Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!
מתכנן לשכור בעזרת השם רכב בניו יורק לשבוע.

זוג + ילד + עגלת ילדים.

מעוניין לשכור רכב לא יקר אך "אמריקאי" אמיתי.

משיטוט באינטרנט עלו הדגמים הבאים:

Buick Regal

Chevrolet Impala

Ford Taurus

Buick Verano

מעדיף מנוע חזק, בידוד טוב ואחיזת כביש.

ידוע לי כי אין התחייבות לדגמים ולכן חשוב לי גם לקבל המלצות על השכרה בניו יורק שקיבלתם את אותו הדגם שהזמנתם.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

ת'שמע... הדגמים שרשמת הם הרכבים הכי פשוטים כמעט שיש. כמובן שיש פחות מאלה אבל הגודל יורד. מה שכתבת זה כאילו תשכור בארץ מאזדה 3 או אוקטביה או טיוטה קורולה.
אם אתה רוצה להרגיש אמריקה תנסה suv אמיתי. הדלק פחות יקר ככה שזה פחות קריטי. אל תשכח מזוודות ועגלה וקניות... ככה שאתה באמת תהנה מרכב סטייל suv אמיתי. זו דעתי בנושא.
שאני טס ולוקח רכב בארה"ב אני לוקח וואן של קרייזלר או דוג'. הכי כיף לטייל ככה עם המשפחה והילדים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תנסה לברר על קאדילק CT/XT5 או אפילו XT6.

כשהייתי בארה"ב בפעם האחרונה (והיחידה, עד כה) ב-2009 הזמנתי רכב ברמת "Cadillac DTS" (מי חשב ש11 שנה אחרי זה אני ארכוש קאדילק מכספי...), וקיבלתי "שידרוג" ל... ניסאן פאת'פיינדר. מה הקשר? אף אחד לא יודע. אמריקאים, נו.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מנסיון אם אתה לא הולך לצאת מניו יורק ונשאר רק בתוכה חבל לשכור רכב,פקקים ענקיים ואי אפשר כמעט לזוז עם האוטו

אם אתה יוצא מניו יורק לערים אחרות זה כבר סיפור אחר

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

כן ידוע.

עד היום התניידתי רק בתחבורה הציבורית. כעת אני אמור לצאת מס' פעמים.

בתוך העיר אתנייד גם ברכבת התחתית.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

בתוך העיר אין מה לעשות עם רכב, ומחירי החניה פסיכיים.

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לאו דווקא, תלוי מה זו נ.י. בשבילך. מנהטן פקוקה על הכביש ומרושתת מאוד בתחב"צ יעילה, האזורים האחרים הרבה פחות.

לגבי הרכב, היום המותגים היפניים שולטים בשוק ורוב הסיכויים שתקבל רכב יפני.

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
פורסם

לדעתי גם בקטגריה הזו (פול סייז) אף אחד לא מתחייב לדגם ספציפי.

ממה שאני מכיר (אבל זה יותר בצד השני של ארה"ב, אז לך תדע) אחרי שוידאו את ההזמנה שלך בדלפק שולחים אותך למגרש חניה לבחור לך רכב ממה שיש להם כרגע (מהקטגוריה, כמובן), וכשאתה יוצא מהחניה רושמים איזה רכב לקחת. זה אומר שאתה יכול לקחת מה שנראה לך באותו רגע, לפי התרשמות (סטטית) מהדגם ומהאקזמפלרים שנמצאים שם.

מהניסיון המועט שלי, רוב הרכבים העממיים הם עם המנוע הכי חלש שהיצרן יודע לשים בהם וברמת גימור "עולב" או "עולב-". אל תבנה על רכב חזק ומפנק.

מהניסיון המועט (והלא מעודכן) שלי 2, פורד טאורוס זה זבל שלא ברור איך מישהו מוכן לנהוג עליו. רכב ענקי (אבל בגודל של משפחתית סטנדרטית מבפנים), חלש, עם היגוי שגורם לך לחשוב שגם ברכבים יכולה להיות תופעה של "היגוי הפוך" (לכל האופנוענים כאן), ויחס לא סביר בין הדוושות להגה שלא נותן לך למצוא תנוחת נהיגה אפילו קרובה לסבירה. לא הייתי נוגע בזה עם סמן לייזר.

מהניסיון המועט שלי 3, לפחות במיד-סייז ההצע מתבסס באופן כבד על תוצרת יפאן וקוריאה (סונטה / אלטימה / קאמרי או איזה סוג אחר של טויוטה, לא זוכר כבר). גם אם תרצה אמריקאית, פשוט אין.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

שקלת לשכור דרך טורו?

יש דרכם מגוון מדהים של רכבים ואתה יודע בדיוק איזה רכב אתה מקבל.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

אני לא בטוח שיש לך ביטוח דרכם אם אין לך רישיון נהיגה אמריקאי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הרכבים שכתוב באתר של חברת ההשכרה, הם לאו דווקא הדגם שתקבל, אלא רק דוגמה לרכב בקטגוריה. אני אישית מעולם לא קיבלתי את הדגם הספציפי שהיה כתוב, תמיד משהו אחר בסגמנט.

מישהו יודע איך ניתן לשכור טסלה, או רכב חשמלי ארוך טווח דומה בניו יורק?

פורסם

ביואיק וראנו זה אופל אסטרה ברלינה עם סמלי ביואיק, ביואיק זאת אופל אינסיגניה.

בשתי אלה תבין שזה רכבים יחסית קטנים לארה"ב.

מצטרף לממליצים על לעלות בקטגוריה לקרוסאובר - אם כי ששכרתי קרוסאובר קטן, פעם אחת קיבלתי קומפאס ופעמים אחרות קיבלתי ניסאן רוג (מקביל לאקסטרייל ורק עם 5 מקומות).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 42 דקות, bobi כתב:

מישהו יודע איך ניתן לשכור טסלה, או רכב חשמלי ארוך טווח דומה בניו יורק?

אפשר לשכור כל מה שרוצים דרך טורו, שזה מעיין אירבינבי למכוניות. אם רוצים לשכור רכב חשמלי לנסיעות ארוכות הייתי מציע להתמקד בטסלה כי תשתית הטעינה שלהם היא בשתי ליגות מעל זו של השאר, גם בזמינות וגם בפשטות התפעול.

פורסם
בתאריך 28.4.2021 בשעה 17:46, tinoki כתב:

Buick Regal

Chevrolet Impala

Ford Taurus

Buick Verano

כבר לא מייצרים כאלה. היצרנים החליטו שפרייבט זה לא רכב אמריקאי אמיתי, ופרסו שטיח אדום בפני יפנים וקוריאנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...