Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

ואל תתן לאשתך לנהוג! 😂

(לא באמת)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אפילו אני שלא חסיד (בלשון המעטה) של המראה של המודל 3 חייב להודות שהיא נראת מצוין עם הכחול מאט הזה.

תתחדש, לגמרי מעז יצא מתוק.

אשמח גם לשמוע על החוויות עם חברת הביטוח, איך הולך, כמה חלק, כמה קל לקבל את הכסף וכו'

פורסם

נהגתי מספר פעמים על 3P, לגמרי חבילה מרשימה.

הבעיה הכי גדולה מבחינתי בטסלות זה המראה שלהן.

במידה והיו בעטיפה יותר מושכת, סיכוי לא רע שהייתי קונה אחת.

פורסם
בתאריך 17.3.2023 בשעה 22:57, eladts כתב:

זה קצת יותר מסובך. ברוב בתי המגורים בארה"ב יש הזנה של פאזה מחולקת 240V. ברוב השקעים הפשוטים יש מתח של 120V, אבל בשקעים שמיועדים למכשירים כבדים יש גם מתח של 240V. בנוסף לכך, בצפון אמריקה יש תקנה שאסור לצורך לאורך זמן יותר מ-80% מהזרם המקסימלי המותר, כך ששקע NEMA 14-30 כמו זה שבתמונה שהזרם המקסימלי בו הוא 30A מאפשר לטעון רכב חשמלי בזרם של 24A.

NEMA_14-30_Dryer_Receptacle.jpg

עכשיו אני מבין איך הגו את משחק הטטריס - בחיי... אפשר לבהות בזה שעות! רק אומר

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סוף סוף עניין הביטוח נסגר, במקור רצו לתת לי $3,500 דולר פחות ממה ששילמתי על המחליפה - ותכלס זה אחלה דיל והייתי בכיף חותם על כזו הצעה אם מישהו היה מציע.

... אבל אז שכנעתי אותם לתת $3,500 מעל מה ששילמתי 😅

קטעים

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
בתאריך 19.3.2023 בשעה 08:16, Morningstar כתב:

אפילו אני שלא חסיד (בלשון המעטה) של המראה של המודל 3 חייב להודות שהיא נראת מצוין עם הכחול מאט הזה.

לא חוכמה, גם הרפורמה הייתה נראית טוב אם היו מציגים אותה על משטח מט.
אה אופס לא פורום פוליטי, גם מולטיפלה הייתה נראית טוב בצבע מט.

Fiat Multipla tuning? These examples show how it's done! | tuningblog.eu

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מולטיפלה זה רכב יפה מרוב שהוא מכוער, אחד החריגים אי פעם. גאונות לשמה ובכל זאת אני בספק עם המעצב לא נעלם לו לפתע פתאום.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 1.4.2023 בשעה 11:47, Froyne כתב:

מה, גם אתה עובר לטסלה?!

לא שולל טסלה כדיילי, אבל זה לא מסתדר עם הרעיון הכללי של "רכב ספורט ייחודי שלא יורד הרבה בערך (ראה סימלון) ורכב דיילי נוח וזול".

כלומר - אני לא נגד הרעיון של טסלה כ people carrier אבל הרכב לדעתי כרגע עדיין יקר מדי כחדש, ומוכרים עדיין לא ירדו מהעץ בשוק היד השנייה (אני רואה ממוצע של 20% פחות מחדש לרכב בן 3 עם 30K מיילס)

פורסם
לפני 7 שעות, Morningstar כתב:

לא שולל טסלה כדיילי, אבל זה לא מסתדר עם הרעיון הכללי של "רכב ספורט ייחודי שלא יורד הרבה בערך (ראה סימלון) ורכב דיילי נוח וזול".

כלומר - אני לא נגד הרעיון של טסלה כ people carrier אבל הרכב לדעתי כרגע עדיין יקר מדי כחדש, ומוכרים עדיין לא ירדו מהעץ בשוק היד השנייה (אני רואה ממוצע של 20% פחות מחדש לרכב בן 3 עם 30K מיילס)

אתה בכל מקרה לא תנהג ברכב עם בעיות גימור וקרקושים כדיילי :) 

• תוכן חדש...