

לא נכון: קונטקסט:

https://reason.com/volokh/2022/10/07/berkeley-laws-jew-free-zone-controversy/

לפני 4 שעות, Coro כתב:

ביידן אמר בבחירות שאם אתה שחור ולא מצביע לדמוקרטים אז אתה לא באמת שחור ואנשים בקהל אשכרה הריעו לו. אני משער את צעקות התדהמה אם טראמפ היה אומר שאם אתה לבן ולא מצביע לו אז אתה לא באמת לבן.

נכון - והתנצל - אמירה אומללה:

https://www.nytimes.com/2020/05/22/us/politics/joe-biden-black-breakfast-club.html

לפני 4 שעות, Coro כתב:

מי חלם שפייפל תקנוס ב$2500 מי שלא חושב כמוה?

שוב חסר קצת קונטקסט:

https://www.reuters.com/business/finance/paypal-says-it-never-intended-fine-users-misinformation-bloomberg-news-2022-10-10/

אני שם בצד כל מני דעות באמצע והצמדת מונחים די מוגזמת ולא קשורה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

אז בא תן לי אתה נקודת זמן שממנה לכאורה תוקנו העיוותים של תקופת העבדות והאפליה הגזעית ושממנה אפשר להגיד שילד שחור קיבל את אותם התנאים להצלחה כמו ילד לבן שגדל בפרבר הטוב של העיר.

גם ילד לבן שגדל בפארק טריילרים לא מקבל את אותם תנאים כמו ילד לבן שגדל בפרבר הטוב של העיר. מה הקשר?

למיטב זכרוני היה לאחרונה נשיא שחור וסגנית הנשיא הנוכחית היא שחורה. איפה האפליה בדיוק?

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
פורסם
לפני 13 דקות, MiniMiz3r כתב:

גם ילד לבן שגדל בפארק טריילרים לא מקבל את אותם תנאים כמו ילד לבן שגדל בפרבר הטוב של העיר. מה הקשר?

למיטב זכרוני היה לאחרונה נשיא שחור וסגנית הנשיא הנוכחית היא שחורה. איפה האפליה בדיוק?

מדיניות רווחה זה לא מתמטיקה ולא מבחן בתכנות. לא קובעים אותה לפי מקרי קצה.

מסתכלים על ילד לבן ממוצע מול ילד שחור ממוצע. ומכיוון שארצות הברית היא ענקית, אז צריך להמשיך לפלח לפי איזורים גיאוגרפיים ועוד משתנים.

ואם יש בעיה של ילדים לבנים שגדלים בטריילר פארק, אז צריך לטפל גם בה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה אתה לא מבין, זה הכול עניין של התווית אנשים.

גבר לבן= פריווילגי(עוד מילה מפגרת שהמציאה התנועה המטורללת) ולא משנה מה הרקע שלך. 

כול השאר- לא פריוולגי. 

יש אחלה סדרה, בשם WHITE LOTUS שאני ממש מתפלא שבעידן הנוכחי, היא קצת נוגעת בנושא הזה עד כמה הוא אבסורדי לעיתים. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

ואם יש בעיה של ילדים לבנים שגדלים בטריילר פארק, אז צריך לטפל גם בה.

למה זאת בעיה?

כאילו כן, עדיף להיות ילד בשכונה טובה במשפחה בריאה במצב כלכלי טוב, אבל עניים בטריילר פארק תמיד יהיו, ויהיו להם גם ילדים. 

את זה שום דבר לא יכול לשנות. העניים שגרים בטריילר פארק, מישהו לקח להם את כל הכסף ושם אותם שם בכח?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

מסתכלים על ילד לבן ממוצע מול ילד שחור ממוצע.

למה צבע העור משנה משהו לצורך מדיניות הרווחה? אולי נחלק לפי גובה? ילדים מעל 1.30 וילדים מתחת? אולי לפי מגדר? אולי לפי צבע עיניים?

מאוד מוזר שבאף מדינה אחרת בעולם אין אפליה מתקנת לטובת אנשים בעלי גוון עור מסוים, ודווקא במדינה שבה אנשים עם אותו גוון עור נהנים מרמת החיים הגבוהה ביותר בעולם, דווקא כן.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 33 דקות, יבגניפ כתב:

שאלה מעניינת לא פחות היא למה זה מפריע למי שבכלל לא גר שם

כי תרבות ה PC שנוצרה שם בשנים האחרונות מקרינה החוצה הרחק מגבולות ארה"ב ומשפיעה על חייהם של מי שבכלל לא גר שם. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

העניים שגרים בטריילר פארק, מישהו לקח להם את כל הכסף ושם אותם שם בכח?

אתה יודע, לפעמים זה יכול להיות גם לא באשמתם או בשליטתם.

אפשר לעשות הכל כמו שצריך ועדיין להמצוא את עצמך בצד הלא נכון של האסלה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...