Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב אזור 200k 

רצוי גיפון משפחתי שלושה ילדים עם בגאז מספיק גדול 

5 או 7 מקומות מפנק, חסכוני בדלק…

מה הייתם ממליצים?

מזמין עכשיו כי צריך באזור רבעון שלישי 2023

הבנתי שב2023 אמור לצאת ראב 4 חדשה לגמרי ואקסטרייל חדשה

פורסם

מה אופי הנסיעות? כמה נוסעים בשנה?

איזה מנוע ורמת גימור בקודיאק?

למה 5008 לא חלק מההתלבטות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ראב 4 עבר לאחרונה שדרוג קל שאמור להגיע לישראל לקראת סוף השנה. סביר להניח שבמהלך השנה הבאה הוא יעבור מתיחת פנים אבל קשה לנחש מתי זה יקרה ומתי הוא יגיע לישראל. בכל מקרה זמני ההמתנה ארוכים ככה שאתה יכול לשריין רכב ואם משהו משתנה בתקופה הזאת לדחות את המסירה לתקופה בה יגיע הדגם המעודכן. החסרון היחיד שלו מול השאר הוא 5 מושבים בלבד ולא 7.

אקסטרייל כבר נחשף מזמן, לאחרונה נחשפו הגרסאות שמיועדות לאירופה וגם לישראל, הגרסה ההיברידית מעניינת מאוד אבל לא הייתי בונה עליה בתקציב שלך כך שראב 4 עדיין יהיה חסכוני יותר. בעיקרון אאוטלנדר מבוסס על אקסטרייל אבל משווק כרגע רק בגרסאות בנזין. גרסה היברידית נטענת אמורה להגיע לארץ מתישהו אבל לאור התמחור הנוכחי של גרסת הבנזין גם עליה לא הייתי בונה בתקציב שלך. לדעתי הוא יקר מדי ביחס לתמורה וחלק מהמתחרים עדיפים עליו.

קודיאק לא יהיה חסכוני כמו טויוטה ראב 4 אבל הוא רכב נעים ומאובזר היטב. יש גם את פולקסווגן טיגואן אולספייס שמבוסס על אותם מכלולים ובחלק מהגרסאות מעניק תמורה עדיפה למחיר ביחס לקודיאק.

• רעיון טוב! 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

תלוי מה סדר העדיפויות שלך. האם המראה חשוב לך יותר מחסכון בדלק? או הקטע של הפינוק הכי חשוב?

מבחוץ, האאוטלנדר נראה יותר טוב משני האחרים, ויש לו נוכחות חזקה בכביש. אבל גם קודיאק וראב נראים לא רע בכלל. ענין של טעם. מבפנים, האאוטלנדר כבר נראה הרבה יותר טוב משני האחרים.

האאוטלנדר מאוד מפנק. אני חושב שמבחינת מפרט הוא נותן יותר מאחרים. אם החלטת להזמין, אז רק לקשרי. ריפוד עור בהיר נראה מעולה.

בקטע של דלק, אני חושב שראב או קודיאק יהיו חסכניים יותר. אני יכול רק לשתף אותך מה קורה עם האאוטלנדר: מחוץ לעיר עם רגל כבדה (מאוד) על הגז הוא צורך 10.5 לליטר. אם תסע כמו סבתא, תוכל להגיע ל12. בתוך העיר זה יותר קשוח, בין 9-10.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני לא מבין למה אנשים מצעקשים לקנות קודיאק כשתכלס הטיגואן אוחספייס הרבה יותר מאובזר ממנו יפה ממנו ואיכןת הנסיעה בטיגואן אולספייס הרבה יותר טובה

שלא נדבר על זה שסקודה זה הזמנה לעוד שנה וחצי וטיגואן יש מלאי לעוד 3 חודשים ואפילו פחות

והסןכריה שטיגואן עולה פחות בעשרות אלפי שקלים מהקודיאק

פשוט לא הגיוני 

• רעיון טוב! 1
פורסם

כי בקודיאק יש לך גם אופצייה לדיזל וזה כבר משנה את התמונה מבחינת צריכת דלק, יותר מזה, בקודיאק יש לך איז 7 סוגי רמות אבזור כאשר בטיגואן יש לך 2-3, שלא תבין לא נכון, הטיגואן אחלה, תמחור הגיוני ואחלה תמורה, אבל פשוט בקודיאק יש לך הרבה יותר אופציות לבחירות.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

הטיגואן לא עולה עשרות אלפי שקלים יותר זול

טיגואן מאובזר כולל גג שמש וצבע לא לבן עולה 249,900 ש"ח 

קודיאק כמעט זהה עולה 249,990

פער זניח של 5000 שקל

הטיגואן בבסיסו רכב מ2016, הקודיאק נראה יותר טוב ולאחר מתיחת פנים לפני זמן לא רב

הטיגואן כלכלי בגרסאות הבסיס שלו שמאובזרות יפה מאוד ונותנות תמורה למחיר, גם שם המחיר כבר עלה ל195,000 ש"ח לצבע לא לבן ואין גג פנורמי.

לגבי איכות הנסיעה כנראה שהקודיאק עדיפה עליו בתחום בידוד רעשים.

לפני 11 שעות, Jeka88 כתב:

כי בקודיאק יש לך גם אופצייה לדיזל וזה כבר משנה את התמונה מבחינת צריכת דלק, יותר מזה, בקודיאק יש לך איז 7 סוגי רמות אבזור כאשר בטיגואן יש לך 2-3, שלא תבין לא נכון, הטיגואן אחלה, תמחור הגיוני ואחלה תמורה, אבל פשוט בקודיאק יש לך הרבה יותר אופציות לבחירות.

רוב הקודיאק על הכביש, רוב מוחץ זה גרסאות הבנזין.

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 25.10.2022 בשעה 14:33, hagai_al כתב:

אני לא מבין למה אנשים מצעקשים לקנות קודיאק כשתכלס הטיגואן אוחספייס הרבה יותר מאובזר ממנו יפה ממנו

יופי זה עניין של טעם. בעיני, הקודיאק הרבה יותר יפה מהטיגואן האפור והמשעמם.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...