Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, Giant_TA כתב:

אין באמת אסימילציה

איך אתה יודע?

אתן לך דוגמא: תראה כמה אתה מגיב בשרשור הזה וכמה המלחמה בין רוסיה לאוקראינה כואבת לך.

זה אומר שאתה לא ישראלי? לא.

אולי אתה קורא מחקרים וכו', אבל בגדול ויכוחי ה-"יש אסימילציה - אין אסימילציה" מבוססים על תחושות. כמו גם טענות על מהגרים שגונבים עבודות וכו' מהסוג שהעלה טראמפ בארה"ב לפני כמה שנים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

לשרוד את מה?

בינתיים אם הייתי צריך לבחור, הייתי מעדיף להיות אזרח שבדי/צרפתי ולא פולני/הונגרי.

היום כן. מחר לא. אנחנו מדברים כאן על תהליך...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה תהליך? של מה? להפוך למדינה מוסלמית דתית ששורפים נשים שלא שמו וילון על הפרצוף וחותכים בולבולים לאנסים בחסות החוק?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

איך אתה יודע?

אולי אתה קורא מחקרים וכו', אבל בגדול ויכוחי ה-"יש אסימילציה - אין אסימילציה" מבוססים על תחושות. כמו גם טענות על מהגרים שגונבים עבודות וכו' מהסוג שהעלה טראמפ בארה"ב לפני כמה שנים.

יודע כי יש לי משפחה שגרה במספר מקומות באירופה. רובם בגרמניה(שטוטגרט, מינכן). אותם הפליטים בוחרים להשתקע במקומות שטוב להם, יש תרבות של השתקה בגרמניה(לא מוגזם להגיד שדמוקרטיה זה לא שם) אף גרמני לא יכול להביע את מה שהוא חושב, כל עוד זה לא מה שחושבת בשבילו המדינה. 

"פליטים" שנרשמים במעמד כזה במספר מדינות כדי לקבל תנאים. כוכבים שלמרות שגדלו בגרמניה(כמו אוזיל לדוגמה) יורקים למדינה שלהם בפנים ושולפים את הקלף של הערבי ישראלי שקיבל בזכות המדינה את כל מה שיש לו, אבל הוא בעצם "פלסטיני". 

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

איזה תהליך? של מה? להפוך למדינה מוסלמית דתית ששורפים נשים שלא שמו וילון על הפרצוף וחותכים בולבולים לאנסים בחסות החוק?

תשמע, ביחס למרכז מינכן אני מרגיש שאני מגיע לא ממדינה במזרח התיכון עם מספר מיליון מוסלמים, אלא מגרינלנד. למה כמות הנינג'ות שם נותנת הרגשה כאילו בטעות נחתתי בטהרן. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 5 דקות, Giant_TA כתב:

יודע כי יש לי משפחה שגרה במספר מקומות באירופה.

זה לא עובד ככה.

ורק בשביל הדוגמא, לפני כמה שנים עשו סקר  באירופה שבדק כמה מהגרים חשבו המקומיים שיש במדינה שלהם וכמה היו בפועל. הפערים היו עצומים. ולהגיד שגרמניה היא לא דמוקרטיה זה טיפל'ה מוקצן. פרברים עניים במינכן או פרנקפורט הם בעיה אמיתית. אבל הם לא באמת מעידים על נפילתה של הכלכלה הגדולה באירופה והפיכתה לדיקטטורה.

לפני 11 דקות, Giant_TA כתב:

תשמע, ביחס למרכז מינכן

מרכז מינכן זה אחד מהמקומות הכי בטוחים בעולם. חוסר הנוחות שלך מזה שאתה רואה מוסלמים בסביבה שלך לא מעידה על סכנה.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אתה צודק, אבל צא מהערים הגדולות ולא תראה אף אחד.

זה מ 2017. מניח שאפשר להוסיף עוד 1% בכל מדינה. 

רק מזכיר לכם שבישראל יש 20% מוסלמים פחות או יותר. 

https://www.pewresearch.org/fact-tank/2017/11/29/5-facts-about-the-muslim-population-in-europe/

image.png.e357a5693635eda9825d1c59d5af9bf9.png

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 46 דקות, מרק10 כתב:

ואתה מאמין למידע הזה ? אני לא.

עוד מעט מישהו יעלה סרטון מפוברק שהרוסים מציידים את החיילים שלהם בסירים תוצרת סולתם במקום קסדות ואקדחים ללא כדורים.

אבל בהחלט סביר שירוקנו קצת "פגי תוקף" ממחסני התחמושת. 

