Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה הוחלף המנוע? הוחלף בחדש או משומש? איפה הוחלף?

האם שווה לך להתעקש ספציפית על הרכב הזה ולהכנס לסיפור הזה או שיש חלופות אחרות בלי החלפות מכלולים עיקריים?

יש פה הרבה שאלות נלוות, אני הייתי מתחיל דווקא מהשאלה האחרונה.

פורסם

שים את עצמיך בנעליים של המוכר.

נגיד יש לך רכב מנהלים נח ואמין.

קרה מקרה ונדרשה החלפת מנוע. השקעת מכספך וביצעת את ההחלפה.

אם הכל עבר חלק והרכב נטול בעיות, היית מוכר אותו אחרי 7 אלף ק"מ?

יום טוב גם לך

פורסם
שים את עצמיך בנעליים של המוכר.

נגיד יש לך רכב מנהלים נח ואמין.

קרה מקרה ונדרשה החלפת מנוע. השקעת מכספך וביצעת את ההחלפה.

אם הכל עבר חלק והרכב נטול בעיות, היית מוכר אותו אחרי 7 אלף ק"מ?

הוא אומר שהמנוע הלך והוא החליף במוסך הבונים.

כרגע הוא אומר שזה 151 ולא 142 כמו שצויין במודעה.

פורסם

לא הייתי נוגע בטח אם הנתונים לא כמו שהם רשומים .

אם הייתי משלם הרבה כסף על החלפת מנוע הייתי נהנה מהמנוע התקין ולא הולך להוציא עוד כסף

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
הוא אומר שהמנוע הלך והוא החליף במוסך הבונים.

.

הלך? סתם ככה? ב140 אלף? בטויוטה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה, טויוטה חסינה מתקלות או מהזנחה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא חסינה, אבל היא לא רנו ולא ואג.

וזאת בדיוק הנקודה שלי.

אם הוחלף מנוע בטויוטה ב140 אלף, סימן שמשהו לא תקין פה. או שהרכב תוחזק בתחזוקת שבר, או שהיה מעורב גורם חיצוני (תאונה למשל, או נסעו בשטח ודפקו קרטר).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא בהכרח - צינור מים יכול להקרע והמנוע יכול להתחמם למוות תוך שניות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא חסינה, אבל היא לא רנו ולא ואג.

וזאת בדיוק הנקודה שלי.

אם הוחלף מנוע בטויוטה ב140 אלף, סימן שמשהו לא תקין פה. או שהרכב תוחזק בתחזוקת שבר, או שהיה מעורב גורם חיצוני (תאונה למשל, או נסעו בשטח ודפקו קרטר).

מה זה משנה אם זה רנו, וואג, טויוטה או כל רכב אחר?

אם הרכב עבר הזנחה, לא מטופל כמו שצריך, ננהג באגרסיביות או שיש נזילה שלא מאותרת ולא מטופלת, זה יכול לקרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רכב של אמא שלי, טויוטה יאריס 2010 המנוע התחיל לאכול שמן ב130 אלף בערך, הרכב טופל מהקילומטר הראשון במורשה וננהג על ידי רופא לא באגרסיביות.

בסוף הוחלט להחליף מנוע אז כן גם בטויוטה שהיא לא רנו ולא ואג דברים נהרסים.

פורסם

במנועים הללו ישנה בעיה ידועה של אכילת שמן מוגזמת, אני מכיר שני רכבים כאלו שממלאים ליטר לכל 1000 ק"מ.

לכן אישית אני לא מתפלא שהוחלף מנוע..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...