Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה לא?
אירופה חצי נפלה כבר, אפילו אצלנו הלכו הנגב והצפון.
ארה"ב גם בדרך עם הטרלול הפרוגרסיבי שלה שתומך יותר ויותר בתנועות שמאל מתודלקות איסלאם, ואפילו באליפות השחייה לנשים ניצח גבר. 

פורסם

שאתה מסתכל על זה במספרים גדולים, תוכל לראות עד כמה שטותיות הטענות האלו.

המדד הוא פשוט מאוד לגבי מי "מפסיד" כרגע : היית מעדיף להיות אזרח של רוסיה/סין או של ארה"ב/גרמניה?

לשיטתך, טוטליטריות ודריסת זכויות אדם היא מדד לניצחון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגזמת.

לתת במה למטורללים זה לא להפסיד. זה שגבר ניצח בתחרות של נשים וכולם רואים כמה זה מפגר, זה בדיוק ההפך מניצחון לטירלול.

הנגב והצפון לא נפלו למרות שאוהבים להגיד את זה. יש בעיות רציניות כן, אבל "נפלו" זה רחוק מהמציאות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

איפה לא?
אירופה חצי נפלה כבר, אפילו אצלנו הלכו הנגב והצפון.
ארה"ב גם בדרך עם הטרלול הפרוגרסיבי שלה שתומך יותר ויותר בתנועות שמאל מתודלקות איסלאם, ואפילו באליפות השחייה לנשים ניצח גבר. 

מה שמצחיק עצוב בדעה שלך, זה שאתה רואה את עצמך כחלק מהעולם המערבי, אבל מעשית אתה הרבה יותר קרוב לקו המחשבה של הצד השני.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 38 דקות, Pika007 כתב:

שאתה מסתכל על זה במספרים גדולים, תוכל לראות עד כמה שטותיות הטענות האלו.

המדד הוא פשוט מאוד לגבי מי "מפסיד" כרגע : היית מעדיף להיות אזרח של רוסיה/סין או של ארה"ב/גרמניה?

לשיטתך, טוטליטריות ודריסת זכויות אדם היא מדד לניצחון.

המספרים הגדולים לא מעניינים אותי.
השאלה היא האם היית יכול לקנות דירה בנגב ולדעת שהילדה שלך מסתובבת ברחובות בראש שקט או לא, כנראה שלא היית מעז לצאת מגבולות גדרה-חדרה, למרות שגם זה לא ערובה לשקט נפשי כמו שראינו בשומר החומות.
כבר היום יש שכונות שלמות שהמשטרה לא נכנסת אליהם באירופה, תהליך שקט שמתרחש כמה שנים טובות.

לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

הגזמת.

לתת במה למטורללים זה לא להפסיד. זה שגבר ניצח בתחרות של נשים וכולם רואים כמה זה מפגר, זה בדיוק ההפך מניצחון לטירלול.

הנגב והצפון לא נפלו למרות שאוהבים להגיד את זה. יש בעיות רציניות כן, אבל "נפלו" זה רחוק מהמציאות.

תראה את תגובתי ל-Pika007.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

מה שמצחיק עצוב בדעה שלך, זה שאתה רואה את עצמך כחלק מהעולם המערבי, אבל מעשית אתה הרבה יותר קרוב לקו המחשבה של הצד השני.

למה, כי אני לא מוכן להיות מאלה שמשקרים לעצמם שהם נאורים והכל בסדר?
אני בעד שכל אחד יחיה את חייו באופן שקט ובטוח. לא מעניין אותי אם אתה יהודי/ערבי/נוצרי או לא יודע מה, ולא מעניין אותי מה הנטייה המינית שלך.
כנראה שמהבחינה הזאת אין לך מה לדאוג לגבי.
ההבדל בנינו הוא שאתה רואה רק את הבועה שלך וכל עוד לא ייקרה אסון אצלך אתה תשב בשקט. אחר כך אתה כבר תבכה לכל העולם ואחותו.

פורסם

אתה צודק במה שכתבת. 

אבל הנגב הוא לא "המערב", וגם כמה שכונות באירופה הם לא "המערב". 

תהיה בטוח שיש שכונות גרועות בהרבה גם ברוסיה וגם בסין. 

גם בארה"ב אגב, מבלי שהגיעו לשכונות האלו "פליטים" ממדינות ערב.

אתה צודק שתרבות ה PC הקצינה לרמות מגוחכות, אבל היא בשוליים.

האנשים האלו פשוט עושים הרבה רעש ובטוחים שהעולם סובב סביבם וצריך להתיישר לפי הדרישות המגוכחות שלהם. 

מה רצית שיכתבו בעיתון? ש 99% מהאמריקאים קמים בבוקר והולכים לעבודה מבלי שמזיז להם את הב*צה אם מישהו דורש להזדהות כדולפין חסר מין? 

זה לא מוכר ולא מעורר את תחושות הפחד והזעם שבעיתונים עובדים קשה כדי לעורר אותם אצל הקורא. 

אני כן חושב שיש בעיה לא קטנה עם הבדואים בדרום ועם ערבים בגליל.

האם אני רוצה "משילות" סטייל רוסיה או סין? ממש לא. 

