Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 שעה, SlowRide כתב:

טכנית זה אפשרי לחלוטין ואתה סתם מגזים.

הכל אפשרי

אנשים גם עובדים בבית ראש הממשלה ומקבלים יחס של עבדים לכאורה

אפשרי? אפשרי

פורסם

אני באמת לא מבין את ההנחיות ההזויות האלה

קפצתי לטיב טעם עברתי ליד כמה ברים כולם מפוצצים במרפסת עד אפס מקום

100-150 איש

לא אמרו שמותר 30 ?

איך 150 איש פתאום בסדר?

נגיד ולפני שבוע זה היה בסדר, למה היום אחרי שכל היום חופרים לנו על 4000 חולים לא שולחים שוטרים לרוקן את הברים האלה?

פורסם
לפני כשעה, Transporter כתב:

נגיד ולפני שבוע זה היה בסדר, למה היום אחרי שכל היום חופרים לנו על 4000 חולים לא שולחים שוטרים לרוקן את הברים האלה?

כנראה שמדובר על 150 שוטרים סמויים ! אתה רוצה ששוטר יתן דו"ח לשוטר ?

• מצחיק 1

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

@Potato

זו בהחלט נקודה חשובה. 

כשאתה עם החברים אתה בסיכון להדבק מאחד מהם. זה שביבי אמר "צאו ותהנו" לא אומר שהסיכון נמוך. כאשר היו חולים בודדים הסיכון היה קטן, אבל ככל שהמחלה מתפשטת כל מפגש הופך יותר מסוכן שכן ההסתברות שתפגוש חולה או נשא גדלה.

ובעבודה זה בודאי חשוב, יש הבדל אם אתה נכנס לבידוד ויוצא בריא או נכנס לבידוד וחוטף את המחלה, כיוון שהמחלה הזו יכולה להיות מאוד לא סימפטית, גם לצעירים בריאים לכאורה.

@Transporter ההסתכלות שלך שגויה, לא כל שרץ אפשר להכשיר. מותר 30 ויש 150 מבלים? אתה יודע, מותר לנסוע 100 קמ"ש ויש שנוסעים 180. אז נגדיל את המהירות המותרת ל-180? חלק מההתפרצות נובע בדיוק מהדברים האלה - חתונות עם 1000 משתתפים וברים צפופים עם 150 אורחים שישובים אחד על השני וצועקים, כמובן בלי מסכות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

@sperial הנקודה שלי היא שאנשים חוששים הרבה יותר משבועיים בידוד מאשר מהמחלה עצמה.

ואין מה לעשות,באף חוג חברים קרוב אנשים לא יישבו בסלון של מישהו עם מסיכות ,הדבקה בקהילה שלא תמנע.

לעומת חתונות,ברים,מסעדות וכו' אלו אותם 4-5 אנשים בבית שאני נפגש איתם ואותם 4-5 אנשים בעבודה שיוצא לי לעבוד איתם צמוד

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אתה טועה. יש ויש. אני ואחרים בהחלט יושבים בסלון עם מסיכה אצל חברים קרובים. לכולנו יש ילדים שהולכים כל בוקר לתוך צלחת פטרי ממלכתית .

פורסם (נערך)

אחרי ביקור של חמישה שבועות, כששבועיים ביליתי כבר בבידוד ביום חמישי הקרוב אני טס חזרה לארה״ב.

אתמול אני פותח את החדשות ומגלה שקיים סיכוי שסוגרים גם את נתב״ג, אבל מתי נדע - רק ביום ראשון. בתור גבר ספונטני (ורגיש) זה נראה לי קצת ספונטני מידי לקבל החלטה ביום ראשון בלילה אם אנחנו סוגרים את כל המדינה ביום רביעי.

אז מה דעתכם - זה קורה או לא ? והאם נתב״ג גם יסגר ?

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מדינת ישראל. הלוואי והחלטות היו מתקבלות פה אחרי בדיקה ,שקלול הנתונים ובדיקת חלופות.
במדינת ישראל הכל פוליטי ואינטרסנטי והכל נקבע ע"י מי צועק ולוחץ חזק יותר.
לצערי יהיה סגר שלא יפתור כלום. יש לי הרגשה שהחרדים ילחצו ויקבלו הקלות לסגר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

@Potatoוכך המגיפה מתפשטת ואנחנו מקבלים סגר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לצערי העסק נמרח יותר מדי זמן. היו צריכים לקבל את ההחלטה לפני מספר שבועות ולהטיל סגר בהתראה של שעתיים. עם כל ההתמרחות גם מספר החולים גדל ולכן פוטנציאל החשיפה, וגם אנשים יצאו מהאזורים האדומים, והתוצאה תהיה סגר הרבה יותר ממושך וכואב.