מן הסתם יש לא מעט תחמושת ותיקה כזו.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, Giant_TA כתב:

תשמע, ביחס למרכז מינכן אני מרגיש שאני מגיע לא ממדינה במזרח התיכון עם מספר מיליון מוסלמים, אלא מגרינלנד. למה כמות הנינג'ות שם נותנת הרגשה כאילו בטעות נחתתי בטהרן

אבל זה הכל מבוסס על הרגשה.

אני מכיר אישה ברמת גן עם חרדות על ערבים, ברמה שהיא לא מסכימה שיביאו לה פועלים ערבים הביתה מפחד מאונס ורצח. אמיתי לחלוטין. אישה נורמטיבית עם משפחה שעובדת ומנהלת חיים נורמליים באחת הערים הכי בורגנית-סאחית בארץ.

מצד שני אני גם מכיר מישהו שגר במעלה אדומים 30 שנה, כמעט כל יום נוסע בבוקר לירושלים להתפלל בהר הבית לפני העבודה ועובר דרך העיר העתיקה. הבן אדם לא איזה פנאט משיחי, איש נורמטיבי לחלוטין. פשוט זה חשוב לו והוא לא נותן לפחדים להכתיב לו את החיים.

מה שאני מנסה לומר שזה בעיקר "אשמתך" שאתה מרגיש במינכן כמו בטהרן.

• אהבתי 1

פורסם

אתה יכול לזלזל ולהקטין את הפחד של האישה כמה שתרצה, אבל זה מגיע ממקום מאוד רציונלי. היא רואה מה קורה מסביב ומבינה שאם היא תותקף התקשורת תשתיק את זה, והמשטרה לא תחקור, ואם תחקור התוקף ישתחרר תוך יום.
אין לך מושג אפילו כמה תקיפות מיניות מתרחשות כל יום בערים המעורבות ואתה לא יודע על זה, רק כשהתוקף יהודי זה מתפרסם.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה יכול לזלזל ולהקטין את הפחד של האישה כמה שתרצה, אבל זה מגיע ממקום מאוד רציונלי. היא רואה מה קורה מסביב ומבינה שאם היא תותקף התקשורת תשתיק את זה, והמשטרה לא תחקור, ואם תחקור התוקף ישתחרר תוך יום.
אין לך מושג אפילו כמה תקיפות מיניות מתרחשות כל יום בערים המעורבות ואתה לא יודע על זה, רק כשהתוקף יהודי זה מתפרסם

לא מזלזל ולא מקטין אף אחד.

אבל זה לא רציונלי לפחד שפועל בניין יאנוס אותך כי הוא ערבי. זה כמו שלא רציונלי להסתגר בבית מפחד שידרוס אותך רוכב קורקינט חשמלי.

חוץ מזה שרמת גן זו לא עיר מעורבת, מה זה משנה אם מפרסמים הכל או לא? אולי הקורבנות מעדיפות בלי פרסום? אם אתה יודע על זה ויש לך נתונים כנראה שאתה לא היחיד שיודע ושלא באמת אף אחד לא עושה כלום.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

בחזרה ישירות אליך- עזוב מקום שמקביל לנגב או out in the boonies, היית יכול לקנות דירה במוסקבה שלא בסנטר ולדעת שהילדה שלך מסתובבת ברחובות בראש שקט? חד וחלק לא.

ובבייג'ינג? אותו דבר ברגע שאתה יוצא ממרכז העיר שפעיל 24/7. 

עוד לא התחלתי לדבר על מקומות נידחים יותר, בארץ אתה נתת את הנגב כדוגמה, אני כרגע דיברתי על הערים המרכזיות ביותר. אז איפה הניצחון פה בדיוק?

חיפה (לא תל אביב!) מול מוסקבה- חיפה, תודה רבה. גם עפולה על פני הייביי. עד כמה שאנחנו אוהבים להתלונן, ישראל היא מדינה בטוחה.

שטו?

לא יודע מתי ביקרת לאחרונה במוסקבה או בבייג'ינג, אבל להגיד שהן לא בטוחות פרט לאזורים המרכזיים?

ביקרתי בשתיהן בשנים האחרונות (יותר מפעם אחת), וגם בערים אחרות שנחשבות "חורי תחת" שתקועים בשנות ה-90 (בעיקר ברוסיה), וממש לא הרגשתי פחות בטוח מאשר בתל אביב. ולא, לא הסתובבתי רק באזורים תיירותיים באמצע היום.

