Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פורד פיאסה טרנד עם צמיגים במידות 195/50R15 82 V

אשמח להמלצה על צמיגים

היו לי צמיגים של הנקוק שאהבתי,ושמעתי על ze914 של פלקן.

אשמח לקבל מכם המצלמה וחוות דעת על הצמיג של פלקן.

תודה ענקית מראש(

פורסם

שמתי צמיגים של OHTSU על הפיאסטה שלי לאחרונה, המחיר שלהם מאוד (800 בערך לרבעייה) נמוך והם באיכות של פלקן.

אני מרוצה מהם סה"כ.

פורסם

מה אתה מחפש בצמיגים?

אם זה מחיר זול+ לא סיני , תקנה פאלקן ze914 .

אם אתה מחפש אורך החיים ומוכן לשלם קצת יותר, יש את goodyear effigrip perfomance.

אם אתה מחפש נוחות ושקט, יש את dunlop bluresponce ( לא FM800!).

https://tires.yad2.co.il/compare?diameter=5&aspectRatio=12&width=17

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברמת גן המקום המומלץ ( מניסיוני האישי ) זה "צמיגי שואף". אבל בזמן האחרון אני קונה צמיגים ב"גלגלי המגן" בית דגן. יש להם מבחר יותר גדול של צמיגים איכותיים ( ואם לא, אז מביאים מהיבואן תוך שעות ספורות ), והמחיר שלהם מצדיק נסיעה של 20 דקות פעם בשנה - שנתיים ( אני מחליף צמיגים בתדירות גבוה בגלל נסיעות מרובות ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני נוסע מעל 35 אלף קילומטרים בשנה, והצמיג הכי מתאים לזה MICHELIN ENERGY SAVER שיכול להחזיק גם 90 אלף קילומטרים, אבל מתייבש אחרי שנתיים וחצי.

אילו הייתי נוסע 15 אלף בשנה, הייתי קונה DUNLOP BLURESPONCE כי הוא יותר שקט ונוח.

מניסיון, פאלקן \האנקוק מחזיקים כ 50 אלף קילומטרים, גודייר כ 70 אלף.

• תוכן חדש...