נב

גם בארה"ב, מקום שבו המשטרה חזקה, יש עבירות מכל הסוגים, בתי הכלא מלאים ולא נראה שזה מרתיע את העבריינים הפוטנציאלים. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

השאלה היא האם היית יכול לקנות דירה בנגב ולדעת שהילדה שלך מסתובבת ברחובות בראש שקט או לא, כנראה שלא היית מעז לצאת מגבולות גדרה-חדרה, למרות שגם זה לא ערובה לשקט נפשי כמו שראינו בשומר החומות.
כבר היום יש שכונות שלמות שהמשטרה לא נכנסת אליהם באירופה, תהליך שקט שמתרחש כמה שנים טובות.

אבל עובדה אנשים קונים שם וגרים שם עם המשפחות שלהם. לא רוצחים ואונסים שם על בסיס יומי למרות שיש אנשים שהיו רוצים שתחשוב ככה. 

לא שאין בעיה של ביטחון בנגב, צריך לטפל בזה אבל לא צריך לנפח את הבעיה.

שקט נפשי לא יהיה לך בכל מקום אם תחייה בחרדות שההגזמות האלה גורמות.

לא יודע מה באירופה, אני בישראל כרגע. אירופה תתמודד עם הבעיות שלה, אנחנו עם הבעיות שלנו.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

...מוות..רצח..נפילה..חורבן...

ממליץ לך להוציא את האינפוזיה של טמקא ושות' מהווריד.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

למה, כי אני לא מוכן להיות מאלה שמשקרים לעצמם שהם נאורים והכל בסדר?

לא. כי אתה לא מבין ש"נאורות" כשם קוד כללי זה הבסיס של מה שאנחנו מכירים היום כמערב. ואתה מלגלג על זה שבמערב רוצים אייפון ולכן מפסידים לסין ורוסיה. אתה יודע מי עוד חשב ככה? מנהיגי ברה"מ ופוטין. רק לפני שבוע הוא אמר בתקשורת הרוסית שיש במדינה שלו בוגדים שמה שחשוב להם זה לאכול אוייסטרים ולשכוח מהעם שלהם. זה בדיוק זה. 

לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

ההבדל בנינו הוא שאתה רואה רק את הבועה שלך וכל עוד לא ייקרה אסון אצלך אתה תשב בשקט. אחר כך אתה כבר תבכה לכל העולם ואחותו.

עזוב שאני לא כל כך בטוח מה אתה רוצה ומאיפה אתה יודע מה אני רואה או לא - למה אתה בעצם כאן ולא נלחם בקייב עכשיו, או חוצה את הגבול לצפון קוריאה לנטרל את פרויקט הגרעין שלהם?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

בחזרה ישירות אליך- עזוב מקום שמקביל לנגב או out in the boonies, היית יכול לקנות דירה במוסקבה שלא בסנטר ולדעת שהילדה שלך מסתובבת ברחובות בראש שקט? חד וחלק לא.

ובבייג'ינג? אותו דבר ברגע שאתה יוצא ממרכז העיר שפעיל 24/7. 

עוד לא התחלתי לדבר על מקומות נידחים יותר, בארץ אתה נתת את הנגב כדוגמה, אני כרגע דיברתי על הערים המרכזיות ביותר. אז איפה הניצחון פה בדיוק?

חיפה (לא תל אביב!) מול מוסקבה- חיפה, תודה רבה. גם עפולה על פני הייביי. עד כמה שאנחנו אוהבים להתלונן, ישראל היא מדינה בטוחה.

כן, יש שכונות שלמות שהמשטרה לא נכנסת אליהם באירופה. תזיז שניה את זכוכית המגדלת ותראה שעם כל הטררם והרעש סביב זה, מדובר בנקודות כל כך קטנות שאתה לא מסוגל לראות אותן. זה לא מה שיפיל את אירופה, כשמדינה אירופאית אחת תחווה שינוי שלטוני/מדיני משמעותי בגלל איסלאם, באותה נקודה אתחיל לדאוג. כרגע? אפילו הצרפתים מכסחים איפה שצריך מתי שצריך, ושומו שמים, אבל השוודים התעוררו קצת. לא חשבתי שזה יקרה אי פעם.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אירופה חצי נפלה כבר

חצי אירופה נפלה?

היית איפשהו באירופה לאחרונה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 שעות, Gavrik כתב:

לא צריך להיות מקורב לאף אחד, מספיק לראות את סוגי הכלים שהרוסים שולחים למלחמה. 
כלי תחבורה אזרחים סובייטים ישנים שעברו הסבה בחופזה ורק"מ כ"כ ישן שגם באפגניסטן וצ'צניה לא ראינו אותו.
השלב הבא יהיה שליחה של טנקי T34 לחזית וציוד חיילים במוסין 

ואתה מאמין למידע הזה ? אני לא.

עוד מעט מישהו יעלה סרטון מפוברק שהרוסים מציידים את החיילים שלהם בסירים תוצרת סולתם במקום קסדות ואקדחים ללא כדורים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 33 דקות, פינדר כתב:

חצי אירופה נפלה?

היית איפשהו באירופה לאחרונה?

אתה נתפס קצת למילים, אבל בגדול יש תהליך. בין אם זה ילודה יורדת בקרב האירופאים אל מול הגירה בלתי פוסקת וילודה גבוהה בקרב האירופאים החדשים שרואים את עצמם טורקים, סורים, לבנונים כו... אין באמת אסימילציה. המדינות היחידות שיצליחו לשרוד הן מדינות עם לאומניות מאוד חזקה כמו פולין, הונגריה וכל מי שלא "נאור".

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לשרוד את מה?

בינתיים אם הייתי צריך לבחור, הייתי מעדיף להיות אזרח שבדי/צרפתי ולא פולני/הונגרי.

• תוכן חדש...