אם ניקח לדוגמה את דרום תל אביב (או בשמה השני, סודן הקטנה), שנמצאת במרחק הליכה מהרחובות המרכזיים והפעילים של תל אביב, אז קשה לי לחשוב על מקומות בבייג'ינג, למשל, שנותנים את אותה תחושת חוסר ביטחון וחוסר משילות כמו דרום תל אביב.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני שעתיים, מרק10 כתב:

ואתה מאמין למידע הזה ? אני לא.

עוד מעט מישהו יעלה סרטון מפוברק שהרוסים מציידים את החיילים שלהם בסירים תוצרת סולתם במקום קסדות ואקדחים ללא כדורים.

שיירות פגועות ושרופות של כלים צבאיים עם סימוני Z ביניהם כלים שמעולם לא היו בשימוש של אף צבא בעולם חוץ מרוסיה, זה לא משהו שאפשר לפברק.

לא משנה כמה תרצה בזה או כמה הפרופוגנדה של פוטין תחזור על המנטרה הזאת.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 28 דקות, gadik6 כתב:

שטו?

לא יודע מתי ביקרת לאחרונה במוסקבה או בבייג'ינג, אבל להגיד שהן לא בטוחות פרט לאזורים המרכזיים?

ביקרתי בשתיהן בשנים האחרונות (יותר מפעם אחת), וגם בערים אחרות שנחשבות "חורי תחת" שתקועים בשנות ה-90 (בעיקר ברוסיה), וממש לא הרגשתי פחות בטוח מאשר בתל אביב. ולא, לא הסתובבתי רק באזורים תיירותיים באמצע היום.

אם ניקח לדוגמה את דרום תל אביב (או בשמה השני, סודן הקטנה), שנמצאת במרחק הליכה מהרחובות המרכזיים והפעילים של תל אביב, אז קשה לי לחשוב על מקומות בבייג'ינג, למשל, שנותנים את אותה תחושת חוסר ביטחון וחוסר משילות כמו דרום תל אביב.

אבל זה לא מה שאמרתי, אמרתי שחיפה או עפולה למשל, בטוחות יותר.

אני גם יודע שבתור תייר החוויה שלי מוגבלת ולא אומרת כלום, לכן אני לא מסתמך על הנסיון שלי כתייר- אלא על מכרים שגרים שנים באותם מקומות (יש לי יותר בסין, ברוסיה בהחלט פחות)

גם בבייג'ינג יש סלאמס, בשנתיים האחרונות שפכו לשם כוחות שיטור, לפני זה- המקומות האלו היו גורמים לדרום תל אביב להיראות כמו מגרש משחקים.

חוץ מזה שבייג'ינג היא בכוונה דוגמה קיצונית שלקחתי, זו עיר הבירה, מרכז השלטון, ויש שם מעקב בכל פינה- ועדיין יש מקומות שאינם בטוחים.

צא מבייג'ינג לערים אחרות ולא חסרות ערים מרכזיות שבהחלט פחות בטוח להסתובב בהן בלילה לעומת עיר ממוצעת בישראל.

אבל זו לא הפואנטה- ההתייחסות היא לטענה הדבילית ש "המערב מפסיד" ואיסלאם בכל מקום ואי אפשר לצאת בלילה במערב המפחיד לעומת המדינות הטוטליטריות ה "בטוחות". ובממוצע בתמונה הגדולה, זה בולשיט.

פורסם
לפני שעה, SurfHigh כתב:

אתה צודק, אבל צא מהערים הגדולות ולא תראה אף אחד.

זה מ 2017. מניח שאפשר להוסיף עוד 1% בכל מדינה. 

רק מזכיר לכם שבישראל יש 20% מוסלמים פחות או יותר. 

https://www.pewresearch.org/fact-tank/2017/11/29/5-facts-about-the-muslim-population-in-europe/

image.png.e357a5693635eda9825d1c59d5af9bf9.png

וגם מתוך המספרים האלה, רק חלק קטן מהם הם הקיצוניים שחושבים שהם בעלי הבית באירופה.

רובם פשוט....חיים שם.

אני מכיר הרבה אירופאים אמיתיים (לא מזרח תיכוניים לשעבר) שיש להם חברים מהגרים מוסלמים. לא דתיים במיוחד, לא קיצוניים, ובטח שלא מתעסקים בלהפוך את אירופה לח'ליפה.

אנחנו אוהבים בעזרת התקשורת להקצין את ההתעסקות של אנשים בענייני פוליטיקה. רובם פשוט שמחים שהם חיים במקום בטוח, ושלילדים שלהם יש עתיד הרבה יותר ורוד ממה שהיה להם.

• תוכן חדש...