קאררה, בינתיים עוד יש טיסות, קנה כרטיס ועלה על המטוס הראשון שחוצה את האטלנטי.

פורסם

חולק עליך.

סגר צריך להיות פתרון אחרון אחרי שבאמת יש עליה במספר המתים ואין דרך לעצור זאת.(וזה ממש לא המצב - ניסו להפחיד בפעם הקודמת ועדיין לא קרה - עם ההפגנות, עם החתונות, עם המסיבות, עם ה 17,000 אברכים ועוד...לא קרה ולא יקרה.)

אם טוענים שצריך סגר כי בתי חולים מסויימים על סף קריסה ( שגם לא מגובה בנתונים נכונים) אז במקום לשפוך כסף על הציבור כשוחד בחירות היו צריכים להשקיע 

בבתי חולים האלה בשביל להעלות את הסף קריסה. אבל מה יותר קל? לשפוך כסף ולטעון שזה לא מספיק או לעבוד ולנסות פתרונות יצירתיים?

לסגור אנשים בריאים בבתים זאת שערורייה.

עוד 30 שנה נגלה איזו ביזיון היה פה. וזה יהיה יותר ממלחמת יום כיפור. ולא יהיה את מי להעמיד לדין כי הוא כבר לא יהיה בין החיים.

פורסם

אתה עוקב אחרי הנתונים?

בחודש האחרון יש עלייה של 30% במונשמים וכל יום מתים 10-15 אנשים. זה עוד לפני ששיאי המאובחנים באים לידי ביטוי.

אני הטוח שגם אתה מסכים שצריך לעשות משהו אבל כשיש לך מערכת קבלת החלטות שמונעת משקולי הישרדות פוליטית מה אתה היית עושה?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, sperial כתב:

@Potatoוכך המגיפה מתפשטת ואנחנו מקבלים סגר.

אתה ואישתך יושבים עם מסכות בבית? 

אתה חושב שבמשפחה ממוצעת עם שניים - שלושה ילדים במערכת החינוך צריכים להסתובב עם מסכות בבית?

ביולי נטען ש-65% מהנדבקים נדבקו בבית מבני משפחה.

הקורונה מתפשטת ואנחנו מקבלים סגר כי לא נעשה שום דבר כדי לעצור את זה.

לצפות שכולם אבל כולם יהיו עם מסכה 24\7 זה קצת לא ריאלי, אתה לא חושב?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

לצפות שכולם אבל כולם יהיו עם מסכה 24\7 זה קצת לא ריאלי, אתה לא חושב?

זה כמו לצפות שאנשים בעת אזעקת צבע אדום ירוצו למרחב מוגן, חלק עושים וחלק לא עושים. גם אם מדובר ב3 בלילה אני ארוץ למרחב מוגן כי כלל שתהיה המערכת הכי טובה היא מונהגת על ידי בני אדם והם בדרך כלל עושים טעויות.

אני שם מסכה גם במשרד (שהוא אופן ספייס) למרות שהרוב המוחלט במשרד לא שם מסכה וגם הן בעלות משפחה עם ילדים שהולכים למרחבי הוירוסים הממלכתיים. מבאס אבל בסוף ישימו אחרי שידבקו בנגיף הזה.

עריכה אחרונה על ידי נמרוד...
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

את האמת,  כן. אני עוקב. זה התחיל בכך שאמרו מספר נדבקים מבלי לציין את מספר הבדיקות. אחוז הדבקים ממספר הבדיקות לא השתנה.

חולה קשה מוגדר כחולה קשה רק עקב שינוי קריטריונים ולא עקב מצב רפואי.

בנתונים לא מציין שאם המתים הם עקב הקורונה או רק שהיה להם קורונה. אי לכך לא ניתן לקבוע האם מתו כתוצאה מהקורונה או מתו והיה להם קורונה.

אם הולכים לסגר צריך לעשות בידוד לאנשים חולים או עם תסמינים ולא אנשים בריאים שלא מסכנים אף אחד ואתה לוקח להם את החופש שלהם.

• תוכן חדש...